- 20 Aralık 2014
- 1.891
- 3.928
- 358
Benim o zamanlar tek derdim bayarmdan önce veya sonra dogmasiydi :) dogsun artik serzenislerinde senisade kahve yi ve @ayka777 nin sezeryan korkusunu net hatirliyorum :)
Ayyyy eveeeet hemde nasıllll Allah'ımmmmm yolda hastaneye gıderken tatlılavınya ameliyattan çıkmıştı korkacak bırsey yok demısdı cok ıyı gelmısdı bana Allah'ım o ameliyathane halen daha gözümün önünde ama bukadar korkuya rağmen yıne normal doguramamBenim o zamanlar tek derdim bayarmdan önce veya sonra dogmasiydi :) dogsun artik serzenislerinde senisade kahve yi ve @ayka777 nin sezeryan korkusunu net hatirliyorum :)
Canım Benım orda yasıyorum doğru soylemıssın bız orda gıtdık sağlık Ocağına ppd testı ıcın verem dıspanserıne yolladılar bende korktum dıspansere bebek mı sokulur bu nasıl bı mantık dıye getırdım Bakü'ye burda verem aşısını halletmem lazım ınsallah ılk burada ppd testı yapılcak ama Ordamı gıbı dıspansere gondermıyolar dıspanser korkusu Yüzünden aldım buraya geldım annemlereSen Azerbaycan daymis sınbende saf saf sana sağlık ocağı tarif ediyorum Dakika bir gol bir, Türkiye' liler yol tarifine bayılır yaz bu salaklığı mı bir kenara
Aman ben normal dogurdum da noldu sezeryan kadar dikisim varBenimkinin de gelesi yokmuş resmen doktorun korkutmasıyla sezaryene mecbur bırakıldımgerçi benim tosunu doğurmaya ciğerlerim dayanmazmış
Benim cocukluk arkadasim doğuma giderken (sezeryan) babaaağ ben dogurmayacagim diye aglaya aglaya girmiş ameliyathaneye. Aylar sonra bir kadin kizim seni hastanede görmüştüm ben yanlis anlama ama akli noksan herhalde istemeden hamile kaldin sandim demisAyyyy eveeeet hemde nasıllll Allah'ımmmmm yolda hastaneye gıderken tatlılavınya ameliyattan çıkmıştı korkacak bırsey yok demısdı cok ıyı gelmısdı bana Allah'ım o ameliyathane halen daha gözümün önünde ama bukadar korkuya rağmen yıne normal doguramamdogru karar vermısım)))))
Diş olmasın. Bir de büyüme atakları varmışç. O da olabilir.Ne bileyim yaa uyuyo ne güzel enerjimi de topluyorm uyanınca öpüyorm kokluyorm konuşuyorm oynuyorz ama sahte 1-2 gülümseme sonrası hep huysuzluk ağlamıyo da bağırıyo çok ağlar gibi bi sıkıntısı var da anlayamıyorm ya da acaba şımarıyo mu ki?
Ben de hiç kesik olmadı. Sadece 1-2 sıyrık. Doktor da o sıyrıkları öyle ince iplikle dikti ki şimdi iz bile yok.Elime falan hiçbirşey gelmiyor.Normal doğurdum suni sancıyla. Tosunum 3860. Daha da zamanı varmış sıpanın. Bekleseydim 4ü geçerdi. Yalnız doğumdan 3 hafta önce doktor kampa aldırdı beni. Hergün spor(koşu bandı, bisiklet, yer hareketleri, merdiven ve hergün 3-4 kez vajinamın ağzını zeytinyağı ile yağladım.Aman ben normal dogurdum da noldu sezeryan kadar dikisim varcikan da cirozcuk oğlum 3.110.
Yaglama harici hepsini yaptım. Ama kanala inmemisyi bendeki sikinti o oldu. Elime gelen dikis yok sanirsam hepicii icerde.Ben de hiç kesik olmadı. Sadece 1-2 sıyrık. Doktor da o sıyrıkları öyle ince iplikle dikti ki şimdi iz bile yok.Elime falan hiçbirşey gelmiyor.Normal doğurdum suni sancıyla. Tosunum 3860. Daha da zamanı varmış sıpanın. Bekleseydim 4ü geçerdi. Yalnız doğumdan 3 hafta önce doktor kampa aldırdı beni. Hergün spor(koşu bandı, bisiklet, yer hareketleri, merdiven ve hergün 3-4 kez vajinamın ağzını zeytinyağı ile yağladım.
