Ecdu ıstanbuldamısınKuaförüm
Aslinda muhasebe mezunu ama magaza sorumlusu olarak final verdim evlenmeden once :)Kızlar sadece merak mesleklerınız ne ben mımarımmm ????
Evet canım şu an isyeri açmadım bebeğimi büyütüyorum geçen yıl doğudan geldik hamileydim açmadım. Doğuya gitmeden önce yine İstanbul daydik.Ecdu ıstanbuldamısın
41 İngilizce ogretmeni nedemek anlamadım41 ingilizce öğretmeni-daha önce özel sektör(tekstil) de ihracat ithalat satış danışmanı
41 yaşındayım meb de ingilizce öğretmenliği yapıyorum41 İngilizce ogretmeni nedemek anlamadım
Bende elektrik mezunu ,işletme terk kuaförümAslinda muhasebe mezunu ama magaza sorumlusu olarak final verdim evlenmeden once :)
Acda yanına gelelım mmEvet canım şu an isyeri açmadım bebeğimi büyütüyorum geçen yıl doğudan geldik hamileydim açmadım. Doğuya gitmeden önce yine İstanbul daydik.
Maşallah şimdi anladım41 yaşındayım meb de ingilizce öğretmenliği yapıyorum
Biraz daha büyüsün açıcam canımAcda yanına gelelım mm
Allah rahatlık versin. :) iyi dinlenmeler:)Uykum geldi bu akşam ya gece gece 3 tane cam sildim bütün gün sildim süpürdüm çamaşır yıkadım yoğurt peynir yaptım bir de kızı dışarı çıkardım. bugün bende pil bitti :)
Teşekkürler. Size de :)
Allah rahatlık versin. :) iyidinlenmeler:)
Daldan dala daldan dalaBende elektrik mezunu ,işletme terk kuaförümKel alakayim yani
Okul öncesi öğretmeni :)Kızlar sadece merak mesleklerınız ne ben mımarımmm ????
Bebeği emzik emen anneler emziği değiştirinizdiniz mi? 6-18 ay emziğini emmiyor. Ağzında evirip çeviriyor, söyleniyor, kızıyor. Eskisini verince emiyor. Desenini beğenmiyor desem doğduğundan beri en fazla bir buçuk ayda bir değiştiriyorum. Eski emziklerden birine denk geldim. Deseni farklıydı, emdi. Acaba çok mu büyük geldi yeni emziği? Bi alışma evresi mi var yoksa hep küçük emzik mi emecek? Sizin bebişler hemen kabul etti mi?
Bıde canım sılıkon Zararlı dıyolar ben Chıcconun Kauçuk emzıyını kullanıyorumEsim bi doktordan duymus kucuk emzik vermeyin damak sekli duzgun olmaz demis. 6 aydan sonraki emzigi aldik biraz irice geldi ilk agzinda gevedi sonra alisti. Ufagi tutamiyo artik ilk gunlerde cok acayip emiyodu kucugu veriyodum oguruyodu. Simdi alisti. Zamaninda bende cok emzik emmisim malesef dis teli taktim ona ragmen yine bozuldu dislerim. Insallah guzel saglikli disleri olur yavrularmizin. Emzikle ilgili baska bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.
Bıde canım sılıkon Zararlı dıyolar ben Chıcconun Kauçuk emzıyını kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?