2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Canım bende çorbasına bir şeker kaşığı koymaya başladım mercimeği sogan sarımsak denemedim ama

Ben eline bişe veremiyorum ya cok sokuyor ağzına sonrada öğürüyor korkuyorum valla dün eline oyuncak verdim cok sokmuş bir baktım kıpkırmızı olmuş öğürüyor ya yanındayım bide şok oldum

Facede mi konuşuyoruz benim face yok

8,700 le bitirdik 7 yi 700 gr almış bir ayda sanırım yumurta sarısı aldırdı yoksa azami 5 kaşık tan fazla birşey yemiyor.Oda mama kaşığıyla yani.Memeyi kesmeden bir tabağı bitiremiycek sanırım napalım bunada şükür. Yeterki emsin.

İyi Canm masallahh sağlıklı olsunlarda 7,700 gördüm ben zil takıp oynayacaktım

İyi Canm masallahh sağlıklı olsunlarda 7,700 gördüm ben zil takıp oynayacaktım
Yumurta sarısı na bağlıyorum birde bir çay kaşığı keçiboynuzu özü koyuyorum kahvaltıya başka aldıracak birşey yemiyor sebzeden kilo alınmaz ki şaşırdım bende ,şişman bebeklerden hiç hoşlanmam yarın öbür gün pilav makarna köfte falan yiyince ne olacak bilmem ama ozaman emekliyerek yakar herhalde.Yani inşallah.

Geçen akşam arkadaşlar dışarıda yemeğe toplanıyoruz gelin dediler. O gün de oğlum iyi uyuyamamıştı. Gitmeyelim bebek uykusunu alamayınca huzursuz oluyor dedim. Esim de size değişiklik olur,durmazsa kalkarız dedi. Gittik oğlum daha iceri girer girmez başladı ağlamaya. Ne yaptıysak susmadı. Masaya oturmadan geri döndük. Bebekle hayat zor. Herşeyi ona göre planlıyoruz. Iyice büyüyene kadar da böyle devam eder. Bazen böyle durumlarda eski günlerimi özlüyorum. Allaha şükürler olsun sağlıklı bir bebeğimiz var. Anne baba olmayı biz de tattık. Şükürler olsun. Bu zorluklar elbette olacak. En kötü günümüz böyle olsun.

ÇOk teşekkür ederim. Çok sağol. Kendimi bir anda Zeyna gibi hissettim valla :)

Neyım yokkı canım,kuskunluk kırgınlık Yalnızlık mutsuzluk ne ararsan bıkkınlık...

Bilmiyorum ne olduğunu ama sanki aldatma kokusu hissediyorum. Eğer öyleyse, herkes vicdanın elverdiği yere kadar özgürdür. Sen kaybetmezsin, bunu asla unutma...Güçlü olmalısın ki bebeğine güç ver. Uçaklarda bir kural vardır. Oksijen maskesini anne önce kendine, sonra bebeğine takar. Sen ayakta duramazsan, o hiç duramaz. Onu başka birisinin bakmasını istemezsin herhalde... Hep şunu söylerim. Bu dünyaya tek geldik. Tek gideceğiz. Bedenler bir araç ruhumuzu ayakta tutan. Ne anne ne baba ne kardeş ne koca... Sen kendini ayakta dik tutabiliyor musun önemli olan o....

Ay bide sular kesildi ben sıkılmıyım da kim sıkılsın
hayır canım aldatma degıl aılesıyle ılgılı sorunlar bıktım ama yalvar yakar toparladı

hayır canım aldatma degıl aılesıyle ılgılı sorunlar bıktım ama yalvar yakar toparladı
Amannnn.... Boşver. Takılma... Ya ben onun yüzünden ne kavgalar ettim. 10 günlük evliyiz, Kaynanam,görümcem ve eltim yatıya kalmaya gelmeye kalktılar evimiz deniz kenarında diye. Zannettiler ki kafalarına esince tatile gelecekler.Eşim bana bununla ilgili bir küfür etti. Ben ki yıllarca bir sürü erkeğin içinde çalıştım. Ben hayatımda böyle küfür görmedim. Bunun yüzünden ne kavgalar ettik. Daha neler neler eğer bir erkek benim ailemi sayacaksın diye ısrarla inat ediyorsa, ondan adam olmaz. He... he de geç. Umrumda bile değil. Şimdi desturla geliyorlar. Bende dedim ya deve inadı var. Bekleyip, bekleyip öyle yerlerden lafı koyuyorum ki, ağzı açık kalıyor.

Maşallah cnm

Amin cnm inşllh. Bn de sanırım o özlemden bunalıyorm oğlumu çooooook seviyorum inşllh atlatırız kolay kolay hepimiz Sağlıklı olsunlarda geçiyo öyle ya da böyle 7. aydayız çoğumuz çok şükür. Tabi "aaa büyümüş ne çabuk" diyenlere kızıyorm gel bana sor günü tam olarak 24 saat yaşıyoruz. Meğer önceden uyku ve uzanmalar boşboş tv izlemeler vs max 12 saat yaşıyomuşum şimdi sırtımı yaslayamıyorm neyse bu da bi süreç "GEÇECEK" inşllh güzelliklerle

Bugün bende yeni bişey denedim ıspanak havuç kabak pirinç patates bir tanede taze fasulye attım içine yedi ufaklık ıspanak için erken mi oldu bilemiyorum yaptim yedirdim bakicaz gerisine :)

Uçaklardaki kural iyiymiş ama etrafimdaki kimse bunu anlamiyor bilmiyor sanki sabahtan beri sinir küpüyüm annem geldi daha da gerdi diyemiyorum ki git sıkıldım senden de hayattan da :)
Ufaklık anliyor sanki gündüz huzursuzdu iyi uyudu ama şimdi :)

Eş aileleri bitmek bilmeyen huzursuzluk kaynaklari yakin yada uzak hic farketmiyor geliyor benim kaynana gene 1 hafta sonra

Burcunu çok merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…