Ya sorma caim ...agliyor ki.nasil.aglama ,korktuk dr a goturecektik ,az kaopol verdim.1 cay kasigi ,uyudu ,inan.calpol.bile vermedim.bu aya kadar ,bugun.mahfoldu6 ay aşı sı ağır geçiyor canım korkma bizimde aynıydı. Bizde ateşte yaptı.
Bizimki de ateşlendi 4 saatte bir calpol verdim sabaha geçti inşallah sizinde geçer ama bacakları 2 -3 gün ağrıyor sanırım huysuzluk oluyo biraz.Ya sorma caim ...agliyor ki.nasil.aglama ,korktuk dr a goturecektik ,az kaopol verdim.1 cay kasigi ,uyudu ,inan.calpol.bile vermedim.bu aya kadar ,bugun.mahfoldu
Icime.azda.olsa su serpildi soylediklerinle canim ,ins yarina bisiyi kalmaz
Bizimkinde pek sorun olmadı. Ancak aşıdan sonra akşam ve sabaha karşı 3 kez calpol vermiştim belki ondan kolay atlattık bilemiyorum. Istersen bir calpol ver ateşi yoksa bile aģrisını keser.Ya kizlar 6. Ay asisi bu kadar rahatsiz edermi bebegibugun.asi olduk mahfokdu yahu ,hic susmadan.agladi ,yeni uyudu ...
Diger asilarda boyle olmamisti hic
İnşllh gaz yapmaz cnm bn de denemek istedim de vazgeçtim. Armut bile arada hala gaz yapıyoTopik bomboş kaldı iyimi,neyse bende bugün minnoşuma ilk çorbasını yaptım. Mercimek çorbası, patatez,havuç, soğan, sarımsak, kıyma harika oldu çok sevdi. Sırf bu çorbayı sevse büyür yani çok sevindim sevmesine.
Taa öğlen yedirdim canım keyfi yerindeydi hiç huysuz olmadı tuvaletinde yaptı bir bez dolusu, bende gece ağlamalarını hep gaza bağlıyordum değilmiş canım diştenmis eşim calgel almış geçen gün 2 gecedir 2 kere falan sürüyor um rahatım şükür.İnşllh gaz yapmaz cnm bn de denemek istedim de vazgeçtim. Armut bile arada hala gaz yapıyo
Ya kizlar 6. Ay asisi bu kadar rahatsiz edermi bebegibugun.asi olduk mahfokdu yahu ,hic susmadan.agladi ,yeni uyudu ...
İçim sıkılıyor. Nedense bugünlerde sinirliyim. Du bakalım hayırdır inşallah.
Ya kizlar 6. Ay asisi bu kadar rahatsiz edermi bebegibugun.asi olduk mahfokdu yahu ,hic susmadan.agladi ,yeni uyudu ...
Bende hiç bişeyi begenmeyince dun ogleye dogru irmige baharda pişmiş armut püresi ve anne sütü ekledim çok sevdi 4-5 mama kaşığı kadardı hepsini yedi tabii ben o gazla havuç ve patates pisirdim baharda cok az da pirinç pisirdim hepsini tel süzgeçten gecirdim zeytinyağı ve anne sütü ekledim ikindiden sonra verdim onu da cok sevdi hazırladığımin hepsini yedi 5 mama kasigi vardı o da sonra ben yusuf yusuf:) hemen zinco verdim cok şükür bisey olmadiTaa öğlen yedirdim canım keyfi yerindeydi hiç huysuz olmadı tuvaletinde yaptı bir bez dolusu, bende gece ağlamalarını hep gaza bağlıyordum değilmiş canım diştenmis eşim calgel almış geçen gün 2 gecedir 2 kere falan sürüyor um rahatım şükür.
