2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Canım boynunu dik tutabiliyor mu?

Kaç aylık kontrole götürdünüzmü hiç.Hiç mi oturmuyor adını biliyormu,seslere tepki veriyor mu.Kollarından öne doğru çektiğinizde kafası arkaya düşmüyorsa problem yoktur genelde tembeldir.

Son düzenleme:
Can'ım dönmesini falan hiç kafana takma, benim kızım 7,5 aylıkken döndü, şimdi deli gibi dönüyor, doktor dönmemesini hiç kafana demişti. Ayağını basması da gün içinde siz biraz alıştırma yapabilirsiniz. Eylül ün kaçında doğdu Can'ım kızın?

Kızım 17 eylül doğumlu. Kafasını dik tutabiliyor. Kendini hafif kaldırıyor. İsmini bildiğini sanmıyorum ama seslere tepki veriyor. Daha dün doktordaydık, her çocuğun gelişimi farklıdır falan dedi. Mardindeyiz. Devlet Hastanesine girilmiyor. Sadece bir tane özel hastane var, o da devletten çok farklı değil. Doktorumuz idare ediyor. Yani anlayacağınız mahrumiyet çekiyoruz. Sanırım sadece tembellik. Aksini ben de düşünmek istemiyorum.

İskeletini dik tutuyorsa seslere tepki veriyorsa sıkıntı yok canım yatırma hiç 3 köşesine yastık koy sürekli otursun o yorulunca poposunu kaydırır zaten dinlensin 5-10 dakika yine oturttur öyle öyle 3-4 günde alışır inşallah. Bizde doğudan geçen yıl geldik Allah kolaylık versin su gibi geçsin inşallah.

Cadı kendini öne atıyor. Dik oturmasını istediğimde kızıyor ağlıyor. Tembellik tabiatı oldu sanırım.

Yaa şu oturma işini çözemedim bn de 7. ayın içindeyiz destekli ne kadar nasıl oturtmam gerekiyo kızlar??

Yaa şu oturma işini çözemedim bn de 7. ayın içindeyiz destekli ne kadar nasıl oturtmam gerekiyo kızlar??
Her gün egzersiz yaptır canim otursun yastık koy 3 köşe sine oturmak için gerekli kasları gelissin,yorulunca kaydırır popoyu.Birşey olmaz.

Kızlar Benım oğlumda oturamıyor 10eylul doğumlu sızınkıler serbest oturuyormu yuzustude donemıyo sağa sola donuyo

o zaman acı gerçekle yüzleş şimdiden canım senin kuzun tembel, evlenene kadar da ütüsünü sana yaptırıcak biz de mardinden geldik az mı gittim hamileyken park hastanesine

Benim kızımda 18 eylül dogumlu güZel dönüyo saga sola yüz üstü destekle oturuyoda ama saniye sürüyo dewriliyo sıpam sağa sola öne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…