Bu kadını benim resmim olarak zayıflama topiginde paylaşabilirsiniz tıpkı ben
La bu ne
Biran evvel düzelir inşallah dişi ağrıyordur belki.Kaç gündür gece uykusuna bir türlü geçemiyor. 20.00 da başlıyoruz 22.00 hatta 23.00 ı buluyor uykuya dalmasî. Kucakta salla pışpışla,olmadı yatakta pışpışla,olmadı beşiğinde,ayakta bile sallamaya çalıştîm, o da olmadı oyun oynat bi daha başa döñ,olmadı memede uyutmaya çalış tabii eser de emerse, Olmadı yak ışıkları gez... cok hareketli kıpır kıpır, bende omuz ne kol ne sırt kalmadı artık. Böyle giderse sinir de kalmayacak bozulacak Allah korusun. Kaldı ki uyusa bitecek mi hayııır 10 kez uyanılacak gece başlayacak... sabır sabıŕ...
Biri beni resmetmiş
Eşim siz gitmiyorum canım kızlarım babaları olmadan gitmiyor hiç biryere bol bol gez büyüyünce seninkide birakmiycak babasını.Gurbette olan kızlar anneye ve kayinvalide ye gittiğinizde kaç gün kalıyorsunuz cuma günü anneme gideceğim eşim olmadan 15 gün kalacağım ordan kayinvalideye geçeceğim 6 gün kalayım diyorum benim pek sevgili eşim 10 gün kal ayıp olur bizimkilere diyor 3 senedir ilk defa annemlerde bu kadar uzun kalacağım çok mutluyum
Hayır o benim çatlakları hariçBiri beni resmetmiş
Ah canım eşim olmadan bende kayinvalideye gitmek istemiyorum da başka şansım yok yoksa annemlerde kalmamada izin vermezEşim siz gitmiyorum canım kızlarım babaları olmadan gitmiyor hiç biryere bol bol gez büyüyünce seninkide birakmiycak babasını.
Canım iki gündür benimkude öyle Suan bile ayakta sallıyorum büyük ihtimal diş şimdi calpol verdim biraz rahatladı belki seninkininde dişi ağrıyordurKaç gündür gece uykusuna bir türlü geçemiyor. 20.00 da başlıyoruz 22.00 hatta 23.00 ı buluyor uykuya dalmasî. Kucakta salla pışpışla,olmadı yatakta pışpışla,olmadı beşiğinde,ayakta bile sallamaya çalıştîm, o da olmadı oyun oynat bi daha başa döñ,olmadı memede uyutmaya çalış tabii eser de emerse, Olmadı yak ışıkları gez... cok hareketli kıpır kıpır, bende omuz ne kol ne sırt kalmadı artık. Böyle giderse sinir de kalmayacak bozulacak Allah korusun. Kaldı ki uyusa bitecek mi hayııır 10 kez uyanılacak gece başlayacak... sabır sabıŕ...
Benim de pijamam temiz bi de o kadar dökülmüyor karnim. Çatlaklar dahilHayır o benim çatlakları hariç
İyi gecelerİyi geceler kızlar Allah rahatlık versin
Kız evlat candır can
Gördüm resmini hiç bir şeyin yok senin fıstık gibisin maşallah.Benim de pijamam temiz bi de o kadar dökülmüyor karnim. Çatlaklar dahil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?