2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Canım oğlum da aşırı naz böcüğüdür surekli nazlarim o da gerim gerim gerilir gülümser oyleki cenem ağrıyıaakşam olunca
Aynı şekilde kendi çenemden migrenim tutuyo

Aģrısı falan vardır.
Bilemedm ki diş diyorm ama önceden daha çok kaşıyodu şimdi o kadar değil
canim karninin tok olduguna eminsin di mi? besin ihtiyaclari cok artiyor ya hareketlendikce
Tok cnm maşallah yiyo güzel sonrakinde acıkmıyo bile ama yine yediriyorm :/

Yvzbt canim sen dinlenebiliyor musun? Yani acaba senin yorgunlugunu mu hissediyor? Ben oglum mutsuz oldugunda anliyorum sanki koca adam olmus da karadenizde gemileri batmis gibi davraniyor.ben de cok uzuluyorum.
Pek dinlendiğim söylenemez cnm Şükür yine de sadece gece uyurken dinlenebiliyorm gündüz çok yorucu ona bağladım bn de ama oplum uyurken kendimi motive ediyorum keyfim yerinde oluyo aslında uyanunca da aynı keyifle vakit geçirmeye çalışıyorm da arkadş sağolsun keyif falan bırakmıyo bu aralar. Ne yapacağımı bilemiyorum o zmn. İnşllh geçicidir

Aynı durumdayız ama +5 gün farkla

Diş olmasın. Bir de büyüme atakları varmışç. O da olabilir.
Diş diyodum ama atak da olabilir sanki bi değişik huylar edindi. Hami çirkin ol dersin de ağız burun büzer ya çocuklar. Hiç huyumuz değildir ve öğretmedik ama kendi kendine öyle yapıp hızlı hızlı nefes alıp veriyo kızgın bi şekilde :/

Kızlar sorum olacak size
1. Yan yatma yastığı kullanıyorm bn hala çünkü kafası yamuk olur korkum var 1 gece sağa 1 gece sola yatırıyorm böyle yspan yok mu? Varsa da ne zmn bırakmalıyım??
2. Ana kucağı-oto koltuğns sığmıyo oğlum ne boydan ne enden. Yeni koltuk aldık dolayısıyla bebek arabasında da kullanamıcaz ana kucağını böyle bi durum yaşayan var mı? Bebek arabasında sanki belinde boşluk kalıyo gibi hissettim desteklemeli miyim??

Gece gece oldu biraz ama anca yazabildim :)
Herkese iyi uykular

Biz hic kullanmadim yastik. Kizim ilk dogdugunda hep yan yatiyordu asla sirt ustu ve yuz ustu yatiramadim. 3. Ayindan sonra yuz ustu yatirmaya basladim ve cok daha rahat uyudu. Simdilerde ise her turlu uyuyor cunku kipir kipir donup duruyor. Senin bebis donmuyor mu? Yastikla sabitmi yatiyor hala? Bizim ana kucaginin bel kisminda cepli bi bolme var icine kucuk bi yastik koymuslar cnm yani direk oyle uretilmis yikarken farkettim sende belinin boslulta kaldigini dusunuyorsan koyabilirsin bence

En korktugum seyler senin basina gelmis :-/ cok tirsiyordum su kaka meselesinden
Ohoo benim basıma aklıma gelmeyenler bile geldi kordon dolandı kaka yaptı yedi mide yıkandı o sırada kan şekeri 30 a düştü Allah korusun kaybediyoduk solunum bozuk kan oranı 11 birim yüksek kan enfeksiyonu idrar yolu enfeksiyonu cok yüksek beslenemiyo mideye hortum salındı ağızdan butun hersey geldi kuzumun basına arkadasın dayanamamış sormus Dr a yasayacak dimi diye hayatımın en mutlu anları hatırlamak istemeyeceğim anılarım oldu 20-30 yıl yaslandım sanki 14 günde saçlarıma aklar düştü üzüntüden ama cok sukur çabuk toparladı

Yorulmaz olur muyuz
Sabaha kadar oğlanı beşikten topluyorum.
Sabahlar olmasın heeyt
Günaydın
Ay bizimki de hiç yerinde durmuyor ordan Oray'a kafa bir yerde ayak bir yerde bakıyorum ter dönmüş uyku sersemi ağzı yerine ayaklarına süt içermezsek bir gün iyi.üstünde battaniye de durmuyor doğal olarak sürekli kontrol ediyoruz bunlar yakında ayaklanırlar beşikte ben sana diyim
mukut31 ne güzel seyler paylaşmışsın :))

