2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Saatler bugün ileri alınacaktı ya herşey karmakarışık oldu benimki hala uyuyo kahvaltı kaynadi bugün..Artık 2 kez uyuycak demekki düzen iyice sasmisti ta 10 a kaymıştı gece uykusu iyi oldu böyle yine 8:30 a çekebileceğim.
 
Nasıl birden bire o kadar geri çekebiliyosun? Bizimkinin biyolojik saati şaşmıyor mübarek
 
Nasıl birden bire o kadar geri çekebiliyosun? Bizimkinin biyolojik saati şaşmıyor mübarek
Canım sabah 9 buçuk ta yatıyordu, artık 10 buçuk ta yatacak, 12 -12 çeyrek de uyanucak,e öğlen uykusunuda2 buçuk - 3 yatacak 4 çeyrek- buçuk gibi uyanacak 4 buçuk tan sonra bizimki ancak 3 buçuk 4 saat sonra uyuyor,yani tam 8-8:30 denk geliyor.İnşallah yani diye düşünüyorum
 
Off 125 msj okudum dalagim şişti valla :)) benim oğlan keçi yoğurdunu sevmedi inek yoğurdunu sevmedi havucu patatesi sevmedi pirincunu ırmikli muhallebi sevmedi yulaf ununu denemeye bile gerek kalmadı :)) yoğurda ve tahilli muhallebiye meyve puresi ekleyerek mi denesem acaba ?

Freyza__ canım diyete şiddetle ihtiyacım var sunu ye de yiyim yeme de yemeyim öl de öleyim ama zayıflayım :)

mukut31 sabrına dik duruşuna azmine hamarat ve becerikliligine hayranım :) ve daha birçok kisi eminim boyle düşünüyor ve hatta eşinde bunun boyle olduğunun farkında tehdit edişi kotu sozler sarfedisi acizliğinin bizzat göstergesi. Sabret dua et guzel günler gelecek elbet bizler nacizane yanındayız azimsanmayacak da cogunluktayiz:) en azından benim bundan sonra dualarımdasin Allah yardımcın olsun seni ve guzel kızını mutlu ve huzurlu yarınlar bulsun
 
Kelin ilacı olsa başına sürer ya ,benimki o hesap sabah tartıldım 76,600 üm isteyen arkadaş lar vardı ben etiketlemeyi bilmiyorum ister birinin diyet listesine tabi olalım ister yarış yapalım aydan aya bakalım "topuğin aylık diyet kraliçesi" ni ilan edelim bana hepsi uyar 2 ci daha uyar çünkü çok inatçı yım dır. Kraliçe olma sevdasına zayıflarım belkiBen herşeye uyarım yeterki zayıf lamak adına birşeyler yapalım.
 
Bak bu baya mantikli. Da ben o kralicenin fasulye prensesi olurum. Ama yaris iyidir iyi.
 
gri86 canım bişey sormak istiyorum eczaci oldugun için bilirsin diye düşündüm geçen sabah uyku sersemi belime termo dolune sürdüm cok tutulmustu agriyirdu emzirdigim için kullanmamam gerekiyordu dr ulasamadum bende ilk süte geçer herhalde diye ilk sütü sagip doktum dogru mu yaptim sonra emzirdim ilac ufaklığa gecmismidir?!
 

Vallahi eskiden çok kibardim eşim e karsi yavasca omzuna dokunurdum o horlarken yada hic ellemezdim şimdi cocukla ayni odadayiz kipirdaniyor oğlum o horladikca senin gibi direk tekmeyi koyuyorum o anlayip yan dönüuyor :)
 
Y yesil zeytin bebeem gündüz yerlerde yuvarlaniyoruz oğlum la gece kendi dönemiyor da en cok kafasi park yataginin yanina dayaniyor fazla alan yok tosuncuk sigmiyor ki donsun :) kkkiiihhhh kiiiiihh
Bu gidisle baska eve gecince ona yatak almak zorunda kalicaz biz 5 yasina kadar kullaniriz diyoduk :)

Ve evet mamasandalyesine oturunca ne hikmetse eline gecen herseyi yere atiyor at al at al tabiii alan kim anne :)
 
Aaaa evet kraliçe olma yarıışı iyiymişş tmm bende varım ilk olarak tartılıp fotoğraflayalım sonra belli periyotlarda tartılıp yine fotolarız :)
 
mukut31 canim yasadiklarina cok uzuldum ama cok tatlisin.uzucu birsey yasiyordun ama onunlada dalga gecmeyi biliyorsun.her mesajini okudugumda agzim kulaklarima variyor.insallah duze cikarsinuz canim.
ayhkdry canum benumde misafirlerim var yatili.okusam bile yazamiyorum.sizin alerjiniz ne asamada?biz fena degiliz aman diyorum tek iyi olsunda yogurdu eksik olsun.insallah oda gecer.
ama uiku cocukla cok yoruluyorum.yetemiyorum.oglumda oyun istiyor.bebek oldugundan beri hic tek basina oynamiyor.onada uzuluyorum.hicbirine yetemiyorum.bugun oldum zaten temizlik,yemek,camasir...yap yap bitmiyor.bitincede oglan geliyor oynuyak mi diye.oynuyak kelimesini duymak istemiyorum.bu seferde toys toys diye geliyor sagdan sagdan.insallah biraz daha buyurler.birbirleriyle oynarlar diye hayal ediyorum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…