Kaju :-/Gördüm resmini hiç bir şeyin yok senin fıstık gibisin maşallah.
Oğlum emmediği icin muhallebisini, meyve püresini keçi sütüyle yapıyırm bn ama yoğurdu çok sulu oluyor. Bi de çok kötü kokuyo:/Ne işe yarıyor keçi sütü faydalı mı yani bebeklere,yoğurt mu yapılıyor, mama yerinemi veriliyor muhallebi falan mı yapılıyor onunla.
Yarın gaz yapıp yapmadığını söylersin cnm inşllh yapmazBende bugün biraz yeşil mercimekle pTatesi haşlayıp pure yapıp yedirdim, çok faydaliymis inşallah gaz yapmaz
Prima beyaz çok memnunum bn cnm bi kaç kez geçti ama numarasında problem yaşadık sanırımBez ne kullanıyorsunuz. Ben Huggies kullanıyorum. Prima yeşil ve beyaz denedim ama pek memnun kalmadım. Beyazın arkasında lastik yok. Dışarı çıktı. yeşilde hem koku yaptı hemde sızdırdı.
Ben her ikisinde de eşit kalıyorum Can'ım.Gurbette olan kızlar anneye ve kayinvalide ye gittiğinizde kaç gün kalıyorsunuz cuma günü anneme gideceğim eşim olmadan 15 gün kalacağım ordan kayinvalideye geçeceğim 6 gün kalayım diyorum benim pek sevgili eşim 10 gün kal ayıp olur bizimkilere diyor 3 senedir ilk defa annemlerde bu kadar uzun kalacağım çok mutluyum
Oğlum emmediği icin muhallebisini, meyve püresini keçi sütüyle yapıyırm bn ama yoğurdu çok sulu oluyor. Bi de çok kötü kokuyo:/
Yarın gaz yapıp yapmadığını söylersin cnm inşllh yapmaz
Prima beyaz çok memnunum bn cnm bi kaç kez geçti ama numarasında problem yaşadık sanırım
HErkese iyi uykular
Bende uçuk çok çıkarda kulağınızın altında çıkan şişliği anlamadım canım uçugunla uğraşma lansinoh sur ruj sür birkaç güne geçer.Kulağınızın altindakini bir doktora gösterin bence. orada lenf bezleri var bildiğim kadarıyla ihmal etmeyin geçmiş olsun.Kizlar gunaydin.
Dun sabah dudagimda bi kasinti hissettim sonra acimaya basladi meger ucukmus. Hayatimda ilk defa ucuk cikti anlamadim o yuzden ve ilacta kullanmadim. Esim aksam isten gelirken eczacinin tavsiyesiyle urgo diye bitkisel bi krem almis. Hamile ve emzirenlerde arastirma yapilmamistir yaziyor ama ben kullandim eczacida kullanabilir demis. Sabah kalktim dudagim botoxlu gibi olmusve kulagimin altindada sislik var bademcik gibi. Ucuk sari sari olmus su toplamis. Emzirirken kizima dikkat ediyorum elini falan surmesin diye ve asla opmuyorum mumkun oldugunca uzak durmaya calisiyorum. Daha once ucuk cikaran varmi? Sizdede dudak sisip kulak altindada sislik oldumu? Kac gune gecer?
Kizlar gunaydin.
Dun sabah dudagimda bi kasinti hissettim sonra acimaya basladi meger ucukmus. Hayatimda ilk defa ucuk cikti anlamadim o yuzden ve ilacta kullanmadim. Esim aksam isten gelirken eczacinin tavsiyesiyle urgo diye bitkisel bi krem almis. Hamile ve emzirenlerde arastirma yapilmamistir yaziyor ama ben kullandim eczacida kullanabilir demis. Sabah kalktim dudagim botoxlu gibi olmusve kulagimin altindada sislik var bademcik gibi. Ucuk sari sari olmus su toplamis. Emzirirken kizima dikkat ediyorum elini falan surmesin diye ve asla opmuyorum mumkun oldugunca uzak durmaya calisiyorum. Daha once ucuk cikaran varmi? Sizdede dudak sisip kulak altindada sislik oldumu? Kac gune gecer?
Mercimeğin içine kimyon koyunca gazı kalmıyor. Kimyon bir de süt artırırKızlar dünde öğlen kırmızı mercimek çorbası icirmistim yine hiç gaz yapmadı çok rahat uyudu her zamanki gibi bu seferde ben uyuyamadim çok uykum var ,ev darmadağın mecburen bir kahve içip işe girişeceğim.
Biliyorum azmı kimyon yedim ya içimde kimyon ağacı çıkacaktı neredeyse dokunmadı bize gaz muhabbeti bitti bence ya inşallah. Dişlerden huzursuz bu bebeler.Mercimeğin içine kimyon koyunca gazı kalmıyor. Kimyon bir de süt artırır
Bu çok acımasızca olmuş ya
Kizlar gunaydin.
Tesekkur ederim eger bi kac gune gecmezse gidip gostereyim.Bende uçuk çok çıkarda kulağınızın altında çıkan şişliği anlamadım canım uçugunla uğraşma lansinoh sur ruj sür birkaç güne geçer.Kulağınızın altindakini bir doktora gösterin bence. orada lenf bezleri var bildiğim kadarıyla ihmal etmeyin geçmiş olsun.
Saol cnm tsk ederim ins bir daha cikmazGecmis olsun canim.daha once bir cok kez ayni yerden ucuk cikardim.dudagimin yani direkt sol.sende de orda bir kac kere daha cikacak hazirlikli ol. Bu belirtilerin hic biri olmadi ama :/ ilactandir o..vectavir ya da zovirax kullaniyorum ben.
Ben kullaniyorum cnm 1 aydir. Kizim 6 bucuk aylik 7200 kg 69 cm. Cok mutlu oluyor yurutecte ama tabiki cok uzun sure tutmamaya ozen gosteriyorumKızlar herkese mrb yürütecek kullanan varmı kızlar???fazla kullanmak Zararlı ama yınede sormak ıstedım.bıde bebeklerınızın boyu nekadar kızlar normalı nekadar bu ay kılo boy????
Tmm hemen deniyim cnm saolHemen sarımsak sür bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?