Boyun kılon kaç canımBilmiyorum canım belki burdan destek alırım dedim şuan bir liste yok
Canım emziriyor musun. Ben de çok bi şey yemiyorum ama benim metabolizma hızım yavaş galiba, mesela bu saat oldu ne yedim size yazayım, 2 tane pişi (hamur kızartması) 2-3 bardak çay, çok az peynir, 2 tane diyet bisküvi. Benim yemek listesi diyetten daha az :/
Aslında az az sık sık yemeliyim ama gündüzleri canım istemiyor, akşamları da oğluş rahat yemek yedirmiyor. Bi düzene girmeli ama nasıl.
Kızlaar tlfum bozuldueşimin tlfu arakladim diyet miyet hak getire tatlıları huplettim yine yarın başlarım artik bencede tartı fotosu paylaşalım utanıyorum bu gobekli halimden
Ilk tarti bugün bir sonraki ne zaman? Sartlari sunalım diger topikte :)O zaman yarin herkes diger konuda tarti fotosu paylasiyo
bisoru canım sen inşallah eşin senin kıymetini bilir falan diyordun ya, benim adam dün gelmiş, ebru gündeş den ''sen Allahın bir lütfusun, gözlerimin nurusun'' şarkısını açmış, bana söylüyordu, gülesime gitti çok
Ay hemsire deme bana kiziyorum. Neredeyse alperle ayni masallah :) bize 9.ayda yapacaklarmis tahlil bakalim.bebeem canım ben yanlış hatırlıyormuşum 50 gün değil 20 gün olmuş artık günler bana Nasıl geçiyorsa hemşireylede inatlaştım karta baktık en son ay gıcık oldum hemşire hanıma ay aşıları yapmıyoruz dolapla ilgili bir D urum dip aşılar mı bozuldu dedim yok haber bekliyorum dedi e dedim sen ara sor işim gücüm var sonra aradı aşılarla geldi yaptı madem izin alıp gelmişsiniz yapayım sesi bende dedim ben kimseden izin alıp gelmedim blkasis izin verdim ne alakası var sizin işiniz değil mi izne göre mi yapıyorsunuz sanki lütfediyor yaa hemşire değişti buna hiç ısınamadım neyse kilomuz 7,700 boy gene 65 kesin boyu ölçemedi ağladı bizmkş kiloyu başta tarttık
Ateş yok ama ben işteyken çoknhuysuzlanmıs bir çay kaşığı çalış vermiş bakıcı teyzesi bacakta biraz şişmiş insallah huysuzlanmaz ateşi çıkmaz 8.ayda kan tahlili yapcaklarmıs
168cm 76 kiloyumBoyun kılon kaç canım
Süper benden zayıfsınnnn en kıloluydun benmıyım168cm 76 kiloyum
Şişman değilim iriyim kilom göbek kısmımda toplanıyor benim
Süper benden zayıfsınnnn en kıloluydun benmıyım
Canım bana da 84 gıbı durmuyorsun dıyolar Benım kılomda mesela baskalarına bakıyorum baya sarkık olabılıyo ben şükür oledegılım foto aldım yenı konuya ama ole olmadan Zayıflamak Lazım tabıŞişman değilim iriyim kilom göbek kısmımda toplanıyor benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?