2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Canım bana da 84 gıbı durmuyorsun dıyolar Benım kolumda mesela baskalarına bakıyorum baya sarkık olabılıyo ben şükür oledegılım foto aldım yenı konuya ama olmadan Zayıflamak Lazım tabı
Gördüm 84 değilsindir sen en fazla 69/ falan

Topik bomboş kaldı iyimi,neyse bende bugün minnoşuma ilk çorbasını yaptım. Mercimek çorbası, patatez,havuç, soğan, sarımsak, kıyma harika oldu çok sevdi. Sırf bu çorbayı sevse büyür yani çok sevindim sevmesine.

Kırmızı mercimekmi canim

Kırmızı mercimekmi canim
Onunla da kalmadım akşam yemeğinde fırında tavuk vardı ben tavuğu önden haşlarım suyuna çorba ve pilav yaparım. Arpa şehriyeli çorba verdim 2-3 kaşığın ucuyla,tavuğun göğsünden tifttim çorbanın suyuna bandırıp verdim 2-3 minik parça bu geceyi atlatirsak yarına Allah kerim.

Ecdu ben bugun Dr a sordum süt kecı sütü dahıl bal yumurtanın beyaza olmaz başka herşey yedırebılırsın dedı sorun yok yanı

Ecdu ben bugun Dr a sordum süt kecı sütü dahıl bal yumurtanın beyaza olmaz başka herşey yedırebılırsın dedı sorun yok yanı
Tuvaletini yaptı zaten korkmuyorum keyfi yerindeydi yatmadan birde banyo yaptırdık iyi oldu.Zaten her gece en az 6 kere kalkıyor varsın 10 kere kalksın biran evvel yemeklere alışsın.

Tuvaletini yaptı zaten korkmuyorum keyfi yerindeydi yatmadan birde banyo yaptırdık iyi oldu.Zaten her gece en az 6 kere kalkıyor varsın 10 kere kalksın biran evvel yemeklere alışsın.
Benımkıde aynı ınan her gece saat 2de Uyuyo sabah 6ya kadar sağa sola dönmeye calısıyo en az 10defa Uyanıyor sabah 6da ılk sütunu ıcırıyorum yenıden uyutuyorum saat 10gıbı kalkıyo,uykusuzluktan kafam davul 2saat uykuyla gezıyorum

Mercimekti bizimki de yaptı ama blendrdan geçirmiştik minnsoşum bugünde az otasa biraz kereviz patates havuç bakabagı kıyma yarım kase yemiş

Mercimekti bizimki de yaptı ama blendrdan geçirmiştik minnsoşum bugünde az otasa biraz kereviz patates havuç bakabagı kıyma yarım kase yemiş
Bende çorba yaptım ya blendirdan geçirdim canım çünkü sebzeleri 2 ye 3 e bölüp atmıştım düdüklü ye çok güzel oldu sizede afiyet olsun.

Bende çorba yaptım ya blendirdan geçirdim canım çünkü sebzeleri 2 ye 3 e bölüp atmıştım düdüklü ye çok güzel oldu sizede afiyet olsun.
seninde ellerine sağlık annesi .ceviz vermeye başladım bugün fındık falan 3 gün kuralına göre deniyorum

Ya kizlar 6. Ay asisi bu kadar rahatsiz edermi bebegi bugun.asi olduk mahfokdu yahu ,hic susmadan.agladi ,yeni uyudu ...
Diger asilarda boyle olmamisti hic

seninde ellerine sağlık annesi .ceviz vermeye başladım bugün fındık falan 3 gün kuralına göre deniyorum
Bende ekliycem ceviz ne zamandır unutuyorum blendirdan geçirmeyi cevizi eksik etmemek lazım.

Ya kizlar 6. Ay asisi bu kadar rahatsiz edermi bebegi bugun.asi olduk mahfokdu yahu ,hic susmadan.agladi ,yeni uyudu ...
Diger asilarda boyle olmamisti hic
6 ay aşı sı ağır geçiyor canım korkma bizimde aynıydı. Bizde ateşte yaptı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…