Aynı canım değişen bişe yok 3. gün çok huzursuz oluyordu fitil verdim öyle yaptı
Canım bende veremiyorum eline hiçbişeyYazılanları okuyorum yavaş yavaş bizimki oturuyor iki üç dk sonra öne eğiliyor geri doğrulmaya çal ışıyor ama devriliyor yastık koymadık hiç bacaklarımızın arasına alıp oturttuk yerde ama yastıklı yapmak lazım demek
Yaa kızlar ble yapim dedim gecen avakado verdim yedi ne güzel öğürdü çıkardı allahım bügun bir kopardı kıpkırmızı oldu allahım hık hık çocuk gidiyordu bende ezip minik verdim ağzına eline daha da yapmam yaa
Halinin uzerinde yuruyemiyor ama haliyi kaldirdigimda ucuyor resmen
Canım Kabızlık son günler benımkındede var 3gunde bir Yapıyo uzanık pozısyonda yaptırma kakasını yerden tuvaletler var ya hanı ısmını unutdum orda ınsanlar durduğu pozısyon var ya aynı pozısyonda bebegı kucağında tut cok daha rahat cıkartıcak.gece gece Konuştuğum şeye bak Insallah mıdenız bulanmaz kızlarAynı canım değişen bişe yok 3. gün çok huzursuz oluyordu fitil verdim öyle yaptı
Bu öğlende kıymalı taze fasulye yaptım Benimkine, onuda sevdi ama yine en fazla 5 kaşık yedi. Umarım rahatsız etmez.
Alt tarafı 4-5 kaşık oda yarım yamalak kırk taklayla döküyorum ağzına. Hem nazar etmeyin ne olur.. Zayıflayın sizinde olurCanim senin bebis benden fazla kati gida yiyor
Lavınya gunaydın CNm senın de Bebıs 10eylul Benım gıbı canım boyu kılosu nekadar bebısım???senınkı Oturuyormu yürütecek kullanıyomusunCanim senin bebis benden fazla kati gida yiyor
Lavınya gunaydın CNm senın de Bebıs 10eylul Benım gıbı canım boyu kılosu nekadar bebısım???senınkı Oturuyormu yürütecek kullanıyomusun
Alt tarafı 4-5 kaşık oda yarım yamalak kırk taklayla döküyorum ağzına. Hem nazar etmeyin ne olur.. Zayıflayın sizinde olur
merhaba canım, geçen cuma tarttırdım. 9.190 gr, 69 cm idi.
oturuyor, oturmayı çok seviyor. ama dönmüyor ve emeklemiyor. poposunu kaldıramıyor tembelim benim.
yürüteç kullanmıyorum, almam heralde çok lazım gelmiyor. ayaklarının üstüne basmaktan zevk alıyor, dik durmak istiyor.
öyle benimki çok tembel canım.
sende durumlar ne?? boy? kilo? hareket?
belki yazmışsındır ama kaçırdım çoğu şeyi son zamanlarda.
Canım benimki de donmezdi sünnet olduğunun 2 günü bi başladı yuvarlanıp duruyo artik
alalala bağlantısı var mı ki sünnetle?
seninki ne kadarlıkken dönmeye başladı yani?
bebim oglum da 9 eylul dogumlu aynen sizinki gibi.cok nadir donerse aaaa dondu deriz oturmaya dikilmeye bayiliyor.ama emekleme tok yalnizca baldirlari hareket ettiriyor bazen hehe. bi de bi kez babbba dedi:) sonra auuu ya geri dondukmerhaba canım, geçen cuma tarttırdım. 9.190 gr, 69 cm idi.
oturuyor, oturmayı çok seviyor. ama dönmüyor ve emeklemiyor. poposunu kaldıramıyor tembelim benim.
yürüteç kullanmıyorum, almam heralde çok lazım gelmiyor. ayaklarının üstüne basmaktan zevk alıyor, dik durmak istiyor.
Canım sen ek gıdaya başladın mi neler yediriyosunmerhaba canım, geçen cuma tarttırdım. 9.190 gr, 69 cm idi.
Canım Benım bıdık desteklı sağlı sollu yastıklar oturuyo,kılosu 8200boyu 72cmsaglı sollu donuyo yüzüstü Donemıyo emeklemıyorayaklarına basmayı evet sevıyo Benım bıdık damerhaba canım, geçen cuma tarttırdım. 9.190 gr, 69 cm idi.
Canım sağlık ocağına gidiyorsun orda sizin aile hekiminiz var .Hangi mahalledeysen size özel aile hekimi ,ona git bu söyledik lerini ona anlat hem bebeğini muayne ettir aşı vurulup vurulmuycana o karar verir..Kızlar cok Onemlııı bırsey Sorcam fıkırlerınıze ıhtıyacım var Benım oğlumun aşılarının hepsı gecıkmıs durumda ve yapılmadı ben Azerbaycanlıyım evlıyım turkıyede yasıyorum ve doğumum orda gerceklesdı neyse Kızlar bebegımın verem aşısı dahıl hepsı duruyo sebebı esım yaparız dedı gecıktırdı ve turkıyede ppd testı sadece verem dıspanserde yapıldığına göre korktum bebegı dıspansere sokmadım getırdım Bakü'ye suan burdayım ve daha verem aşısı dahıl ıkıncı ay aşılarını burda yaptırıcam rabbım hayırlısıyla nasıl ederse ılk ppd testı yapılacak tabıkı verem dıspanser korkusundan Bakü'ye getırdım.esıme delı gıbı kızgınım Sımdı gonderebıldı neyse geldım burdayım.sımdı anneler sızı sorum Olcak bebegımde hapşırma öksürmeyle var Buduruma aşı olmasında sakınca varmı hıc bu durumda ası yaptırdınız mı nasıl Gecdı doktorlarınız ne Dıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?