çok duygulandim ya.inşallah Allah bana da nasip eder bi kız evlat.biz 5 kız kardeşiz.be mutlu anneme babama valla.
Verebilirsin. Avokado yağ ve omegalar açısından çok faydalı. Yoğurtla yada muzla karıştırıp verebilirsin. Yalnız muza dikkat alerji yapabiliyor. Önceliğin yoğurt olsun.Bide bu avokado olayını bilmiyodum avakodu için erken sanıyodum 6 buçk aylık sayılır kızım verebilirmiyim
Ferromixin veriyorum ben. Kabız falan yapmadı. İçinde A-C vitaminleri, folik asit, demir ve çinko var. Ispanağı buharda haşlayıp üstüne bir kaç damla limon sıkıp da verebilirsin. Ispanağı suda haşlayınca hiçbir besin değeri kalmıyormuşBütün sebze yemekleri ne ekliyorum demir damlası kullanmıyorum ben, neden kabız oldu acaba yemeğin suyundan bol koy sulu olsun yemeği iyice ez,birde bir su bardağıysa komple yemeğin tamamı bir balkasigi zeytinyağı koy.Kuru yemek verme kabız yapar.Bol bol su içir.Yoğurt ta Bağırsakları çalıştırıyor.
Gün kurusu varsa daha iyi. Öteki sarıları karpitle sarartıyorlar. İçine azıcık z.yağı da koy. Daha etkili olur. Z. yağını soğukken koy yalnız. İçindekiler ölmesinTamm cnm saol deniycem kayısı var ewde
Kan tahlili yaptırdım mi canım eksikmi demiri..Ferromixin veriyorum ben. Kabız falan yapmadı. İçinde A-C vitaminleri, folik asit, demir ve çinko var. Ispanağı buharda haşlayıp üstüne bir kaç damla limon sıkıp da verebilirsin. Ispanağı suda haşlayınca hiçbir besin değeri kalmıyormuş
Kan tahlili yaptırmadan vermek istemiyorum sağlık ocağı dibimde canı acıyacak diye kıyamiyorum ne olcak bilmem.Ferromixin veriyorum ben. Kabız falan yapmadı. İçinde A-C vitaminleri, folik asit, demir ve çinko var. Ispanağı buharda haşlayıp üstüne bir kaç damla limon sıkıp da verebilirsin. Ispanağı suda haşlayınca hiçbir besin değeri kalmıyormuş
,Kan tahlili yaptırdım mi canım eksikmi demiri..
Et vermeye başladıysan kokar. Sebzeler fazla kokmuyor da işin içine et girince malum azot çıkıyor ondan kokuyor. Eskiden uzun soba maşaları vardı. Alayım sana bir tane uzaktan kumanda gibi değiştririsin altınıŞu an 3 mt uzağımda ıhlayarak kakasını yapıyor da o koku 3 metreden nasıl burnuma kadar ulaşıyor anlamıyorum. Maskeyle değiştiricem artık altını, resmen kafa yapıyor o koku
Şu an 3 mt uzağımda ıhlayarak kakasını yapıyor da o koku 3 metreden nasıl burnuma kadar ulaşıyor anlamıyorum. Maskeyle değiştiricem artık altını, resmen kafa yapıyor o koku
Izninizle kızımı 2015 eylül bebeklerinin en tembeli ilan ediyorum. Yüzüstü ya da sırt üüstü dönmesini zaten geçtim de yan bile dönmüyor. Yütütece koyduğumda yürümesini geçtim bir kere bile ayaklarına bastığını görmedim. Mama sandalyesine koyduğumda dik oturamıyor, hamur gibi hoopp bi yana dökülüyor. Var mı bizim kızdan tembeli? Böyle devam ederse endişelenmeye başlayacam.
Bayıldımmmmmmmmmm cok tatlı bu yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?