2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

o zaman acı gerçekle yüzleş şimdiden canım senin kuzun tembel, evlenene kadar da ütüsünü sana yaptırıcak biz de mardinden geldik az mı gittim hamileyken park hastanesine
Tembelişkom benim. Hamileykene 6 haftalık falandı sanırım, kanamam olmuştu. park hastabesine gitmiştim acilen. Kan uyuşmazlığından iğne yapması gerekiyormuş, yapmamıştı. 35 haftalıkken park hastanesinde kardiyolojiye gitmiştim. Hastaneye gelmişken kızımı da görem dedim, demez olaydım. Çocuğun suyu yok, hemen almamız lazım dediler, izin vermedim. Kendi doktorum da görsün dedim. Kontrollere diyarbakırda memorial hastanesinde gidiyordum. Ha deyince diyarbakıra gidemedim. Doktorumu aradım, hareket ediyorsa yarına kadar bekleyebilirsin dedi. Ertesi gün gittiğimde bebeğin suyu yeterliydi. İzin verseydim mardin parktaki doktor o gün 35 haftalık bebeğimi doğurtacaktı. Diyarbakır memorialda 40+1 de doğum yaptım. Gel de parka git bir daha ama devlet hastanesi daha kötü olduğu için çocuğu mecbur götürüyorum.

Kesin ordaki bayan doktordur, biz de bi kere gitme gafletine düştük o kadına, karnı burnunda bi kadın çıktı içerden ben de sekreterin yanında oturuyorum, pat diye çocuk ölmüş olabilir alalım demesin mi, ben kaldım öyle kadının ruh halini düşünemiyorum bile. Şahin beye devam ettim sonra, o da bi dönem gereksiz yere tansiyon hapı kullandırdı. Neyse ki tüm bunlar 30. Haftaya dek sürdü sonra buraya geldim. Şartlar orda böyle, mecbur kalıyosun alternatif olmayınca

[QUOTE="sade kahve, post: 45845085, member: 6465esin ordaki bayan doktordur, biz de bi kere gitme gafletine düştük o kadına, karnı burnunda bi kadın çıktı içerden ben de sekreterin yanında oturuyorum, pat diye çocuk ölmüş olabilir alalım demesin mi, ben kaldım öyle kadının ruh halini düşünemiyorum bile. Şahin beye devam ettim sonra, o da bi dönem gereksiz yere tansiyon hapı kullandırdı. Neyse ki tüm bunlar 30. Haftaya dek sürdü sonra buraya geldim. Şartlar orda böyle, mecbur kalıyosun alternatif olmayınca[/QUOTE]
Evet, bayan doktordu. Mecbur kalınınca gidiliyor malesef.

Yazılanları okuyorum yavaş yavaş bizimki oturuyor iki üç dk sonra öne eğiliyor geri doğrulmaya çal ışıyor ama devriliyor yastık koymadık hiç bacaklarımızın arasına alıp oturttuk yerde ama yastıklı yapmak lazım demek

Yaa kızlar ble yapim dedim gecen avakado verdim yedi ne güzel öğürdü çıkardı allahım bügun bir kopardı kıpkırmızı oldu allahım hık hık çocuk gidiyordu bende ezip minik verdim ağzına eline daha da yapmam yaa

Emzirme yastıkları arkadan ve yandan güzel destek oluyor ama benim tembel onda da durmayı istemiyor.

Aynen oyle.hep ayni yerde cikiyor o yuzden benim.bazen anliyorum cikacagini hemen ilac krem vs suruyorum engelliyorum.ins. bebisimde hic cikmaz.bana da esimden bulasmisti.

kızlar bebisim 2 3 gecedir uykuya geçemiyor.ağlıyor inliyor gibi.anlam veremiyorum.bugün araştırırken bişeye denk geldim de sizle de paylaşmak istedim.kıl kurdundan şüpheleniyorum poposunu yukarı kaldırıp duruyo.uyuduktan sonra cok sık uyanmiyo ama uykuya geçmiyo.2 gecedir 1 de 2 de falan uyuyo.yarın kaka tahlili vercez bakalım ne çıkacak.

Bu duruma dr.unuz ne diyor? Gelişim aşamaları her çocukta birebir aynı gitmez. Bazı asamalar ileri olabildiği gibi baziları geriden gidebilir. Siz yine de bunu dr.unuza sorsanız . Hatta bulunduğunuz yerde çocuk nöroloğu varsa onlar çok daha iyi bu konuya hakimler,onlara bir gösterseniz.

Kızlar Benım oğlumda oturamıyor 10eylul doğumlu sızınkıler serbest oturuyormu yuzustude donemıyo sağa sola donuyo
Bir 10 eylül doğumlu oğlan da benimki. Her sirtustünden ve yüzüstünden dönüyor. Yuvarlanarak yerde istedigi yere gidiyor. Hep ayakta dikilmek istiyor. Emekleme hareketleri yapıyor ama govdeyi henüz tam kaldiramıyor. Destekli oturuyor.

N nazyamm dr lardan benim kadar nefret eden yoktur sanırım Allah tan kendime göre dr bulmakta üstüme yok baştan çataçat soylerim bunu bunu istiyorum böyle bir dr saniz geleyim diyorum devlet hast.de doğum olacagi için ordan dr edindim kendime asil dr um baska yerdeydi kaç defa bebegimin bobregini goremedi kafasini yanlis ölçtü vee bana defalarca neden normal doğum yapmak istiyorsun bi yere mi uyesin dogalcimisin gibi saçma sapan sorular sordu heeeee heeee kesemedi beni kaltak sezeryanda para alicak bilmiyor muyum ben :)

Bebegin için endiselenmeni anliyorum dr un bu konuda bilgisizse değiştir 6 sene okuyorlarda bazilari dr oluyor bazilari finansçı her bebek farkli zamanda döner hareket eder üzülme ama ayni anda 2 dr daha çok bilgi demektir bence..

mukut31 canım videolaara bayildim ama en çok tersten emen bebeği sevdim annelere kolaylik hem masist mi matsis neydi o olmaz hem de annenin beynine daha çok oksijen gider enerjisi artar arada bi deneyeyim ben :)

Dün doktordaydık. Ne dediysem olabilir dedi. Cuma günü de aşı için sağlık ocağına gitmiştik. Ordaki hemşire de olabilir dedi. Şimdilik takipteyim. Şüphelerim artarsa başka doktora da gösteririm.

Haklısın her mesleği hakkıyla yapan da var yapmayan da. Hastanelere çok fazla götürmek de istemiyorum. Sağlam insan gitse hasta döner valla. Arkadaşın bebeği hastane mikrobu kapmıştı. Şimdilik takipteyim, tembellik yaptığını düşünüyorum. Böyle devam ederse başka doktora da gösteririm. İnat etmekle iyi yapmışsın. İsterlerse normal doğum da yaptırabilirler. Hem parası fazla hem de gecenin yarısı sancı var diye çağıran yok. İşlerine geliyor aslında.

S
Saol cnm tsk ederim. 1 saat once doktordan geldik kulagimin altindaki sislik lenf bezlerinin sismesindenmis endise edilecek bise yokmus. Ucuk icinde hic bi olac kullanma emziriyosun riske atma dedi. 1 hafta yerine 10 gunde gecer ilacsiz dedi. Bakalim yarin ins biraz daha iyi olur cunku yemek yiyemiyorum suyu bile pipetle iciyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…