Ay kızlar Bebişler e yakınsadı akraba çocuklarına çok dikkat edin onlara yabancıların ve hatta akrabalarının kendilerine dokunmamaları gerektiğini öğretin öğretsinler kimse sizden izin almadan öpemesin 7 yaşına yeni girmiş kız çocuğuna cinsel saldırıda bulunuldu detaya girmeyeyim okulangötüren servis şöförü dudagından öpmüş bir kaç kez de ayrı Zaman'larda kilodunun içine elini sokmuş şerefisz okul yakınlarında oturan bir bayan fark etmiş takibe almış kameraya çekmiş biraz hemen polisi aramış çocukda söyledi amca beni öptü dokundu diye neyse ki tam olarak anlamadığı için yıpranmadı. Hala bakire ailesi perişan.Hiç olmaz ama bu kişi sakın yapmaz çok efendi Ada'm çok iyi insan yok artık böyle bi dünya çok üzücü

Oy yavruma ya gercekten cok korkuyordum tam da bu yasadiklarindan. Daha önce de kaybim olduğundan ultrasona girdigimde bile baya ateş basar bazen ne yediysem cikartirdim. Şükür gecti gitti. Asilardan korkuyorduk cogu gitti azi kaldi. Zaman ne cabuk geçiyor hele dogundan sonra...

Evlat olunca korkular bitmiyo ki büyüğü 14 oldu eve 5-10 dk gec gelse basına bisey mi geldi diye ölüyorum meraktan gecen sene yarım saat gec kaldı okula gidip müdürün kapısına dayandım nerde benim cocuğum diye :) o da korodaymis sabah söylemeyi unutmuş

Ay ya :) ben diyorum annemlere bizim zamanimizda su dayakci ogretmenler vardi durduk yere sira dayagina çeken. Nasil durdunuz ya dedim. Ben olsam aksam haberlerine cikardim. Dudunemiyorum kendimi.

Yahu noluyor bu erkeklere cidden anlam veremiyorum artık olan biten şeylere. Yaptırım yok ki ceza yok ki olsa da biliyolar kimilerinin şikayet etmeyeceğini. Adımız çıkacak korkusuyla aileler de iki arada kalıyor. Çivisi çıktı ülkenin.

Ay ya :) ben diyorum annemlere bizim zamanimizda su dayakci ogretmenler vardi durduk yere sira dayagina çeken. Nasil durdunuz ya dedim. Ben olsam aksam haberlerine cikardim. Dudunemiyorum kendimi.
Biz annemize bile söyleyemiyoduk ki ama bu nesil dovturtmez kendini arada gidiyodum illallah ettiriyorlar öğretmenleri

Ben normal dogurmadim sezaryan oldu, 35+0 da kontrole diye gittigimde Doğumum baslamis oysa ben o gün pikniğe gidecektim, nst de devamlı sancı çıktı serumla durduramadilar en son muayene ettiler 3 cm açılma var bebek asagi inmiş dediler merak ettiğim ben o sanciyi niye hissetmedim 3 cm açılma vardi biraz agrim vardı ama çok değildi yani nekadardan sonra ağrılar siddetleniyor??

Genelevler kapatılırsa ve buradaki insanlar kontrolsüz bir şekilde sokağa inerse, fuhuş 12-13 yaşına 20 tl lik kontör için düşerse, toplum din baskısıyla iyice bastırılırsa, adalet yerini bulmazsa daha neler göreceğiz düşünemiyorum bile...

Kimisi çok hissediyor kimisi hiç. Benimki zorla indiği için çok ağrım oldu. Ama genelde son anlar da çok ağrı oluyor

@aykaet777 önce kamu yönetimi okudum ardından dış ticaret ama lise bittiğinde 5 yıl muhasebecilik yaptım üniv bitti KPSS çalıştım günde 17 saat ama puan 77 geldi memur olmadan evlenmeyecektim guva 2018 KPSS ye hazirlancam inşallah
Yvzbt bende bi hafta sag bi hafta sola yatiriyom o uykusunda nasil rahat ederse oyle duruyo@ranapinar offf yaaa pislik yaratık
Angiedare canım benim Rabbim size bağışlamış çok sukur

2016 eylül anneleri ne baktım demin bir heyecan bir heyacankimi cinsiyeti öğrenmiş, kimi işemekten şikayetçi, kimi tekme atmış diye heyecanlanıyor. Yazacaktim "bunlar iyi günleriniz kızlar, vaktiniz varken kocanızla bolbol gezin,enaz 12 saat uyuyun çok ararsınız bu günleri" kıyamadim yavrucaklari kaderlerine terk ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…