Ohh masallah canimm cok sukur. Demekki bi sıkıntısı da kalmadı ki uyuyo bende iki gun once denemek icin aksama dogru patates havuc ve pirinç pisirmistim tek süzgeçten geçirdim anne sutu ekledim severek yedi o gece cok az uyandı guzel uyudu dun aksam vermedim yine aynı terane 6-7 kez uyandı demekki doyunca uyuyomus ac olduğu icin uyanıyormuş deneme yanılma ile bulucaz boyle boyleAngiedare demistinya bebekler 6 aydan sonra geceleri beslenme ihtiyacı duymazlar uyanmazlar diye tatlım o 7 aydan sonra sanırım benimki iki gündür mışıl mışıl uyuyor hayretler içerisinde yatağımda onu bekliyorum Simdi o uyuyor dilime sarımsak maşallah şimdide ben uyuyamiyorum şaka gibiyim ya
Masallah masallah dilini ısır :)Altini degisiyordum yüzüstü döndü duzelttim döndü duzelttim döndü o ara bezini baglamistim biraktim. Döndü uyudu
Insallah bu hafta ppd testı yapmam gerekıyo,canım,burdada gıtdım hacettepeyı bıtırmıs doktor buldum ona götürüyorum,ama kafamda delı sorular acaba sızler hapşırma öksürme varken aşı yaptırdınızmı bu konuyla ılgılı Belkı 1000defa tartışmısızdır Esımle,ben kuralcı o takmaz Kafayı yıyorum kaç aydır Korkudan bebegımı evden bıle çıkarmaya korkuyorumCanım sağlık ocağına gidiyorsun orda sizin aile hekiminiz var .Hangi mahalledeysen size özel aile hekimi ,ona git bu söyledik lerini ona anlat hem bebeğini muayne ettir aşı vurulup vurulmuycana o karar verir..
Maşallah ne güzel ben demin yarım saat salladım sıpa yıAltini degisiyordum yüzüstü döndü duzelttim döndü duzelttim döndü o ara bezini baglamistim biraktim. Döndü uyudu
Yaptırdım ama hekim kontrol etti mikrobik değil vurulabilirsin dedi öyle yani.Insallah bu hafta ppd testı yapmam gerekıyo,canım,burdada gıtdım hacettepeyı bıtırmıs doktor buldum ona götürüyorum,ama kafamda delı sorular acaba sızler hapşırma öksürme varken aşı yaptırdınızmı bu konuyla ılgılı Belkı 1000defa tartışmısızdır Esımle,ben kuralcı o takmaz Kafayı yıyorum kaç aydır Korkudan bebegımı evden bıle çıkarmaya korkuyorum
Canım sen ek gıdaya başladın mi neler yediriyosun
Maşallah ne güzel ben demin yarım saat salladım sıpa yı
Sabah esimin alarm calmadan kalkti sipa uyur tabi :) evde en erken kalkmasina gerek olmayan kisi dakik uyaniyor yahuMasallah masallah dilini ısır :)
Benim sipa yoğurdu hic sevmedi yaaBaslayamadim canim yaa.yogurt verdim 3 gun kuralina gore kakadinda kan cikti.biraktim.havuz verdim iki kere aynen beze cikardi hepsini.avokado verdim az az yedi.denemelerim bu kadar. Cok gec kaldik cok
Hic sorma bizimki de imamla kalkiyo sabah namazına :)Sabah esimin alarm calmadan kalkti sipa uyur tabi :) evde en erken kalkmasina gerek olmayan kisi dakik uyaniyor yahu
Uyanamaz falan simdiHic sorma bizimki de imamla kalkiyo sabah namazına :)
Oğlum 1 haftadır çok mutsuz ya nedenini bilmiyorum ama ben de mutsuzluğa sürükleniyorumçok gergin. 6 aylık bebek ilaç kaşığı kırar mı? Bnmki akşam elimdeysen tuttu çekti sıktı ve kırdı hep böyle agresif mi olacak gelecekten korkmuyo değilim inşllh geçicidir
Ne bileyim yaa uyuyo ne güzel enerjimi de topluyorm uyanınca öpüyorm kokluyorm konuşuyorm oynuyorz ama sahte 1-2 gülümseme sonrası hep huysuzluk ağlamıyo da bağırıyo çok ağlar gibi bi sıkıntısı var da anlayamıyorm ya da acaba şımarıyo mu ki?Annesi niye öyle dusunuyo n senin yanındayken mutsuz degildir ağrısı olabilir sarıl ve gülümse ona
Gecmis olsunBiZde saglık ocagından geldik 6 aylık Aşısı için ben bi tane sanıyodum 3 aşı birden yaptı içim nasıl yandı anlatamm
Ne bileyim yaa uyuyo ne güzel enerjimi de topluyorm uyanınca öpüyorm kokluyorm konuşuyorm oynuyorz ama sahte 1-2 gülümseme sonrası hep huysuzluk ağlamıyo da bağırıyo çok ağlar gibi bi sıkıntısı var da anlayamıyorm ya da acaba şımarıyo mu ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?