kızlar yaza bikini giyebilir miyiz ki, inanırsak olur belki?
@tatlilavinya canım olmadı etekli mayo paklar bizi. Kızlar bence güzel bi diyet bulalım da yapmaya başlayalım beraber, hareket de etmek lazım biraz. Evde koşu bandı var güya, üzerine ütülenecek gömlekleri asıyorum (=
Yok mu aramızda bi diyetisyen ya da diyet konularında tecrübeli biri
Cok severiimmmmmmGidip fırında sütlaç yapayım siz diyet konuşurken
Cok severiimmmmmm
Ayy kizlar ne cok yazmissiniz masallah.. Diyet olayini kacirmiim diye tek tek okudum beynim yandi galiba
sade kahve hamile kalmadan once doktora tezimi vermistim o ara stresten cok zayiflamistim.. O kiloyu baz alirsak 15-17 kg fazlam var uyar mi sana
Ayy soyle 7-8 kg versem cok da guzel olurdu cok da super olurdu.. Adama ergonomik kanguru aldirdim yuruyuse cikcam diye daha bi kere gitmisligim yoknapiim hava isinmiyo, oglusum usuyo.. Bu da bahanem
Canım gördüğün gb benden sana yar olmaz zayıflıyayım derken bi kat daha göbek yaparsın kaç kurtul
Bende iriyim pehlivan gibiyim enine boyuna maşallah banaFreyza__ ben varim foto isindede baskul fotosu olsun zira zayiflasam da ben hep ayniyim iri :)
Bilmiyorum canım belki burdan destek alırım dedim şuan bir liste yokNasil bi diyet10 gundur yapmaya calisiyorum
Canım emziriyor musun. Ben de çok bi şey yemiyorum ama benim metabolizma hızım yavaş galiba, mesela bu saat oldu ne yedim size yazayım, 2 tane pişi (hamur kızartması) 2-3 bardak çay, çok az peynir, 2 tane diyet bisküvi. Benim yemek listesi diyetten daha az :/Herkes rejim yapmaya calisiyo ben kilo almaya calisiyorum. Biliyorum gicik olucaksiniz ama kilo alamiyorum. Cok bisey yedigimde soylenemez. Hamilelikten once yerdim kilo almazdim. Hamileligimde cok mide bulantilari yadadim son gune kadar kustum galiba tiksindim fazla yiyemiyorum.
Daha onemlisi galiba sinirli ve kafama cok sey takariz kendimi icten ice yiyorum.
Hic anne gibi durmuyorum. O yuzden bosverin cok takmayin kilolarinizi :) zamanla gidicektir eminim. Ben ilk dogum yaptigimda oylece kalcak sanmistim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?