2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Altini degisiyordum yüzüstü döndü duzelttim döndü duzelttim döndü o ara bezini baglamistim biraktim. Döndü uyudu
Altını değiştiriyorum yüzüstü döndü ,yuvarlanarak gitti,düzelttim,döndü poposunu dikti ayaklarıyla kendini kaydırdı gitti,düzelttim,bu sirada etrafta oynayacak ne bulduysa kendine uzanıp çekti,döndü,tepindi.her dönerek bezden kaçış sonrası başını bana çevirdi kıkırdayarak güldü
Bu döngüher bez değıştirmede en az 7-8 kez sürüyor
Ancaaak bi dönüp uyuyakalmadı ya bugüne kadar. Bak ona çok içerledim.

Ne kadar yemişti?

Aģrısı falan vardır.

Bebeği emzik emen anneler emziği değiştirinizdiniz mi? 6-18 ay emziğini emmiyor. Ağzında evirip çeviriyor, söyleniyor, kızıyor. Eskisini verince emiyor. Desenini beğenmiyor desem doğduğundan beri en fazla bir buçuk ayda bir değiştiriyorum. Eski emziklerden birine denk geldim. Deseni farklıydı, emdi. Acaba çok mu büyük geldi yeni emziği? Bi alışma evresi mi var yoksa hep küçük emzik mi emecek? Sizin bebişler hemen kabul etti mi?

Oy kuzuma kipirdak resmen :) altini degisirken oğluuum oğlum annem dur ooooğlum dur diye diye geciyor vakit :)) ay cok komikti hali bugün keşke videoya cekseydim döndü gülümseyerek uyudu bir de :))

Bende basta degistiremedim. Anlayinca pirt atiyordu. Uyku arasi vere vere alisti şükür :) ama eskiye nazaran büyük bu emzik.

Bizimkinde de büyük geldi galiba. Cok almak istemedi. Sanki hafif midesi bulandı gibi. Eskilere devam biraz daha.

O modelden bende de var. Ezan okunduğu saat kedin uyanır. Hoş benimki hep uyanıyor ya 8-10 kez:)) o saatteki de denk geliyor :))
Canım benımkıde aynı model gece saat 2de 3te Uyuyo Sağolsun sabaha kadar uyanıyo kaç defa sabah 6gıbı devam şutu ıcıyo sonra uyutuyorum 10gıbı kalkıyo kafam davul yeter Kı Saglıklı olsunlar da Rabbım amınn evlatlarımızı korusun Insallah amınnnnnnnn

Benim oglan kaka işini rutine bindirdi. Her sabah uyanırken 07.30 gibi beşiğinde enlemesine yatiyor,ayakları korkuluga dikiyor başlıyor ııh ııh yapmaya :)güne oglumun kaka yaparken ıkinma sesi ve kaka kokusu ile başliyoruz. Sıpa atlamiyor bir de akşam ustü yapiyor:)

Benimkini erken uyutmayı beceriyorum 20.00 da uyku hazırliklarina başliyorum. 20.30-22.30 arasi uyumuş oluyor. Sabaha kadar Allah ne verdiyse 8-10 kez uyanır. Sabah 07.30 gibi kakası gelir ona uyanir. 1 1.5 saat oynatır oyalar besler tekrar yatirirım. 9.5 gibi yine ayakta. :)

Canım pekı gun ıcınde nekadar uyuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…