2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Esim bi doktordan duymus kucuk emzik vermeyin damak sekli duzgun olmaz demis. 6 aydan sonraki emzigi aldik biraz irice geldi ilk agzinda gevedi sonra alisti. Ufagi tutamiyo artik ilk gunlerde cok acayip emiyodu kucugu veriyodum oguruyodu. Simdi alisti. Zamaninda bende cok emzik emmisim malesef dis teli taktim ona ragmen yine bozuldu dislerim. Insallah guzel saglikli disleri olur yavrularmizin. Emzikle ilgili baska bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.

Bıde canım sılıkon Zararlı dıyolar ben Chıcconun Kauçuk emzıyını kullanıyorum

Herkes dogumunu yazmis ben ozamanlar buraya pek bakamiyodum. Doktorum normal dogum yapamayacagimi soyleyip 7 eylule gun vermisti. 1 eyluldede kontrolum vardi bende bikac gun oncesinden afedersiniz feci kabiz olmustum. Ve bebegimin hareketleri agirlasmisti ama pek onemsememistim cunku hareketi azda olsa devam ediyodu. Bide ne olsa doktora gidicektim. 1 eylulde nstde hareket cikmadi cikolata yedim yemek yedim ama yok tam 5 kere nstye girdim. Sonunda doktorum acil sezeryana alacagini soyledi. Tabi ben cok agladim cunku 2 eylulde dogum gunumdu ve ailem memleketteydi. Neyse zar zor 2 eylul sabah 7ye sezeryana alacagini soyledi. Hareket olmazsa hemen acile gelmemi soyledi. Ameliyata hep bi korkuyla ve aglayarak gittim. Yavrumu goremicem korkusu vardi. Yani benim pitircik benimle ayni gun dogdu. Planlasak olmayacak sey oldu sabirsiz kizim annesine dogum gununde en guzel hediyeyi verdi. Allahin izniyle tabiki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…