Maşallah canım pekı yuruyomu Bebıs ıcınde???merak edıyorum acaba alsam ıttırırmı kendını yurutecde,denızınkı kendı evımde suan annemlerde Olduğum ıcın mecbur yenısını alcammBen kullaniyorum cnm 1 aydir. Kizim 6 bucuk aylik 7200 kg 69 cm. Cok mutlu oluyor yurutecte ama tabiki cok uzun sure tutmamaya ozen gosteriyorum
Benim oğlumun yürüteci var. 10-15 dk tutuyorum. Daha fazla tutmamak gerektiğini söylüyor doktorlar. Gün içinde değişiklik olsun diye eğlence amaçlı kullanıyoruz.Kızlar herkese mrb yürütecek kullanan varmı kızlar???fazla kullanmak Zararlı ama yınede sormak ıstedım.bıde bebeklerınızın boyu nekadar kızlar normalı nekadar bu ay kılo boy????
Sütlü pirinçli yi verdim ben çok severek yiyordu.Eki Görüntüle 1805569 Merhaba hanımlar bebeginize bu aptamiln hippn pirinç meyveli mamalarından veriyomısunuz
Yaklaşık 1 aydır kullanıyorum çok karşıydım aslında.. yemeği ocağa koyana kadar bindiriyorum çok mutlu oluyor. Evin içinde vızır vızır geziyo:) ama çok dikkat etmek lazım dün mutfaktayken sadece birkaç saniyeliğine arkamı döndüm çöp kutusuna yanaşmasına ramak kalmıştıKızlar herkese mrb yürütecek kullanan varmı kızlar???fazla kullanmak Zararlı ama yınede sormak ıstedım.bıde bebeklerınızın boyu nekadar kızlar normalı nekadar bu ay kılo boy????
Çok geçmiş olsun canım en kısa zamanda geçer inşallahKizlar gunaydin.
Dun sabah dudagimda bi kasinti hissettim sonra acimaya basladi meger ucukmus. Hayatimda ilk defa ucuk cikti anlamadim o yuzden ve ilacta kullanmadim. Esim aksam isten gelirken eczacinin tavsiyesiyle urgo diye bitkisel bi krem almis. Hamile ve emzirenlerde arastirma yapilmamistir yaziyor ama ben kullandim eczacida kullanabilir demis. Sabah kalktim dudagim botoxlu gibi olmusve kulagimin altindada sislik var bademcik gibi. Ucuk sari sari olmus su toplamis. Emzirirken kizima dikkat ediyorum elini falan surmesin diye ve asla opmuyorum mumkun oldugunca uzak durmaya calisiyorum. Daha once ucuk cikaran varmi? Sizdede dudak sisip kulak altindada sislik oldumu? Kac gune gecer?
Canım sen nekadar kıyma atıyorsun bebısın yemeklerıneBu öğlende kıymalı taze fasulye yaptım Benimkine, onuda sevdi ama yine en fazla 5 kaşık yedi. Umarım rahatsız etmez.
Bizde de var yürütec her uyanmasinda 10-15 dakika koyuyorum peşimde geziyor.Canım alırsan parmak ucunda bırakma oturur pozisyonda bırak kendisi istediğinde kalksın.Kızlar herkese mrb yürütecek kullanan varmı kızlar???fazla kullanmak Zararlı ama yınede sormak ıstedım.bıde bebeklerınızın boyu nekadar kızlar normalı nekadar bu ay kılo boy????
Ceviz büyüklüğünde parçalara böldüm ama fazla geliyor bitiremiyor.Bir yemeği en fazla 2 gün veriyorum kalanı ben yiyorum yada döküyorum.Bugün arttı kıyma içine kimyon koyup zeytinyağlı tavada ızgara yaptım minik minik un ufak edip verdim ama sadece 4 te birini yedi bende kalan köfteyi yemeğinin içine koydum.Canım
Canım sen nekadar kıyma atıyorsun bebısın yemeklerıne
Benım kuzuyuda kabız Yapıyo et nasıl nekadar verce ayarlayacağım canım pekı haftada kaç gun verıyosunCeviz büyüklüğünde parçalara böldüm ama fazla geliyor bitiremiyor.Bir yemeği en fazla 2 gün veriyorum kalanı ben yiyorum yada döküyorum.Bugün arttı kıyma içine kimyon koyup zeytinyağlı tavada ızgara yaptım minik minik un ufak edip verdim ama sadece 4 te birini yedi bende kalan köfteyi yemeğinin içine koydum.
Bütün sebze yemekleri ne ekliyorum demir damlası kullanmıyorum ben, neden kabız oldu acaba yemeğin suyundan bol koy sulu olsun yemeği iyice ez,birde bir su bardağıysa komple yemeğin tamamı bir balkasigi zeytinyağı koy.Kuru yemek verme kabız yapar.Bol bol su içir.Yoğurt ta Bağırsakları çalıştırıyor.Benım kuzuyuda kabız Yapıyo et nasıl nekadar verce ayarlayacağım canım pekı haftada kaç gun verıyosun
Evet canım küçük küçük kestim kıyma birde 3-5 tane bulgur ilave ettim. Bilemiyorumki bizimki de seçici herşeyi yemiyor.Eziyoruz ya zaten fasulyenin boyunun bir önemi yok.Fasulyeyi çok kucucukmu dogruyon ayy benimki niye böyle seciciFreyza__
Gecmis olsun canim.daha once bir cok kez ayni yerden ucuk cikardim.dudagimin yani direkt sol.sende de orda bir kac kere daha cikacak hazirlikli ol. Bu belirtilerin hic biri olmadi ama :/ ilactandir o..vectavir ya da zovirax kullaniyorum ben.
Kuru gün kurusu kayısı, kuru çekirdeksiz erik balkabağı işe en yarayan sebzeler ve meyveler. ezip püre halinde azıcık z. yağı ile birlikte verebilirsin.Benmkide kabız ya bugn 3. Gün yapmadı halabide ayran çorbası yaptım içmedi mantar çorbasını geçn hafta 3 kere yarımşar kase içti bende verdm vall baktım alerji yapmadı
Tamm cnm saol deniycem kayısı var ewdeKuru gün kurusu kayısı, kuru çekirdeksiz erik balkabağı işe en yarayan sebzeler ve meyveler. ezip püre halinde azıcık z. yağı ile birlikte verebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?