Tembelişkom benim. Hamileykene 6 haftalık falandı sanırım, kanamam olmuştu. park hastabesine gitmiştim acilen. Kan uyuşmazlığından iğne yapması gerekiyormuş, yapmamıştı. 35 haftalıkken park hastanesinde kardiyolojiye gitmiştim. Hastaneye gelmişken kızımı da görem dedim, demez olaydım. Çocuğun suyu yok, hemen almamız lazım dediler, izin vermedim. Kendi doktorum da görsün dedim. Kontrollere diyarbakırda memorial hastanesinde gidiyordum. Ha deyince diyarbakıra gidemedim. Doktorumu aradım, hareket ediyorsa yarına kadar bekleyebilirsin dedi. Ertesi gün gittiğimde bebeğin suyu yeterliydi. İzin verseydim mardin parktaki doktor o gün 35 haftalık bebeğimi doğurtacaktı. Diyarbakır memorialda 40+1 de doğum yaptım. Gel de parka git bir daha ama devlet hastanesi daha kötü olduğu için çocuğu mecbur götürüyorum.o zaman acı gerçekle yüzleş şimdiden canım senin kuzun tembel, evlenene kadar da ütüsünü sana yaptırıcakbiz de mardinden geldik az mı gittim hamileyken park hastanesine
Hayır canım daha hıc vermedımCanm sen avokado veriyomusun ( taktım ben bugn avokadoya)
Tembelişkom benim. Hamileykene 6 haftalık falandı sanırım, kanamam olmuştu. park hastabesine gitmiştim acilen. Kan uyuşmazlığından iğne yapması gerekiyormuş, yapmamıştı. 35 haftalıkken park hastanesinde kardiyolojiye gitmiştim. Hastaneye gelmişken kızımı da görem dedim, demez olaydım. Çocuğun suyu yok, hemen almamız lazım dediler, izin vermedim. Kendi doktorum da görsün dedim. Kontrollere diyarbakırda memorial hastanesinde gidiyordum. Ha deyince diyarbakıra gidemedim. Doktorumu aradım, hareket ediyorsa yarına kadar bekleyebilirsin dedi. Ertesi gün gittiğimde bebeğin suyu yeterliydi. İzin verseydim mardin parktaki doktor o gün 35 haftalık bebeğimi doğurtacaktı. Diyarbakır memorialda 40+1 de doğum yaptım. Gel de parka git bir daha ama devlet hastanesi daha kötü olduğu için çocuğu mecbur götürüyorum.
Uçuk virusu çok kötü ve sırnaşık. Vücuda bir kere girdi mi bir daha maalesef gitmiyormuş. Sadece virus uykuya yatıyormuş. Beden güçsüz kaldıkça da hortluyormuş. O yüzden bebeklere çok dikkat edin. Ne kadar geç girerse yada hiç girmezse o kadar iyi.
güzel olmadı canım yaNe oldu... bende onu internetten buldum. Bende denemedim daha...
Bu duruma dr.unuz ne diyor? Gelişim aşamaları her çocukta birebir aynı gitmez. Bazı asamalar ileri olabildiği gibi baziları geriden gidebilir. Siz yine de bunu dr.unuza sorsanız . Hatta bulunduğunuz yerde çocuk nöroloğu varsa onlar çok daha iyi bu konuya hakimler,onlara bir gösterseniz.Izninizle kızımı 2015 eylül bebeklerinin en tembeli ilan ediyorum. Yüzüstü ya da sırt üüstü dönmesini zaten geçtim de yan bile dönmüyor. Yütütece koyduğumda yürümesini geçtim bir kere bile ayaklarına bastığını görmedim. Mama sandalyesine koyduğumda dik oturamıyor, hamur gibi hoopp bi yana dökülüyor. Var mı bizim kızdan tembeli? Böyle devam ederse endişelenmeye başlayacam.
