- 25 Ağustos 2014
- 751
- 1.569
- 53
Altını değiştiriyorum yüzüstü döndü ,yuvarlanarak gitti,düzelttim,döndü poposunu dikti ayaklarıyla kendini kaydırdı gitti,düzelttim,bu sirada etrafta oynayacak ne bulduysa kendine uzanıp çekti,döndü,tepindi.her dönerek bezden kaçış sonrası başını bana çevirdi kıkırdayarak güldüAltini degisiyordum yüzüstü döndü duzelttim döndü duzelttim döndü o ara bezini baglamistim biraktim. Döndü uyudu
Ne kadar yemişti?Ohh masallah canimm cok sukur. Demekki bi sıkıntısı da kalmadı ki uyuyo bende iki gun once denemek icin aksama dogru patates havuc ve pirinç pisirmistim tek süzgeçten geçirdim anne sutu ekledim severek yedi o gece cok az uyandı guzel uyudu dun aksam vermedim yine aynı terane 6-7 kez uyandı demekki doyunca uyuyomus ac olduğu icin uyanıyormuş deneme yanılma ile bulucaz boyle boyle
O modelden bende de var. Ezan okunduğu saat kedin uyanır. Hoş benimki hep uyanıyor ya 8-10 kez:)) o saatteki de denk geliyor :))Hic sorma bizimki de imamla kalkiyo sabah namazına :)
Aģrısı falan vardır.Oğlum 1 haftadır çok mutsuz ya nedenini bilmiyorum ama ben de mutsuzluğa sürükleniyorumçok gergin. 6 aylık bebek ilaç kaşığı kırar mı? Bnmki akşam elimdeysen tuttu çekti sıktı ve kırdı hep böyle agresif mi olacak gelecekten korkmuyo değilim inşllh geçicidir
Geçmiş olsun canımBiZde saglık ocagından geldik 6 aylık Aşısı için ben bi tane sanıyodum 3 aşı birden yaptı içim nasıl yandı anlatamm
5-6 mama kaşığı yedi canımNe kadar yemişti?
Seninki uyanma konusunda oscarlik zaten eline kimse su dökemez :) ama düzelir insallah canım biraz daha sabretO modelden bende de var. Ezan okunduğu saat kedin uyanır. Hoş benimki hep uyanıyor ya 8-10 kez:)) o saatteki de denk geliyor :))
Oy kuzuma kipirdak resmen :) altini degisirken oğluuum oğlum annem dur ooooğlum dur diye diye geciyor vakit :)) ay cok komikti hali bugün keşke videoya cekseydim döndü gülümseyerek uyudu bir de :))Altını değiştiriyorum yüzüstü döndü ,yuvarlanarak gitti,düzelttim,döndü poposunu dikti ayaklarıyla kendini kaydırdı gitti,düzelttim,bu sirada etrafta oynayacak ne bulduysa kendine uzanıp çekti,döndü,tepindi.her dönerek bezden kaçış sonrası başını bana çevirdi kıkırdayarak güldü
Bu döngüher bez değıştirmede en az 7-8 kez sürüyor
Ancaaak bi dönüp uyuyakalmadı ya bugüne kadar. Bak ona çok içerledim.
13 nisanda işe başlıyorum. Asıl o zaman gör sen şenliği :)Seninki uyanma konusunda oscarlik zaten eline kimse su dökemez :) ama düzelir insallah canım biraz daha sabret
Bende basta degistiremedim. Anlayinca pirt atiyordu. Uyku arasi vere vere alisti şükür :) ama eskiye nazaran büyük bu emzik.Bebeği emzik emen anneler emziği değiştirinizdiniz mi? 6-18 ay emziğini emmiyor. Ağzında evirip çeviriyor, söyleniyor, kızıyor. Eskisini verince emiyor. Desenini beğenmiyor desem doğduğundan beri en fazla bir buçuk ayda bir değiştiriyorum. Eski emziklerden birine denk geldim. Deseni farklıydı, emdi. Acaba çok mu büyük geldi yeni emziği? Bi alışma evresi mi var yoksa hep küçük emzik mi emecek? Sizin bebişler hemen kabul etti mi?
Bizimkinde de büyük geldi galiba. Cok almak istemedi. Sanki hafif midesi bulandı gibi. Eskilere devam biraz daha.Bebeği emzik emen anneler emziği değiştirinizdiniz mi? 6-18 ay emziğini emmiyor. Ağzında evirip çeviriyor, söyleniyor, kızıyor. Eskisini verince emiyor. Desenini beğenmiyor desem doğduğundan beri en fazla bir buçuk ayda bir değiştiriyorum. Eski emziklerden birine denk geldim. Deseni farklıydı, emdi. Acaba çok mu büyük geldi yeni emziği? Bi alışma evresi mi var yoksa hep küçük emzik mi emecek? Sizin bebişler hemen kabul etti mi?
bisoru sünnet olmuştu bebeğin. Simdi nasıl,kaçıncı gün,iyileşti mi?
Off o zaman Allah gani gani sabır versin şimdiden :)13 nisanda işe başlıyorum. Asıl o zaman gör sen şenliği :)
Canım benımkıde aynı model gece saat 2de 3te Uyuyo Sağolsun sabaha kadar uyanıyo kaç defa sabah 6gıbı devam şutu ıcıyo sonra uyutuyorum 10gıbı kalkıyo kafam davul yeter Kı Saglıklı olsunlar da Rabbım amınn evlatlarımızı korusun Insallah amınnnnnnnnO modelden bende de var. Ezan okunduğu saat kedin uyanır. Hoş benimki hep uyanıyor ya 8-10 kez:)) o saatteki de denk geliyor :))
Benimkini erken uyutmayı beceriyorum 20.00 da uyku hazırliklarina başliyorum. 20.30-22.30 arasi uyumuş oluyor. Sabaha kadar Allah ne verdiyse 8-10 kez uyanır. Sabah 07.30 gibi kakası gelir ona uyanir. 1 1.5 saat oynatır oyalar besler tekrar yatirirım. 9.5 gibi yine ayakta. :)Canım benımkıde aynı model gece saat 2de 3te Uyuyo Sağolsun sabaha kadar uyanıyo kaç defa sabah 6gıbı devam şutu ıcıyo sonra uyutuyorum 10gıbı kalkıyo kafam davul yeter Kı Saglıklı olsunlar da Rabbım amınn evlatlarımızı korusun Insallah amınnnnnnnn
Canım pekı gun ıcınde nekadar uyuyoBenimkini erken uyutmayı beceriyorum 20.00 da uyku hazırliklarina başliyorum. 20.30-22.30 arasi uyumuş oluyor. Sabaha kadar Allah ne verdiyse 8-10 kez uyanır. Sabah 07.30 gibi kakası gelir ona uyanir. 1 1.5 saat oynatır oyalar besler tekrar yatirirım. 9.5 gibi yine ayakta. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?