allah sabır versın canım benımkı doğumda gelmısdı Bıde ben sezeryanla dogum Yaptım esıme Dıyokı sen gıt Dıyo obur odada uyu dıyo yaptığı okadar cok medenıyetsıZlık varkı ınan anlatmaya sınırım yetmıyo torun oldu hıcbısey almadılar bılıyomusun ne bebeğe ne bana bana almasında ya torun rezalet kadının tekı hadsız canım Benım kaynananın sorunu o boş kafasıyla kendını dahı zannetmesı ego patlaması yaşıyo her konuda sınsı Bıde ooooo düşman basına kendını oğluna melek gosterıyo sonunda bızı ayıracak derdı o zatenUçaklardaki kural iyiymiş ama etrafimdaki kimse bunu anlamiyor bilmiyor sanki sabahtan beri sinir küpüyüm annem geldi daha da gerdi diyemiyorum ki git sıkıldım senden de hayattan da :)
Ufaklık anliyor sanki gündüz huzursuzdu iyi uyudu ama şimdi :)
Eş aileleri bitmek bilmeyen huzursuzluk kaynaklari yakin yada uzak hic farketmiyor geliyor benim kaynana gene 1 hafta sonra
kovaBurcunu çok merak ettim
Bak.. Küçük insanlar kişilerle, büyük insanlar olaylarla uğraşır.Bu yüzden de bırak senle uğraşıyorum zannetsin. Kendi çapında eğlenir zavallı. Sen eşinle olan sonuca bakç.kızlar bebıslerın boyu nekadar 72cm normalmı sızc
allah sabır versın canım benımkı doğumda gelmısdı Bıde ben sezeryanla dogum Yaptım esıme Dıyokı sen gıt Dıyo obur odada uyu dıyo yaptığı okadar cok medenıyetsıZlık varkı ınan anlatmaya sınırım yetmıyo torun oldu hıcbısey almadılar bılıyomusun ne bebeğe ne bana bana almasında ya torun rezalet kadının tekı hadsız canım Benım kaynananın sorunu o boş kafasıyla kendını dahı zannetmesı ego patlaması yaşıyo her konuda sınsı Bıde ooooo düşman basına kendını oğluna melek gosterıyo sonunda bızı ayıracak derdı o zaten
Ah mukutcum ınsan Herseyı söyleyemiyor esındende cok cektım cok hem de gurbette yapayalnızım,Insallah Düzelır herşey yoluna gırer hıc haketmedım ama Insallah duzelır oğlumuz var ne Dıyım.dedıyıne göre Pısman.hakkımızda Hayırlısı ne dıyımBak.. Küçük insanlar kişilerle, büyük insanlar olaylarla uğraşır.Bu yüzden de bırak senle uğraşıyorum zannetsin. Kendi çapında eğlenir zavallı. Sen eşinle olan sonuca bakç.
Tahmin etmiştim
bebisleri gunduz uykuya yatinca en fazla 20 dk uyuyup uyanan aonra bütun gun esneyip gezen ve mizmizlanan var mi ya.niye boyle anlamadim 2 haftadir böyleyiz tum enerjimi aldi artik. halsiz dustum. ne yapmam gerektigini sasirdim. yataga koysam aglayip kalkmak istiyor kaldirsam esneyip duruyor gozleri ovusturuyor . zaten kipkirnizi olmus gözleri. bi is yapamadığıma hicbir isimi yetistiremedigime yanmiyorum da oyun bile oynayamiyoruz surekli huzursuz ne yapmam lazim sizce??
Maaşallah kuzuya annesi, kaç kilo doğmuştu?8,700 le bitirdik 7 yi 700 gr almış bir ayda sanırım yumurta sarısı aldırdı yoksa azami 5 kaşık tan fazla birşey yemiyor.Oda mama kaşığıyla yani.Memeyi kesmeden bir tabağı bitiremiycek sanırım napalım bunada şükür. Yeterki emsin.
3,70gr doğdu canım.Maaşallah kuzuya annesi, kaç kilo doğmuştu?
Tahmin etmiştim
Nerden tahmin ettin :)
[/QUOTEmukut31
Meslek sırrı kuaförüm ben ,bide çevremdeki insanların yarısı kova burcu o yüzden severim kovaları.
Ah mukutcum ınsan Herseyı söyleyemiyor esındende cok cektım cok hem de gurbette yapayalnızım,Insallah Düzelır herşey yoluna gırer hıc haketmedım ama Insallah duzelır oğlumuz var ne Dıyım.dedıyıne göre Pısman.hakkımızda Hayırlısı ne dıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?