2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Ne işe yarıyor keçi sütü faydalı mı yani bebeklere,yoğurt mu yapılıyor, mama yerinemi veriliyor muhallebi falan mı yapılıyor onunla.
Oğlum emmediği icin muhallebisini, meyve püresini keçi sütüyle yapıyırm bn ama yoğurdu çok sulu oluyor. Bi de çok kötü kokuyo:/

Bende bugün biraz yeşil mercimekle pTatesi haşlayıp pure yapıp yedirdim, çok faydaliymis inşallah gaz yapmaz
Yarın gaz yapıp yapmadığını söylersin cnm inşllh yapmaz

Bez ne kullanıyorsunuz. Ben Huggies kullanıyorum. Prima yeşil ve beyaz denedim ama pek memnun kalmadım. Beyazın arkasında lastik yok. Dışarı çıktı. yeşilde hem koku yaptı hemde sızdırdı.
Prima beyaz çok memnunum bn cnm bi kaç kez geçti ama numarasında problem yaşadık sanırım

HErkese iyi uykular

Ben her ikisinde de eşit kalıyorum Can'ım.

Kizlar gunaydin.
Dun sabah dudagimda bi kasinti hissettim sonra acimaya basladi meger ucukmus. Hayatimda ilk defa ucuk cikti anlamadim o yuzden ve ilacta kullanmadim. Esim aksam isten gelirken eczacinin tavsiyesiyle urgo diye bitkisel bi krem almis. Hamile ve emzirenlerde arastirma yapilmamistir yaziyor ama ben kullandim eczacida kullanabilir demis. Sabah kalktim dudagim botoxlu gibi olmus ve kulagimin altindada sislik var bademcik gibi. Ucuk sari sari olmus su toplamis. Emzirirken kizima dikkat ediyorum elini falan surmesin diye ve asla opmuyorum mumkun oldugunca uzak durmaya calisiyorum. Daha once ucuk cikaran varmi? Sizdede dudak sisip kulak altindada sislik oldumu? Kac gune gecer?

Hiç gaz yapmadı cnm, mercimeği 2-3 dakka haşlayıp o suyunu döktüm, sonra içine küçük patates dogradim beraber hasladim mercimekle 1-2 yemek kaşığıydi, kızım patatesi seviyor diye öyle yaptım yesin diye

Bizimde alerji sorunumuz var dün annem kedi dilli muhallebi den yedirmis çok kasindi yüzü kuzardi, gecendede olmuştu ozamanda pasta yedirmis ben o yaptı diye dusunuyorum hala kaşınıyor yavrum ya

Bende uçuk çok çıkarda kulağınızın altında çıkan şişliği anlamadım canım uçugunla uğraşma lansinoh sur ruj sür birkaç güne geçer.Kulağınızın altindakini bir doktora gösterin bence. orada lenf bezleri var bildiğim kadarıyla ihmal etmeyin geçmiş olsun.

Hemen sarımsak sür bol bol

Kızlar dünde öğlen kırmızı mercimek çorbası icirmistim yine hiç gaz yapmadı çok rahat uyudu. Her zamanki gibi bu seferde ben uyuyamadim çok uykum var ,ev darmadağın mecburen bir kahve içip işe girişeceğim.

Mercimeğin içine kimyon koyunca gazı kalmıyor. Kimyon bir de süt artırır

Kızlar herkese mrb yürütecek kullanan varmı kızlar???fazla kullanmak Zararlı ama yınede sormak ıstedım.bıde bebeklerınızın boyu nekadar kızlar normalı nekadar bu ay kılo boy????

Gecmis olsun canim.daha once bir cok kez ayni yerden ucuk cikardim.dudagimin yani direkt sol.sende de orda bir kac kere daha cikacak hazirlikli ol. Bu belirtilerin hic biri olmadi ama :/ ilactandir o..vectavir ya da zovirax kullaniyorum ben.

Tesekkur ederim eger bi kac gune gecmezse gidip gostereyim.

Gecmis olsun canim.daha once bir cok kez ayni yerden ucuk cikardim.dudagimin yani direkt sol.sende de orda bir kac kere daha cikacak hazirlikli ol. Bu belirtilerin hic biri olmadi ama :/ ilactandir o..vectavir ya da zovirax kullaniyorum ben.
Saol cnm tsk ederim ins bir daha cikmaz

Kızlar herkese mrb yürütecek kullanan varmı kızlar???fazla kullanmak Zararlı ama yınede sormak ıstedım.bıde bebeklerınızın boyu nekadar kızlar normalı nekadar bu ay kılo boy????
Ben kullaniyorum cnm 1 aydir. Kizim 6 bucuk aylik 7200 kg 69 cm. Cok mutlu oluyor yurutecte ama tabiki cok uzun sure tutmamaya ozen gosteriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…