2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Kızlar ben bimin bezini kullanıyorum daha önceden diğer çocuklarimda bu markalari kullandım primanin kokusu diğerinin sızdırmasi derken bu bimin bezine karar verdim diyelim akşam yatarken yedide bağlıyorum sabah ona kadar hiç sızdırmadan duruyor birde yazık okadar paraya bu markalar 35-40 arasında iken Biminki 19 onun yerine çocuğuma başka bi ihtiyacıni alırım

Kaç gündür gece uykusuna bir türlü geçemiyor. 20.00 da başlıyoruz 22.00 hatta 23.00 ı buluyor uykuya dalmasî. Kucakta salla pışpışla,olmadı yatakta pışpışla,olmadı beşiğinde,ayakta bile sallamaya çalıştîm, o da olmadı oyun oynat bi daha başa döñ,olmadı memede uyutmaya çalış tabii eser de emerse, Olmadı yak ışıkları gez... cok hareketli kıpır kıpır, bende omuz ne kol ne sırt kalmadı artık. Böyle giderse sinir de kalmayacak bozulacak Allah korusun. Kaldı ki uyusa bitecek mi hayııır 10 kez uyanılacak gece başlayacak... sabır sabıŕ...

Biran evvel düzelir inşallah dişi ağrıyordur belki.

Gurbette olan kızlar anneye ve kayinvalide ye gittiğinizde kaç gün kalıyorsunuz cuma günü anneme gideceğim eşim olmadan 15 gün kalacağım ordan kayinvalideye geçeceğim 6 gün kalayım diyorum benim pek sevgili eşim 10 gün kal ayıp olur bizimkilere diyor 3 senedir ilk defa annemlerde bu kadar uzun kalacağım çok mutluyum

Eşim siz gitmiyorum canım kızlarım babaları olmadan gitmiyor hiç biryere bol bol gez büyüyünce seninkide birakmiycak babasını.

Canım iki gündür benimkude öyle Suan bile ayakta sallıyorum büyük ihtimal diş şimdi calpol verdim biraz rahatladı belki seninkininde dişi ağrıyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…