2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Ben kullaniyorum cnm 1 aydir. Kizim 6 bucuk aylik 7200 kg 69 cm. Cok mutlu oluyor yurutecte ama tabiki cok uzun sure tutmamaya ozen gosteriyorum
Maşallah canım pekı yuruyomu Bebıs ıcınde???merak edıyorum acaba alsam ıttırırmı kendını yurutecde,denızınkı kendı evımde suan annemlerde Olduğum ıcın mecbur yenısını alcamm

Kızlar herkese mrb yürütecek kullanan varmı kızlar???fazla kullanmak Zararlı ama yınede sormak ıstedım.bıde bebeklerınızın boyu nekadar kızlar normalı nekadar bu ay kılo boy????
Benim oğlumun yürüteci var. 10-15 dk tutuyorum. Daha fazla tutmamak gerektiğini söylüyor doktorlar. Gün içinde değişiklik olsun diye eğlence amaçlı kullanıyoruz.

Kızımın gözünün beyazı maviye dönmüştü, doktor demir eksikliğinden oluyor, 6. ayda değerlerine bakalım demişti. Dün baktırdık, çok şükür iyi çıktı. Doktor d vitamini eksikliğinden de maviye dönebiliyor, bol bol güneşe çıkar dedi. Cuma günü aşı için sağlık ocağına gitmiştik, 64 cm 7750 gram çıkmıştı. Dün hastanede 65 cm 7900 gram çıktı. 2 buçuk ay boyunca 7200 de kalmıştı, bir türlü kilo alamıyordu. Alerjisi vardı, diyet yaptım ve ek gıdaya başladık ama çorbalara alıştıramadım, günlük çeyrek avokadosunu mutlaka verdim. Ya diyet yaptığım için kilo aldı ya da avokado aldırdı. Bu arada bezlerden konu açılmış. Beyaz prima kızımda pişiğe yol açtı, huggies demedim çok kalın çok kaba geldi bana. Kokuyor ama yeşil prima kullanıyorum.

Kızlar herkese mrb yürütecek kullanan varmı kızlar???fazla kullanmak Zararlı ama yınede sormak ıstedım.bıde bebeklerınızın boyu nekadar kızlar normalı nekadar bu ay kılo boy????
Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum çok karşıydım aslında.. yemeği ocağa koyana kadar bindiriyorum çok mutlu oluyor. Evin içinde vızır vızır geziyo:) ama çok dikkat etmek lazım dün mutfaktayken sadece birkaç saniyeliğine arkamı döndüm çöp kutusuna yanaşmasına ramak kalmıştı
Çok geçmiş olsun canım en kısa zamanda geçer inşallah

Bizde de var yürütec her uyanmasinda 10-15 dakika koyuyorum peşimde geziyor.Canım alırsan parmak ucunda bırakma oturur pozisyonda bırak kendisi istediğinde kalksın.

Canım

Canım sen nekadar kıyma atıyorsun bebısın yemeklerıne
Ceviz büyüklüğünde parçalara böldüm ama fazla geliyor bitiremiyor.Bir yemeği en fazla 2 gün veriyorum kalanı ben yiyorum yada döküyorum.Bugün arttı kıyma içine kimyon koyup zeytinyağlı tavada ızgara yaptım minik minik un ufak edip verdim ama sadece 4 te birini yedi bende kalan köfteyi yemeğinin içine koydum.

Benım kuzuyuda kabız Yapıyo et nasıl nekadar verce ayarlayacağım canım pekı haftada kaç gun verıyosun

Benım kuzuyuda kabız Yapıyo et nasıl nekadar verce ayarlayacağım canım pekı haftada kaç gun verıyosun
Bütün sebze yemekleri ne ekliyorum demir damlası kullanmıyorum ben, neden kabız oldu acaba yemeğin suyundan bol koy sulu olsun yemeği iyice ez,birde bir su bardağıysa komple yemeğin tamamı bir balkasigi zeytinyağı koy.Kuru yemek verme kabız yapar.Bol bol su içir.Yoğurt ta Bağırsakları çalıştırıyor.

Fasulyeyi çok kucucukmu dogruyon ayy benimki niye böyle secici Freyza__
Evet canım küçük küçük kestim kıyma birde 3-5 tane bulgur ilave ettim. Bilemiyorumki bizimki de seçici herşeyi yemiyor.Eziyoruz ya zaten fasulyenin boyunun bir önemi yok.

Benmkide kabız ya bugn 3. Gün yapmadı hala bide ayran çorbası yaptım içmedi mantar çorbasını geçn hafta 3 kere yarımşar kase içti bende verdm vall baktım alerji yapmadı

Gecmis olsun canim.daha once bir cok kez ayni yerden ucuk cikardim.dudagimin yani direkt sol.sende de orda bir kac kere daha cikacak hazirlikli ol. Bu belirtilerin hic biri olmadi ama :/ ilactandir o..vectavir ya da zovirax kullaniyorum ben.

Uçuk virusu çok kötü ve sırnaşık. Vücuda bir kere girdi mi bir daha maalesef gitmiyormuş. Sadece virus uykuya yatıyormuş. Beden güçsüz kaldıkça da hortluyormuş. O yüzden bebeklere çok dikkat edin. Ne kadar geç girerse yada hiç girmezse o kadar iyi.

Benmkide kabız ya bugn 3. Gün yapmadı hala bide ayran çorbası yaptım içmedi mantar çorbasını geçn hafta 3 kere yarımşar kase içti bende verdm vall baktım alerji yapmadı
Kuru gün kurusu kayısı, kuru çekirdeksiz erik balkabağı işe en yarayan sebzeler ve meyveler. ezip püre halinde azıcık z. yağı ile birlikte verebilirsin.

Bide bu avokado olayını bilmiyodum avakodu için erken sanıyodum 6 buçk aylık sayılır kızım verebilirmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…