2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Yarın baslayalımmı kızlar sadece Gövde fotosu Atalım Belkı aaa bak ne güzel sıkılasmıs Dıyıp dahads ınatla devam ederız dıyete

Son düzenleyen: Moderatör:
@tatlilavinya canım olmadı etekli mayo paklar bizi. Kızlar bence güzel bi diyet bulalım da yapmaya başlayalım beraber, hareket de etmek lazım biraz. Evde koşu bandı var güya, üzerine ütülenecek gömlekleri asıyorum (=

Yok mu aramızda bi diyetisyen ya da diyet konularında tecrübeli biri

filiz_ank canim yumurta aleejisi oglumda oldu.kizariklik oluyor ortalama 5 dk sonra geciyordy.6 ay yumurta vermedim gecti.suandada gun asiri veriyorum.alerjik yatkinligi varsa hergun vermek sikinti olabilir.gecmuis olsun.
ayhkdry canim aynen sirf mukus oluyor bizdw dana eti yapti.ama keci sutunede dikkat et bence.
yumurta alerjisi olanlar 9.ay ve 12.ay asilarina dikkat etsin ve mutlaka doktoru ile paylassin.hastanede gozetim altinda yapiliyor.yumurta var ivinde.9.ay asilarindan menenjit oyle.parali asi.

Ben gobegimden dertliyim

Ayy kizlar ne cok yazmissiniz masallah.. Diyet olayini kacirmiim diye tek tek okudum beynim yandi galiba

sade kahve hamile kalmadan once doktora tezimi vermistim o ara stresten cok zayiflamistim.. O kiloyu baz alirsak 15-17 kg fazlam var uyar mi sana

Ayy soyle 7-8 kg versem cok da guzel olurdu cok da super olurdu.. Adama ergonomik kanguru aldirdim yuruyuse cikcam diye daha bi kere gitmisligim yok napiim hava isinmiyo, oglusum usuyo.. Bu da bahanem

Canım gördüğün gb benden sana yar olmaz zayıflıyayım derken bi kat daha göbek yaparsın kaç kurtul

Kızlar ben de hamileliğimde toplam 6 kilo aldım, hastaneden gelince de vermişTim, amaaaaaa ben maalesef zaten kiloluyum ya ben de biraz vermek istiyorum, eylülde kardeşimin düğünü de var inş.

Herkes rejim yapmaya calisiyo ben kilo almaya calisiyorum. Biliyorum gicik olucaksiniz ama kilo alamiyorum. Cok bisey yedigimde soylenemez. Hamilelikten once yerdim kilo almazdim. Hamileligimde cok mide bulantilari yadadim son gune kadar kustum galiba tiksindim fazla yiyemiyorum.
Daha onemlisi galiba sinirli ve kafama cok sey takariz kendimi icten ice yiyorum.
Hic anne gibi durmuyorum. O yuzden bosverin cok takmayin kilolarinizi :) zamanla gidicektir eminim. Ben ilk dogum yaptigimda oylece kalcak sanmistim.

Canım emziriyor musun. Ben de çok bi şey yemiyorum ama benim metabolizma hızım yavaş galiba, mesela bu saat oldu ne yedim size yazayım, 2 tane pişi (hamur kızartması) 2-3 bardak çay, çok az peynir, 2 tane diyet bisküvi. Benim yemek listesi diyetten daha az :/

Aslında az az sık sık yemeliyim ama gündüzleri canım istemiyor, akşamları da oğluş rahat yemek yedirmiyor. Bi düzene girmeli ama nasıl.

ender saraç emziren anne diyeti yazınca çıkıyor, link ekleyemedim.

kızlar bu liste nasıl ?

Pazartesi

Sabah kahvaltısında bir bardak süt (şekersiz), bir adet yumurta, bir kibrit kutusu kadar beyaz peynir, bir dilim kepek ekmeği, ara öğünde bir adet yeşil elma, öğle yemeğinde bir porsiyon etli türlü (yağsız), bir ufak tabak makarna (yağ ilave edilmeden haşlanmalı), bir kase yoğurt, bir dilim kepek ekmeği, ara öğünde bir dilim kepek ekmeği ve bir dilim beyaz peynir, akşam yemeğinde bir kase domates çorbası, bir porsiyon balık ızgara, salata (limitsiz yenilebilir), meyve aynı şekilde limitsiz yenilebilir.

