2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

En az iki sene mümkünse

Bugün dün ve ondan önceki güne göre 1 saat erken uyudu oğlum.
Hem de kucakta sallama , kucakta pışpışlama olmadan uyudu. Öncesinde emzirdim mamasinı içirdim kucakta uyuyacağımı anlayip ortalığı yiktı. Memeyi yarım birakti,mamayyi yarida biraktı. Uyutacağîm diye krize giriyor bugünlerde nedense. Oyun oynadık biraz. Kucakta sakinleşince beşiğe koydum. Sırtını karnını başını okşayarak ona eşlik ettim. 1 saate yakın sağa ,sola yüzustü,sırtüstü döndü, eee eee dedi ve uyudu sakince.
Maaşallah 21.45te uyudu. Aslında 20.00 da uyku hazırlikları basliyor bizde. Amaç 21.00 dan önce uyutmak
Ki bunu bazen başarıyoruz bazen başaramıyoruz.
Veee yaklaşık 1 saat sonra ilk ciddi mızırdanması uyanma belirtisi geldi. (Ilki hafifti sayılmaz.)
Hemen başına koştum da birşey yapmadan izledim. Biraz kımıldadî. Mızîrdadı. Tekrar uyumaya çalışiyor.simdilik daldı gibi bakalım başaracak mı

Evvet benim aslan oğlum ilk uyanma girisiminde cok da ayilmadı ve annesine gerek olmadan uykusuna devam edebildi.
Darısı her gecede olan diger 8-10 kez uyanmalarının başına. Çok mu hayalperestim ne. Imkansız birşeyden mi bahsediyorum acaba.

Yok kiyamam Allah gostermesin olursa yapacak birsey yok ama hepsi benim civcivim :) bakalim dikkat ediyorum sözde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…