Umudum sadece Allah'a Bıde oğlum hıc gücüm kalmadı...Öyle deme @ayka777 hergecenin bir sabahı var derler umudunu kaybedersen her şey daha da zorlaşır
E o kadar harekete bu göbek erimezse brn yapmim de harakiri kimler yapsin.@yesil zeytinbebeem gündüz yerlerde yuvarlaniyoruz oğlum la gece kendi dönemiyor da en cok kafasi park yataginin yanina dayaniyor fazla alan yok tosuncuk sigmiyor ki donsun :) kkkiiihhhh kiiiiihh
Bu gidisle baska eve gecince ona yatak almak zorunda kalicaz biz 5 yasina kadar kullaniriz diyoduk :)
Ve evet mamasandalyesine oturunca ne hikmetse eline gecen herseyi yere atiyor at al at al tabiii alan kim anne :)
Neyım yokkı canım,kuskunluk kırgınlık Yalnızlık mutsuzluk ne ararsan bıkkınlık...Senin neyin var canım çok umutsuz konuşmuşsun
Neyım yokkı canım,kuskunluk kırgınlık Yalnızlık mutsuzluk ne ararsan bıkkınlık...
Hayırdır Can'ım ne oldu? Paylaşabilirsin sen de bizimle, rahatlarsın belki. Evet Müge arkadaşımızın yaşadığı pek hoş şeyler değil maalesefMukut paylaşmış derdını KESK'e bende paylasabılsem ıcın yanıyo
Ay çok güldüm ya sen çok yaşaBiz de sabah 7 de kaktik yine yeni saatle, her sabah 7 de kalkioruz zaten.
Benimki kendi saatini ileri almis valla cok sasirdim
Neyım yokkı canım,kuskunluk kırgınlık Yalnızlık mutsuzluk ne ararsan bıkkınlık...
Ben bahsetmiştim bisküvi yaptım eline vermek için oda un ufak etti elinde bir işe yaramadı.Eczaneden Hünnap marka keçiboynuzu özü aldım bu unundanda vitaminli kahvaltıya bir çay kaşığı koyabilirsin yoğurda olmaz kalsiyumla demir yan yana gelmez.Yoğurdu meyveyle tatlandirabilirsin Muzlu yoğurdu çok seviyor bebeler..Merhabalar geçenlerde keçi boynuzu tozundan bahsetmiştiniz. 6 ay için erken mi? Bir de nelerde kullanıyorsunuz? Mesela yoğurtla verebilir miyiz?
Ah dirim ben bire zor bakıyorum ikiyi hayal dahi edemiyorum bugün bende temizlik yaptım sonucunda belim tutuldu resmen adım atamadım pilates topu ile birkaç hareket yaptım iyi geldi.alerjimiz iyi gidiyordu ek gıdaya geçtik hani kaka katı mukus yok diyordum Mert'e yumurta verdim birde mukys yok diye kendim yedim omzu kabardı kırmızı noktalar vardı birsürü şuan baya azaldı birde geçen hafta mantar çorbası yedim içinde bir bardak süt vardı tamamen mukuslu kaka yaptı hemen kestim keçi sütü aldım şimdi lor peyniri yaptım bayıldı ama yoğurdu haşa tutturamadım Bnde bütün sayfaları okuyorum nerdeyse ama yazamadan çıkıyorum@mukut31 canim yasadiklarina cok uzuldum ama cok tatlisin.uzucu birsey yasiyordun ama onunlada dalga gecmeyi biliyorsun.her mesajini okudugumda agzim kulaklarima variyor.insallah duze cikarsinuz canim.
ayhkdry canum benumde misafirlerim var yatili.okusam bile yazamiyorum.sizin alerjiniz ne asamada?biz fena degiliz aman diyorum tek iyi olsunda yogurdu eksik olsun.insallah oda gecer.
ama uiku cocukla cok yoruluyorum.yetemiyorum.oglumda oyun istiyor.bebek oldugundan beri hic tek basina oynamiyor.onada uzuluyorum.hicbirine yetemiyorum.bugun oldum zaten temizlik,yemek,camasir...yap yap bitmiyor.bitincede oglan geliyor oynuyak mi diye.oynuyak kelimesini duymak istemiyorum.bu seferde toys toys diye geliyor sagdan sagdan.insallah biraz daha buyurler.birbirleriyle oynarlar diye hayal ediyorum.
Bisküvi tarifi Nasıl Can'ım ben yaptım mukutun verdiği tarifi olmadı yaBen bahsetmiştim bisküvi yaptım eline vermek için oda un ufak etti elinde bir işe yaramadı.Eczaneden Hünnap marka keçiboynuzu özü aldım bu unundanda vitaminli kahvaltıya bir çay kaşığı koyabilirsin yoğurda olmaz kalsiyumla demir yan yana gelmez.Yoğurdu meyveyle tatlandirabilirsin Muzlu yoğurdu çok seviyor bebeler..
Teşekkür ederim. İnek yoğurdu veremiyorum alerjiden dolayı. Keçi yoğurdu deniyoruz. Pek sevmedi. Muza da alerjisi var malesef. Armutla veriyorum, bazen yiyor bazen yemiyor.Ben bahsetmiştim bisküvi yaptım eline vermek için oda un ufak etti elinde bir işe yaramadı.Eczaneden Hünnap marka keçiboynuzu özü aldım bu unundanda vitaminli kahvaltıya bir çay kaşığı koyabilirsin yoğurda olmaz kalsiyumla demir yan yana gelmez.Yoğurdu meyveyle tatlandirabilirsin Muzlu yoğurdu çok seviyor bebeler..
Sağol kuzum darısı size ben diyete devam ettim baya sonra bi labne verim dedim yedi bir şey olmadı yoğurt verdim olmadı bıraktımranapinar masallah canim insallah bizimde gecer.keci sutunden mi yapiyordun peki yogurfu
Bu alerji zor vallahi Allah kolaylık versin, mamazına ekleyebilirsiniz, meyvesine, patatesine ekleyebilirsiniz..Teşekkür ederim. İnek yoğurdu veremiyorum alerjiden dolayı. Keçi yoğurdu deniyoruz. Pek sevmedi. Muza da alerjisi var malesef. Armutla veriyorum, bazen yiyor bazen yemiyor.
Bende YouTube da genç bir bayanın tarifini yaptım.Ama ben yulaf koymadim.2 bardak tam buğday unu,1 bardak pirinç unu, 2 yemek kaşığı tereyağ, yarım çay bardağı zeytinyağı, bir çay kaşığı karbonat,1 yumurta sarısı ,3 yemek kasigi ev yogurfu,ordaki bayan muz püresi kullandı tatlandırmak için ben harnup unu kullandım. Biz çok beğendik yarısını biz yedik oğlan kahvaltıda ıslatılmış olarak yemedi, ben zaten elinde dişlesin diye yaptım onuda elinde un ufak etti.Sert birkurabiye değil hafif yumuşak..Bisküvi tarifi Nasıl Can'ım ben yaptım mukutun verdiği tarifi olmadı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?