Bir 10 eylül doğumlu oğlan da benimki. Her sirtustünden ve yüzüstünden dönüyor. Yuvarlanarak yerde istedigi yere gidiyor. Hep ayakta dikilmek istiyor. Emekleme hareketleri yapıyor ama govdeyi henüz tam kaldiramıyor. Destekli oturuyor.Kızlar Benım oğlumda oturamıyor 10eylul doğumlu sızınkıler serbest oturuyormu yuzustude donemıyo sağa sola donuyo
Yaa mukut31.cim koyuyosun videolari da gece gece bebek uyudu ben başında. Izleyemiyorum uyanacak diye. Yarın olsa da izlesem merak da ediyorum ama :))
Dün doktordaydık. Ne dediysem olabilir dedi. Cuma günü de aşı için sağlık ocağına gitmiştik. Ordaki hemşire de olabilir dedi. Şimdilik takipteyim. Şüphelerim artarsa başka doktora da gösteririm.Bu duruma dr.unuz ne diyor? Gelişim aşamaları her çocukta birebir aynı gitmez. Bazı asamalar ileri olabildiği gibi baziları geriden gidebilir. Siz yine de bunu dr.unuza sorsanız . Hatta bulunduğunuz yerde çocuk nöroloğu varsa onlar çok daha iyi bu konuya hakimler,onlara bir gösterseniz.
Haklısın her mesleği hakkıyla yapan da var yapmayan da. Hastanelere çok fazla götürmek de istemiyorum. Sağlam insan gitse hasta döner valla. Arkadaşın bebeği hastane mikrobu kapmıştı. Şimdilik takipteyim, tembellik yaptığını düşünüyorum. Böyle devam ederse başka doktora da gösteririm. İnat etmekle iyi yapmışsın. İsterlerse normal doğum da yaptırabilirler. Hem parası fazla hem de gecenin yarısı sancı var diye çağıran yok. İşlerine geliyor aslında.N nazyamm dr lardan benim kadar nefret eden yoktur sanırım Allah tan kendime göre dr bulmakta üstüme yok baştan çataçat soylerim bunu bunu istiyorum böyle bir dr saniz geleyim diyorum devlet hast.de doğum olacagi için ordan dr edindim kendime asil dr um baska yerdeydi kaç defa bebegimin bobregini goremedi kafasini yanlis ölçtü vee bana defalarca neden normal doğum yapmak istiyorsun bi yere mi uyesin dogalcimisin gibi saçma sapan sorular sordu heeeee heeee kesemedi beni kaltak sezeryanda para alicak bilmiyor muyum ben :)
Bebegin için endiselenmeni anliyorum dr un bu konuda bilgisizse değiştir 6 sene okuyorlarda bazilari dr oluyor bazilari finansçı her bebek farkli zamanda döner hareket eder üzülme ama ayni anda 2 dr daha çok bilgi demektir bence..
Halinin uzerinde yuruyemiyor ama haliyi kaldirdigimda ucuyor resmenMaşallah canım pekı yuruyomu Bebıs ıcınde???merak edıyorum acaba alsam ıttırırmı kendını yurutecde,denızınkı kendı evımde suan annemlerde Olduğum ıcın mecbur yenısını alcamm
Saol cnm tsk ederim. 1 saat once doktordan geldik kulagimin altindaki sislik lenf bezlerinin sismesindenmis endise edilecek bise yokmus. Ucuk icinde hic bi olac kullanma emziriyosun riske atma dedi. 1 hafta yerine 10 gunde gecer ilacsiz dedi. Bakalim yarin ins biraz daha iyi olur cunku yemek yiyemiyorum suyu bile pipetle iciyorumYaklaşık 1 aydır kullanıyorum çok karşıydım aslında.. yemeği ocağa koyana kadar bindiriyorum çok mutlu oluyor. Evin içinde vızır vızır geziyo:) ama çok dikkat etmek lazım dün mutfaktayken sadece birkaç saniyeliğine arkamı döndüm çöp kutusuna yanaşmasına ramak kalmıştı
Çok geçmiş olsun canım en kısa zamanda geçer inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?