Salı

Sabah kahvaltısında bir bardak süt (şekersiz), bir adet yumurta, bir tatlı kaşığı bal, bir dilim kepek ekmeği ve bir adet domates, ara öğünde bir adet muz, öğle yemeğinde bir porsiyon etli taze fasulye (yağ konmadan hazırlanacak), bir porsiyon pilav yağsız, bir kase komposto (sakarin ile tatlandırılacak), bir dilim kepek ekmeği, ara öğünde bir adet yeşil elma, akşam yemeğinde bir kase tarhana çorbası, alto adet ızgara köfte, bir tabak püre, bir kase yoğurt, bir tabak kayısı, yatmadan bir saat kadar önce bir bardak süt (şekersiz).

Çarşamba

Sabah kahvaltısında bir bardak taze sıkılmış portakal suyu, bir dilim beyaz peynir, bir adet yumurta, bir dilim kepek ekmeği, ara öğünde bir adet muz, öğle yemeğinde bir tabak taze etli bezelye, bir kase cacık, bir ufak dilim börek, bir kase komposto (sakarin ile tatlandırılmış), bir dilim kepek ekmeği, ara öğünde iki top dondurma, akşam yemeğinde bir kase yayla çorbası, bir tavuk but haşlama (derisiz), iki adet havuç, bir adet domates, bir adet salatalık ve birkaç yaprak maruldan oluşan salata tabağı, yatmadan bir saat kadar önce bir bardak süt (şekersiz).

Perşembe

Sabah kahvaltısında bir adet yumurta, bir dilim beyaz peynir, bir adet domates, bir dilim kepek ekmeği, bir bardak bitki çayı, ara öğünde bir adet muz, öğle yemeğinde bir porsiyon barbunya pilaki, bir dilim kepek ekmeği, bol yeşil salata, bir ufak kase kaymağı alınmış yoğurt, ara öğünde bir bardak taze sıkılmış portakal suyu, akşam yemeğinde bir porsiyon bonfile, bir adet patates haşlanmış, bir tabak taze fasulye, bir kase cacık, bir dilim kepek ekmeği, bir adet domates, yatmadan bir saat kadar önce bir bardak süt (şekersiz).

Cuma

Sabah kahvaltısında bir bardak süt (şekersiz), bir adet yumurta, bir dilim beyaz peynir, bir dilim kepek ekmeği, bitki çayı (şekersiz), ara öğünde bir adet yeşil elma, öğle yemeğinde alto adet yağsız kıyma ve az ekmekle yapılmış ızgara köfte, bir ufak kase kaymaksız yoğurt, bir tabak süt ile hazırlanmış püre, bir adet portakal, ara öğünde bir adet muz, akşam yemeğinde bir kase mercimek çorbası, bir tavuk göğüs haşlama (derisiz), bir tabak taze fasulye, bir kase cacık, bir adet elma ve portakal, yatmadan bir saat kadar önce bir bardak süt (şekersiz).

Cumartesi

Sabah kahvaltısında bir dilim kepek ekmeği, bir bardak süt (şekersiz), sekiz adet siyah zeytin, bir dilim beyaz peynir, bir adet mevsim meyvesi, ara öğüde iki top dondurma, öğle yemeğinde bir tabak yağsız et ile yapılmış türlü, bir kase cacık, bir ufak tabak yağsız pilav, iki adet portakal, ara öğüde bir bardak az tuzlu ayran, akşam yemeğinde bir dilim kepek ekmeği, bir adet alabalık haşlama, bir adet domates, iki adet havuç, bir adet salatalık, birkaç maruldan oluşan tabak, bir ufak tabak yağsız makarna, yatmadan bir saat kadar önce istediğiniz meyvelerden oluşan meyve tabağı.

Pazar

Sabah kahvaltısında bir bardak süt (şekersiz), bir dilim kepek ekmeği, bir dilim beyaz peynir, bir adet domates, ara öğünde bir adet muz, öğle yemeğinde bir tabak taze bezelye, bir dilim kepek ekmeği, bir kase cacık, iki adet havuç, iki adet domates, bir adet haşlanmış patates, ara öğünde bir adet elma ve portakal, akşam yemeğinde bir kase domates çorbası, bir porsiyon bonfile, bir dilim kepek ekmeği, bir patatesten püre, bir adet domates, bir adet salatalık, bir adet havuç ve bir adet muz, yatmadan bir saat kadar önce bir adet muz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…