Çok sevindim gözün aydın olsunsade kahve canimmmm Allah senden razı olsun sayende moralim düzeldi yoksa asla şu sıyırma işlemini yapamayacaktim meğerse iyileşmiş hiç aglamadi ben yaparken kanamada olmadı ohh beeee
Saatler bugün ileri alınacaktı ya herşey karmakarışık oldu benimki hala uyuyo kahvaltı kaynadi bugün..Artık 2 kez uyuycak demekki düzen iyice sasmisti ta 10 a kaymıştı gece uykusu iyi oldu böyle yine 8:30 a çekebileceğim.
Canım sabah 9 buçuk ta yatıyordu, artık 10 buçuk ta yatacak, 12 -12 çeyrek de uyanucak,e öğlen uykusunuda2 buçuk - 3 yatacak 4 çeyrek- buçuk gibi uyanacak 4 buçuk tan sonra bizimki ancak 3 buçuk 4 saat sonra uyuyor,yani tam 8-8:30 denk geliyor.İnşallah yani diye düşünüyorumNasıl birden bire o kadar geri çekebiliyosun? Bizimkinin biyolojik saati şaşmıyor mübarek
Ne oldu Canm hayır olsunMukut paylaşmış derdını KESK'e bende paylasabılsem ıcın yanıyo
Kelin ilacı olsa başına sürer ya ,benimki o hesap sabah tartıldım 76,600 üm isteyen arkadaş lar vardı ben etiketlemeyi bilmiyorum ister birinin diyet listesine tabi olalım ister yarış yapalım aydan aya bakalım "topuğin aylık diyet kraliçesi" ni ilan edelim bana hepsi uyar 2 ci daha uyar çünkü çok inatçı yım dır. Kraliçe olma sevdasına zayıflarım belkiOff 125 msj okudum dalagim şişti valla :)) benim oğlan keçi yoğurdunu sevmedi inek yoğurdunu sevmedi havucu patatesi sevmedi pirincunu ırmikli muhallebi sevmedi yulaf ununu denemeye bile gerek kalmadı :)) yoğurda ve tahilli muhallebiye meyve puresi ekleyerek mi denesem acaba ?
Freyza__ canım diyete şiddetle ihtiyacım var sunu ye de yiyim yeme de yemeyim öl de öleyim ama zayıflayım :)
mukut31 sabrına dik duruşuna azmine hamarat ve becerikliligine hayranım :) ve daha birçok kisi eminim boyle düşünüyor ve hatta eşinde bunun boyle olduğunun farkında tehdit edişi kotu sozler sarfedisi acizliğinin bizzat göstergesi. Sabret dua et guzel günler gelecek elbet bizler nacizane yanındayız azimsanmayacak da cogunluktayiz:) en azından benim bundan sonra dualarımdasin Allah yardımcın olsun seni ve guzel kızını mutlu ve huzurlu yarınlar bulsun
Bak bu baya mantikli. Da ben o kralicenin fasulye prensesi olurum. Ama yaris iyidir iyi.Kelin ilacı olsa başına sürer ya ,benimki o hesap sabah tartıldım 76,600 üm isteyen arkadaş lar vardı ben etiketlemeyi bilmiyorum ister birinin diyet listesine tabi olalım ister yarış yapalım aydan aya bakalım "topuğin aylık diyet kraliçesi" ni ilan edelim bana hepsi uyar 2 ci daha uyar çünkü çok inatçı yım dır. Kraliçe olma sevdasına zayıflarım belkiBen herşeye uyarım yeterki zayıf lamak adına birşeyler yapalım.
Sadece oğlum ıcın yasıyorum yoksa ayakta oluyum.tum hayallerımı en güzel yıllarım yandı.N
Ne oldu Canm hayır olsun
Benim kocamın gece sesini kesecek birşeyyyy söyle.... Adam resmen kükrüyor ya... Bir gece gelmiş kulağımın dibind horşluyor.. Kafam o kadar şişmiş ki demekki bir ada " ya bir sus da uyuyayım " dediğimi hayal meyal hatırlıyorum. Yatakta benim ayak devamlı tekmeliyor. Artık otomatikleşti. Hır desin, tekmeyi yiyiyor. eskiden uyanıyordum. Şİmdi uykumda tekmeliyorum :))
Merhaba , ben yorumlatından okudum adanada başkentte tüp bebek yaptırdığını , bende orda yaptırdım bugün teansferimin 5. Günü , zaman geçmek bilmiyo , neker yaşadın belirti olarak cok heycanlıyım cvp verirsen cok sevinirimKantron yağı iyileştirmeyi hizlandiriyor kolaylaştırıyor
Aaaa evet kraliçe olma yarıışı iyiymişşKelin ilacı olsa başına sürer ya ,benimki o hesap sabah tartıldım 76,600 üm isteyen arkadaş lar vardı ben etiketlemeyi bilmiyorum ister birinin diyet listesine tabi olalım ister yarış yapalım aydan aya bakalım "topuğin aylık diyet kraliçesi" ni ilan edelim bana hepsi uyar 2 ci daha uyar çünkü çok inatçı yım dır. Kraliçe olma sevdasına zayıflarım belkiBen herşeye uyarım yeterki zayıf lamak adına birşeyler yapalım.
Sadece oğlum ıcın yasıyorum yoksa ayakta oluyum.tum hayallerımı en güzel yıllarım yandı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?