2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Kızlar bebısımı doktora götürmüştüm yemek konusunu sordum dedıyı herşey yedırebılırsın bı süt kecı şutu dahıl yumurtanın beyazı Bıde bal keskinlikle verme gerı kalan herşey et tavuk verebılırsınnnn)))))Dün bı Çorba Yaptım kızlar et suyunda patates Havuç lahana maydonoz dereotu makarna azıcık tuz(Benım Bebıs tuzsuz sekersız Yemıyo)deneyebılırsınızzzz TADI cok guzellll)))

Neyin fotosu cani.m bende diyet yapiyom bugün dışarı cikabilirsem ne kadar verdim söylerim pek vermiş gibi durmasamda
Ayri bi grup kuralim arkadaslar.diyet yapmak isteyenler bi baslangic fotosu atsin.sonra belirli araliklarla kg ve foto paylasalimolur mu?

Yahu tamam diyet yapalım da ben sizle yarışamam ki, 227 kilom var fazladan bak elim bile varmıyo yazmaya 27 işte Siz tüm kiloları verip sülün gb salınırken ben daha devam edicem. Aynı kulvarda değiliz anacım sizlerle dişime göre birilerini bulmalıyım

Kolon kaç canım ben en son 83 flndım Sımdı annemlerdeyım 100deyuz almısımdır

Dışardan bakanlar da gorecekse olmaz face de kendimize kapalı gurup kuralım bizden başka kimse görmesin oky derseniz ozelden adımı soyadımı yollarim eklersiniz beni.Sedece govdemizi çekeceksek sıkıntı yok.

Son düzenleme:
Dışardan bakanlar da gorecekse olmaz face de kendimize kapalı gurup kuralım bizden başka kimse görmesin oky derseniz ozelden adımı soyadımı yollarim eklersiniz beni.Sedece govdemizi çekeceksek sıkıntı yok.
Bende foto
ben de 5 kilo fazla var en iyi ihtimalle.ama face hesabım yok.bence baskülun resmini çekip atalım burdaki gruba.
bencede ya baskül yada yüzümüz gözükmeyen fotolar

Oku oku beynim yandı :/
Çok bunaldım oğlum doğmadan önce totomun dibinden ayrılmayanlar ,devamlı bize gelenler, arayıp soranlar Şimdi yoklar. Bu tarafa gelen sessizce görünmeden gider oldu. Herkesten nefret eder oldum. Eşim sağolsun olabildiği kadar( pek olmasa da) yardımcı. Sadece bn mama fln hazırlarken ya da bulaşık toplarken işgileniyo zaten daha fazla bişey yapmaya vakti yok o yüzden ona kızamıyorum ama çalışıyo ya normal hayatına devam ediyor ben 2 insan yüzü görmeye hasret. Hoş zatn göreceğim insanlar da bebek var diye kendini çekti kime gideyim ki. Anca 2 haftada 1 annem geliyo bi de pzr günleri dışarı çıkıyoruz. Hiç dinlenemiyorum. Beni tek rahatlatan yer burası okumak bile çok iyi geliyo ama oğlum sağ olsun fırsat vermiyor şu anda uyuyor Ben de bir saattir okuyorum aslında uyurken yapacağın bir sürü iş var ama bugün depresyondayım Çok kızgınım çevremdeki insanlara. O kadar kızmışım ki hatta hepsinin hemen çocuğu olsun istiyorum :) 2-3 Çocuklulara bravo hayranlık ve şaşkınlıkla bakıyorum umarım bu günler geçecek allah sağlık versin bugünlerimizi aratmasın Ne diyeyim
Ben de diyet yapmak istiyorum bakalım becerebilecek miyiz benim de face hesabım yok tartı fotosu iyi fikir

Ben dogumdan 1 hafta sonra eski kiloma geldim, zaten 6.5 kilo almıştım suandada 1 kilo daha düştüm 58 kiloyum ama eski formumda degilim gobegim var abarti olmasa da var akşamları sisiyor dahada, 6.5 kilo almama rağmen hamileliğinde onca kreme rağmen çatlak gobegim var, benimde sıkılaşmam gerek ama nasil

Bi şey olmaz canım merak etme, bahsettiğin krem emziren annelerde sadece küçük alanlarda ve kısa süre için kullanılabilir. Sütü sağıp atmasan bile bi şey olmazdı.

ranapinar canım calpol için sormuştun aklımdan çıktı, kızlar calpol u buzdolabında değil direk güneş ışığına maruz kalmayacak şekilde oda sıcaklığında saklıyoruz.Kullanmadan önce iyice çalkalıyoruz. Kapağını açtığımız şişeyi maksimum bir ay sonra atıyoruz, kapağını açmazsanız son kullanma tarihine kadar evde saklayabilirsiniz. Sevgilerimle (=

Kızlar siz naptınız ya öyle tatlılar çikolatalar baklavalar börekler havada uçuşuyor, ben bunları yesem kesin yüz kilo olurum Ben ekmek bile yememeye çalışıyorum, gerçi mükemmel şekilde zayıfladığım söylenemez ama en azından eskiden bana yapılan '' ay canım ne kadar da çok kilo almışsın, yeniden mi hamilesin yoksa'' muhabbetlerinden kurtuldum. Karnımda deformasyon da yok, belimin yan taraflarında bir iki çatlak oldu ama o kadar da olacak, çocuk doğurduk yani (=

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…