Bizde de ıhh ıhhh ıhhh herşeye ıhhhıhhıhhı....Bizim sıpanın içine alien kaçtıİki gündür sürekli mızırdanma bağırma ve her şeye ağlama sinirlenme hallerinde. Hiçbir şeyden memnun olmuyor yahu çıldırsam sesimi duyar mısınız mısralarımda
Bende 40+2 ye kadar direttim normal dogum diye cocuk dolanmis da dolanmis iki kat ustune bide kaka yapmış hatta utanmamış yemis bideBenim cocukluk arkadasim doğuma giderken (sezeryan) babaaağ ben dogurmayacagim diye aglaya aglaya girmiş ameliyathaneye. Aylar sonra bir kadin kizim seni hastanede görmüştüm ben yanlis anlama ama akli noksan herhalde istemeden hamile kaldin sandim demisgercekten zor ya herkesin harci degil. Beni fena gazladilar o gazla dogurdum
Bende de inmedi. Suni sancıyla indirdiler. saat 14:00ten 20:00 ye kadar 2 cmden 8cmye çıktı açıklık. Ama çok ağrım oldu. Nefesimi tutmaya başlamışım. bebeğe oksijen gitmemeye başlayınca Epidural diye resmen yalvardım doktora. Bir de az az mı ne verdiler. Doğurana kadar 3-4 kez ağrı kesici verdiler. Neden diye sordum doktora. Bebek büyük olduğu için inerken çok ağrı yaparmış.Yaglama harici hepsini yaptım. Ama kanala inmemisyi bendeki sikinti o oldu. Elime gelen dikis yok sanirsam hepicii icerde.
Benim ilk oglum 4 kilonun üzerinde doğdu bide ilk olunca cok zor ve yavas inmişti 17 saatte tamamladık dogumu ama ona rağmen yine normal doğurmak istedimBende de inmedi. Suni sancıyla indirdiler. saat 14:00ten 20:00 ye kadar 2 cmden 8cmye çıktı açıklık. Ama çok ağrım oldu. Neden diye sordum doktora. Bebek büyük olduğu için inerken çok ağrı yaparmış.
Tsk cnm cok sukur agri sizi kalmadi sadece sislik var ve yara kabuk bagladiperilice_ada canım limon kolanyasi uçuk için iyi gelebilir ben ilac olmadigi zaman pamuga kolanya surer ara ara basarım ucugun ustune atesini hafifletir bazende gecirir tavsiye ederim.
Yorulmaz olur muyuzOy yavruma ya :) yorulmuyon mu da o kadar kipir kipir da uyaniyorsun bi de ikidebir :)
En iyisi sarımsak... Hem virutiktir,hem mikrobiyal hemde bakteriyel...Tsk cnm cok sukur agri sizi kalmadi sadece sislik var ve yara kabuk bagladi
Siz eniyisi eve güreş minderi yaptırın. Çevresine de çit. Yuvarlansın dursun. :)Yorulmaz olur muyuz
Sabaha kadar oğlanı beşikten topluyorum.
Sabahlar olmasın heeyt
En korktugum seyler senin basina gelmis :-/ cok tirsiyordum su kaka meselesindenBende 40+2 ye kadar direttim normal dogum diye cocuk dolanmis da dolanmis iki kat ustune bide kaka yapmış hatta utanmamış yemis bideSezeryana bi girdim bi ciktim herkes tanıdık zaten Dr 10 yıllık calışma arkadasım ebe hemşire hepsi cok yskin arkadaslarım pişman oldum o kadar beklediğime sonrasında da cok sıkıntı yasamadım zaten hic yatmadım taburcu oldum yine sabah 8 aksam 6 ya kadar hastanedeydim oglan yogun bakımda olunca
Zor ıs canım zor ısherkesın harcı degıll ama gercı ben hamıle kaldığım günden sezeryan olcam demısdım,doktor benı masaya davet bıle edemedı baktı Olcak ıs degıl sezeryandada dırekt dedı epıdural senlık degıl masada kalırsın Korkudan genel anestezı yapcaz dedı aman neyse Gecdı gıtdı bıdahakı e nasıp olursa yıne sezeryanBenim cocukluk arkadasim doğuma giderken (sezeryan) babaaağ ben dogurmayacagim diye aglaya aglaya girmiş ameliyathaneye. Aylar sonra bir kadin kizim seni hastanede görmüştüm ben yanlis anlama ama akli noksan herhalde istemeden hamile kaldin sandim demisgercekten zor ya herkesin harci degil. Beni fena gazladilar o gazla dogurdum
Asil sanci 20 40da basladi 23.45de dogduo kadar vakitte oldu tüm aciklik ve dogum benim.Bende de inmedi. Suni sancıyla indirdiler. saat 14:00ten 20:00 ye kadar 2 cmden 8cmye çıktı açıklık. Ama çok ağrım oldu. Nefesimi tutmaya başlamışım. bebeğe oksijen gitmemeye başlayınca Epidural diye resmen yalvardım doktora. Bir de az az mı ne verdiler. Doğurana kadar 3-4 kez ağrı kesici verdiler. Neden diye sordum doktora. Bebek büyük olduğu için inerken çok ağrı yaparmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?