2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

esime artik tatli alma kesin diyete basliyorum dedim. ee ben. tatlimi disarda mi yiyip geliim dedi. e sende az dikkat etsen fena olmaz dedim gobek aldi gidiyo. yaaa gerceekten mi dedi gozumun onunde ismi lazim diil tatliyi gumletiverdi. bu kosullarda isim zor da hadi bakalim.)))

Diyet çok zor ya birde çalışmıyorsan hepten zor ben bugünde başlayamadım çikolatanın dibine vurdum resmen.Çok mutsuzum saatler ileri alındı her akşam üzeri bebeği esime bırakıp hızlı tempoda yarım saat yuruyeyim diyorum akşamlarıda salata yiyeyim 1 ay dayansam veririm..Olay başlamak..

Benide o akşam tatlıları mahvetti.

Vallahi eskiden çok kibardim eşim e karsi yavasca omzuna dokunurdum o horlarken yada hic ellemezdim şimdi cocukla ayni odadayiz kipirdaniyor oğlum o horladikca senin gibi direk tekmeyi koyuyorum o anlayip yan dönüuyor :)
Hahahaay benzer durum bizde var. Eskiden canııım,aşkııım başını bur cevirir misin fslan derdim naźikçè :) şimdi ise Adam horladıkça bebeği uyandıracak diye tekme olmasa da iyi bir dürtme veya hatıri sayilır sarsma da bende var :)

İyi geceler kızlar Allah rahatlık versin.

Bizimkini hiç bıraktigım gibi bulmadım
Oysa beşiği yatağın ayak ucunda ve 30 dakikada bir saatte bir uyanır basına giderim. Her sefer farklı yerde . Gecen dedimnki bizim küçük adama çift kişilik yatak alalım,yanlarina da korkuluk yaptıralım. Bizimki icinde dönsüñ dursun ...:)) Gündüzü demeyeyim yerlerde yuvarlanmalar ooo...

Geçmiş olsun inşallahhh çabuk iyileşir.

Bir hafta no carb ile 3,5 kilo gitti sonra az carb, ucundan biraz daha carb derken bi gömüldüm sonrasını ne siz sorun ne ben anlatayım işte bunlar hep dram
en guzeli no carbs diyeti karbonhidrati bi kesince acaip kilo veriliyo ya canan karatay diyeti de super oluyo da sabir tasi olsa catlar insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…