2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Herkesin face hesabi yok malesef tarti resmi cekelim burada paylasalim
Ayin belirli bir günü tartilip foto atalim
O günler disinda tartilmayalim ( vücut strese girdiginde böbrek üstü bezleri faliyete gecermis ve zor kilo verilirmis doktor soyledi)
Günlük mutlaka ve mutlaka 2.5lt su icelim ( biliyorum su icmiyonuz!) (Bende icmiyorum)

Napalim ne diyonuz benim onerilerim bunlar

Pekiiii biri bana kocalara yapılan yemeklerden ekstra istekle gündeme gelen pasta-börek-tatlılardan nasıl korunacağımızı söyleyebilir mi? Zira benim en büyük düşmanım evde başka birine yemek vs yapıyor olmak.

Kızlar konuyu kım açmayı dusunuyor başlayalım hadî ılk hepımız yas kılo boy bılgılerımızı atalım Sonra aynı kılolarda olanlar Bırbırımızle yarışalım kım daha çabuk verecek dıye yoksa kızlar zor ve ılk sımdıkı hallerımızı paylasalım baslayalmmm kompleks yok kıloluysak kıloluyuz mesela bızden Zayıf olanlara bakıp bende böle olmalıyım dıcez bıkac ay sonra Insallah fıt olcaz ne dersınızzz

Yok canim emzirmiyorum. Ama benimde yemek yemek fazla gelmiyo icimden. Kizla ilgilenirken artik gucumden dusuyorum

İnşallah daim olur bu durum canım

bebeem canım ben yanlış hatırlıyormuşum 50 gün değil 20 gün olmuş artık günler bana Nasıl geçiyorsa hemşireylede inatlaştım karta baktık en son ay gıcık oldum hemşire hanıma ay aşıları yapmıyoruz dolapla ilgili bir D urum dip aşılar mı bozuldu dedim yok haber bekliyorum dedi e dedim sen ara sor işim gücüm var sonra aradı aşılarla geldi yaptı madem izin alıp gelmişsiniz yapayım sesi bende dedim ben kimseden izin alıp gelmedim blkasis izin verdim ne alakası var sizin işiniz değil mi izne göre mi yapıyorsunuz sanki lütfediyor yaa hemşire değişti buna hiç ısınamadım neyse kilomuz 7,700 boy gene 65 kesin boyu ölçemedi ağladı bizmkş kiloyu başta tarttık
Ateş yok ama ben işteyken çoknhuysuzlanmıs bir çay kaşığı çalış vermiş bakıcı teyzesi bacakta biraz şişmiş insallah huysuzlanmaz ateşi çıkmaz 8.ayda kan tahlili yapcaklarmıs

Benim baskül yok ama dışarı çıkınca tartilanibilirim ancak bu arada ben olmeyecek kadar yiyiom su ana kadar 1 dilim biskuvili pasta bir lokma börek bi kase çorba 5-6 bardak çay şeker kullanmiyom pasta börek misafir vardı onun için yemek zorunda kaldım gece çokkkötü bi rüya girdim oglusum la ilgili anlatmak gelmiyor içimden neyse bugün sünnetin 8. Günü Şiş inmedi henüz

Ay hemsire deme bana kiziyorum. Neredeyse alperle ayni masallah :) bize 9.ayda yapacaklarmis tahlil bakalim.

Şişman değilim iriyim kilom göbek kısmımda toplanıyor benim
Canım bana da 84 gıbı durmuyorsun dıyolar Benım kılomda mesela baskalarına bakıyorum baya sarkık olabılıyo ben şükür oledegılım foto aldım yenı konuya ama ole olmadan Zayıflamak Lazım tabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…