2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Ohh masallah canimm cok sukur. Demekki bi sıkıntısı da kalmadı ki uyuyo bende iki gun once denemek icin aksama dogru patates havuc ve pirinç pisirmistim tek süzgeçten geçirdim anne sutu ekledim severek yedi o gece cok az uyandı guzel uyudu dun aksam vermedim yine aynı terane 6-7 kez uyandı demekki doyunca uyuyomus ac olduğu icin uyanıyormuş deneme yanılma ile bulucaz boyle boyle

Canım sağlık ocağına gidiyorsun orda sizin aile hekiminiz var .Hangi mahalledeysen size özel aile hekimi ,ona git bu söyledik lerini ona anlat hem bebeğini muayne ettir aşı vurulup vurulmuycana o karar verir..
Insallah bu hafta ppd testı yapmam gerekıyo,canım,burdada gıtdım hacettepeyı bıtırmıs doktor buldum ona götürüyorum,ama kafamda delı sorular acaba sızler hapşırma öksürme varken aşı yaptırdınızmı bu konuyla ılgılı Belkı 1000defa tartışmısızdır Esımle,ben kuralcı o takmaz Kafayı yıyorum kaç aydır Korkudan bebegımı evden bıle çıkarmaya korkuyorum

Yaptırdım ama hekim kontrol etti mikrobik değil vurulabilirsin dedi öyle yani.

Canım sen ek gıdaya başladın mi neler yediriyosun

Baslayamadim canim yaa.yogurt verdim 3 gun kuralina gore kakadinda kan cikti.biraktim.havuz verdim iki kere aynen beze cikardi hepsini.avokado verdim az az yedi.denemelerim bu kadar. Cok gec kaldik cok

Baslayamadim canim yaa.yogurt verdim 3 gun kuralina gore kakadinda kan cikti.biraktim.havuz verdim iki kere aynen beze cikardi hepsini.avokado verdim az az yedi.denemelerim bu kadar. Cok gec kaldik cok
Benim sipa yoğurdu hic sevmedi yaa keçi yoğurdu eksi herhalde dedim ama inek yoğurdu da yemedi arkadasım hazır yoğurdu yer diye tikistirdi ağzına onu da tükürdü havuc patates elma armut puresi verdim yedi avakadoyu da iki gündür veriyorum pek beğenmese de tükürmedi en azından :)

Oğlum 1 haftadır çok mutsuz ya nedenini bilmiyorum ama ben de mutsuzluğa sürükleniyorum çok gergin. 6 aylık bebek ilaç kaşığı kırar mı? Bnmki akşam elimdeysen tuttu çekti sıktı ve kırdı hep böyle agresif mi olacak gelecekten korkmuyo değilim inşllh geçicidir

Annesi niye öyle dusunuyo n senin yanındayken mutsuz degildir ağrısı olabilir sarıl ve gülümse ona

Annesi niye öyle dusunuyo n senin yanındayken mutsuz degildir ağrısı olabilir sarıl ve gülümse ona
Ne bileyim yaa uyuyo ne güzel enerjimi de topluyorm uyanınca öpüyorm kokluyorm konuşuyorm oynuyorz ama sahte 1-2 gülümseme sonrası hep huysuzluk ağlamıyo da bağırıyo çok ağlar gibi bi sıkıntısı var da anlayamıyorm ya da acaba şımarıyo mu ki?

Canım oğlum da aşırı naz böcüğüdür surekli nazlarim o da gerim gerim gerilir gülümser oyleki cenem ağrıyıaakşam olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…