Ben Varım Canımmm 25 kılo almış bırısı olarak herkesden önce atladım mm)))))Ayri bi grup kuralim arkadaslar.diyet yapmak isteyenler bi baslangic fotosu atsin.sonra belirli araliklarla kg ve foto paylasalimolur mu?
Ayri bi grup kuralim arkadaslar.diyet yapmak isteyenler bi baslangic fotosu atsin.sonra belirli araliklarla kg ve foto paylasalimolur mu?
Bir hafta no carb ile 3,5 kilo gitti sonra az carb, ucundan biraz daha carb derken bi gömüldümsonrasını ne siz sorun ne ben anlatayım işte bunlar hep dram
Kolon kaç canım ben en son 83 flndım Sımdı annemlerdeyım 100deyuz almısımdırYahu tamam diyet yapalım da ben sizle yarışamam ki, 227 kilom var fazladan bak elim bile varmıyo yazmaya 27 işteSiz tüm kiloları verip sülün gb salınırken ben daha devam edicem. Aynı kulvarda değiliz anacım sizlerle dişime göre birilerini bulmalıyım
Kolon ne yaaa))))))))kılon demek ıstedımmmKolon kaç canım ben en son 83 flndım Sımdı annemlerdeyım 100deyuz almısımdır
Foto ları dışardan bakanlar gorcekmi sadece bizim gurupmu görecek.Ayri bi grup kuralim arkadaslar.diyet yapmak isteyenler bi baslangic fotosu atsin.sonra belirli araliklarla kg ve foto paylasalimolur mu?
ben de 5 kilo fazla var en iyi ihtimalle.ama face hesabım yok.bence baskülun resmini çekip atalım burdaki gruba.Ayri bi grup kuralim arkadaslar.diyet yapmak isteyenler bi baslangic fotosu atsin.sonra belirli araliklarla kg ve foto paylasalimolur mu?
Bende fotoDışardan bakanlar da gorecekse olmaz face de kendimize kapalı gurup kuralım bizden başka kimse görmesin oky derseniz ozelden adımı soyadımı yollarim eklersiniz beni.Sedece govdemizi çekeceksek sıkıntı yok.
bencede ya baskül yada yüzümüz gözükmeyen fotolarben de 5 kilo fazla var en iyi ihtimalle.ama face hesabım yok.bence baskülun resmini çekip atalım burdaki gruba.
gri86 canım bişey sormak istiyorum eczaci oldugun için bilirsin diye düşündüm geçen sabah uyku sersemi belime termo dolune sürdüm cok tutulmustu agriyirdu emzirdigim için kullanmamam gerekiyordu dr ulasamadum bende ilk süte geçer herhalde diye ilk sütü sagip doktum dogru mu yaptim sonra emzirdim ilac ufaklığa gecmismidir?!
İçinizde diyet yapan varmı? Benle beraber diyete girecek olan varmı 168cm boyum 76 kiloyum hedefim on kilo belki burdan birileriyle diyete başlarsam azmederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?