Afiyet olsun canım, yiye yiye alışacak lar ya bende yok o gaz yapacak bu dokunacak diye diye 8 e girdik alemin çocukları kurufasulye yiyor ya öyle öyle alışacak lar.Da yinede tirsiyorum bakma dikine dikine konuştuğuma.Bende hiç bişeyi begenmeyince dun ogleye dogru irmige baharda pişmiş armut püresi ve anne sütü ekledim çok sevdi 4-5 mama kaşığı kadardı hepsini yedi tabii ben o gazla havuç ve patates pisirdim baharda cok az da pirinç pisirdim hepsini tel süzgeçten gecirdim zeytinyağı ve anne sütü ekledim ikindiden sonra verdim onu da cok sevdi hazırladığımin hepsini yedi 5 mama kasigi vardı o da sonra ben yusuf yusuf:) hemen zinco verdim cok şükür bisey olmadi
İyi geçti canım biz zaten her gece 6 kere kalıyoruz sen yaparsan sadece mercimek ve kıyma ver ilk önce Annem kızdı soğan, sarımsak, patatez,mercimek karıştırma hepsi gaz yapar dedi. Allah tan öğlen yedirdim de çıkardı yatmadan yoksa gece ne olurdu bilmem. Bidaha 8 ci ay çıkana kadar sade kıymalı mercimek ,patatez,havuç yapcam soğan sarımsak eklemiycem.Freyza__ canım gece nasıl geçti mercimekten sonra bende vermeyi dusunuyom pipisi tam iyilessin
Geçmiş olsun canım.Bizim de ilk kez bu aşı çok ağır geçti ateş olmadı ama 2 gün çok ağladı
İyi geçti canım biz zaten her gece 6 kere kalıyoruz sen yaparsan sadece mercimek ve kıyma ver ilk önce Annem kızdı soğan, sarımsak, patatez,mercimek karıştırma hepsi gaz yapar dedi. Allah tan öğlen yedirdim de çıkardı yatmadan yoksa gece ne olurdu bilmem. Bidaha 8 ci ay çıkana kadar sade kıymalı mercimek ,patatez,havuç yapcam soğan sarımsak eklemiycem.
Extra kalkmasını önlüyo mu jel? Bende de var da yutuyo diye içime sinmiyo korkuttular beni.. Taze soğan veriyorm eline ama geceye bi etkisi olmuyo. Sabaha kadar hiç kalkmazdı şimdi saat 7 ye kadar en az 4 kere kalkıyo bazen 10Taa öğlen yedirdim canım keyfi yerindeydi hiç huysuz olmadı tuvaletinde yaptı bir bez dolusu, bende gece ağlamalarını hep gaza bağlıyordum değilmiş canım diştenmis eşim calgel almış geçen gün 2 gecedir 2 kere falan sürüyor um rahatım şükür.
Bn de aynıyım ya dün ağladım hatta içimin sıkıntısından herhalde havalardan :/ hoş havalar ısınsa bile evden öıkmaya üşeniyorm kimseye ev gezmesine gitmek istemiyorum çünkü kimse gelmiyo oğlumdan dolayı bn niye gideyim dışarıda da çorbası, püresi, meyvesi sıkıntı o yüzden geçen seneleri düşünüyorm pat kendimi dışarı atıydm dertsiz tasasızİçim sıkılıyor. Nedense bugünlerde sinirliyim. Du bakalım hayırdır inşallah.
Benimkide lahmacun gibi kokuyor,taze soğanı parçalıyor diye surekli elinde pırasa yla geziyor bizimki bütün ev pırasa artıklarıyla dolu.Canım calgel hafif uyusturuyor damağını iyimi kotumu bilmem ama calgelsiz bebek büyüten duymadım eşim alınca suruyorum bende rahatlatıyor herhalde emmiyor uykuya devam ediyor.Parmağımın üstüne suruyorum öyle suruyorum damağına yiyemiyor yani krem gibi suruyorum.Extra kalkmasını önlüyo mu jel? Bende de var da yutuyo diye içime sinmiyo korkuttular beni.. Taze soğan veriyorm eline ama geceye bi etkisi olmuyo. Sabaha kadar hiç kalkmazdı şimdi saat 7 ye kadar en az 4 kere kalkıyo bazen 10
Bn de aynıyım ya dün ağladım hatta içimin sıkıntısından herhalde havalardan :/ hoş havalar ısınsa bile evden öıkmaya üşeniyorm kimseye ev gezmesine gitmek istemiyorum çünkü kimse gelmiyo oğlumdan dolayı bn niye gideyim dışarıda da çorbası, püresi, meyvesi sıkıntı o yüzden geçen seneleri düşünüyorm pat kendimi dışarı atıydm dertsiz tasasızneyse önce Allah bebişlere bizlere sağlık huzur versin de rahat rahat çıkarız inşllh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?