2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Benimkinin de gelesi yokmuş resmen doktorun korkutmasıyla sezaryene mecbur bırakıldım gerçi benim tosunu doğurmaya ciğerlerim dayanmazmış
Benim o zamanlar tek derdim bayarmdan önce veya sonra dogmasiydi :) dogsun artik serzenislerinde seni sade kahve yi ve @ayka777 nin sezeryan korkusunu net hatirliyorum :)

Benim o zamanlar tek derdim bayarmdan önce veya sonra dogmasiydi :) dogsun artik serzenislerinde seni sade kahve yi ve @ayka777 nin sezeryan korkusunu net hatirliyorum :)
Ayyyy eveeeet hemde nasıllll Allah'ımmmmm yolda hastaneye gıderken tatlılavınya ameliyattan çıkmıştı korkacak bırsey yok demısdı cok ıyı gelmısdı bana Allah'ım o ameliyathane halen daha gözümün önünde ama bukadar korkuya rağmen yıne normal doguramamdogru karar vermısım)))))

Sen Azerbaycan daymis sın bende saf saf sana sağlık ocağı tarif ediyorumDakika bir gol bir, Türkiye' liler yol tarifine bayılır yaz bu salaklığı mı bir kenara
Canım Benım orda yasıyorum doğru soylemıssın bız orda gıtdık sağlık Ocağına ppd testı ıcın verem dıspanserıne yolladılar bende korktum dıspansere bebek mı sokulur bu nasıl bı mantık dıye getırdım Bakü'ye burda verem aşısını halletmem lazım ınsallah ılk burada ppd testı yapılcak ama Ordamı gıbı dıspansere gondermıyolar dıspanser korkusu Yüzünden aldım buraya geldım annemlere

Benim cocukluk arkadasim doğuma giderken (sezeryan) babaaağ ben dogurmayacagim diye aglaya aglaya girmiş ameliyathaneye. Aylar sonra bir kadin kizim seni hastanede görmüştüm ben yanlis anlama ama akli noksan herhalde istemeden hamile kaldin sandim demis gercekten zor ya herkesin harci degil. Beni fena gazladilar o gazla dogurdum

Diş olmasın. Bir de büyüme atakları varmışç. O da olabilir.

Aman ben normal dogurdum da noldu sezeryan kadar dikisim var cikan da cirozcuk oğlum 3.110.
Ben de hiç kesik olmadı. Sadece 1-2 sıyrık. Doktor da o sıyrıkları öyle ince iplikle dikti ki şimdi iz bile yok.Elime falan hiçbirşey gelmiyor.Normal doğurdum suni sancıyla. Tosunum 3860. Daha da zamanı varmış sıpanın. Bekleseydim 4ü geçerdi. Yalnız doğumdan 3 hafta önce doktor kampa aldırdı beni. Hergün spor(koşu bandı, bisiklet, yer hareketleri, merdiven ve hergün 3-4 kez vajinamın ağzını zeytinyağı ile yağladım.

Yaglama harici hepsini yaptım. Ama kanala inmemisyi bendeki sikinti o oldu. Elime gelen dikis yok sanirsam hepicii icerde.

Bende 40+2 ye kadar direttim normal dogum diye cocuk dolanmis da dolanmis iki kat ustune bide kaka yapmış hatta utanmamış yemis bide Sezeryana bi girdim bi ciktim herkes tanıdık zaten Dr 10 yıllık calışma arkadasım ebe hemşire hepsi cok yskin arkadaslarım pişman oldum o kadar beklediğime sonrasında da cok sıkıntı yasamadım zaten hic yatmadım taburcu oldum yine sabah 8 aksam 6 ya kadar hastanedeydim oglan yogun bakımda olunca

Yaglama harici hepsini yaptım. Ama kanala inmemisyi bendeki sikinti o oldu. Elime gelen dikis yok sanirsam hepicii icerde.
Bende de inmedi. Suni sancıyla indirdiler. saat 14:00ten 20:00 ye kadar 2 cmden 8cmye çıktı açıklık. Ama çok ağrım oldu. Nefesimi tutmaya başlamışım. bebeğe oksijen gitmemeye başlayınca Epidural diye resmen yalvardım doktora. Bir de az az mı ne verdiler. Doğurana kadar 3-4 kez ağrı kesici verdiler. Neden diye sordum doktora. Bebek büyük olduğu için inerken çok ağrı yaparmış.

Benim ilk oglum 4 kilonun üzerinde doğdu bide ilk olunca cok zor ve yavas inmişti 17 saatte tamamladık dogumu ama ona rağmen yine normal doğurmak istedim

En korktugum seyler senin basina gelmis :-/ cok tirsiyordum su kaka meselesinden

Zor ıs canım zor ısherkesın harcı degıll ama gercı ben hamıle kaldığım günden sezeryan olcam demısdım,doktor benı masaya davet bıle edemedı baktı Olcak ıs degıl sezeryandada dırekt dedı epıdural senlık degıl masada kalırsın Korkudan genel anestezı yapcaz dedı aman neyse Gecdı gıtdı bıdahakı e nasıp olursa yıne sezeryansuandusunmek bıle ıstemıyorum

Asil sanci 20 40da basladi 23.45de dogduo kadar vakitte oldu tüm aciklik ve dogum benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…