- 25 Ağustos 2014
- 751
- 1.569
- 53
Iyi uykulaarr sana daİyi uykular kızlar
Aynı şekilde kendi çenemden migrenim tutuyoCanım oğlum da aşırı naz böcüğüdür surekli nazlarim o da gerim gerim gerilir gülümser oyleki cenem ağrıyıaakşam olunca
Bilemedm ki diş diyorm ama önceden daha çok kaşıyodu şimdi o kadar değilAģrısı falan vardır.
Tok cnm maşallah yiyo güzel sonrakinde acıkmıyo bile ama yine yediriyorm :/canim karninin tok olduguna eminsin di mi? besin ihtiyaclari cok artiyor ya hareketlendikce
Pek dinlendiğim söylenemez cnm Şükür yine de sadece gece uyurken dinlenebiliyorm gündüz çok yorucuYvzbt canim sen dinlenebiliyor musun? Yani acaba senin yorgunlugunu mu hissediyor? Ben oglum mutsuz oldugunda anliyorum sanki koca adam olmus da karadenizde gemileri batmis gibi davraniyor.ben de cok uzuluyorum.
Aynı durumdayız ama +5 gün farklaBizim sıpanın içine alien kaçtıİki gündür sürekli mızırdanma bağırma ve her şeye ağlama sinirlenme hallerinde. Hiçbir şeyden memnun olmuyor yahu çıldırsam sesimi duyar mısınız mısralarımda
Diş diyodum ama atak da olabilir sanki bi değişik huylar edindi. Hami çirkin ol dersin de ağız burun büzer ya çocuklar. Hiç huyumuz değildir ve öğretmedik ama kendi kendine öyle yapıp hızlı hızlı nefes alıp veriyo kızgın bi şekilde :/Diş olmasın. Bir de büyüme atakları varmışç. O da olabilir.
Ohoo benim basıma aklıma gelmeyenler bile geldi kordon dolandı kaka yaptı yedi mide yıkandı o sırada kan şekeri 30 a düştü Allah korusun kaybediyodukEn korktugum seyler senin basina gelmis :-/ cok tirsiyordum su kaka meselesinden
GünaydınYorulmaz olur muyuz
Sabaha kadar oğlanı beşikten topluyorum.
Sabahlar olmasın heeyt
Oy yavruma yaOhoo benim basıma aklıma gelmeyenler bile geldi kordon dolandı kaka yaptı yedi mide yıkandı o sırada kan şekeri 30 a düştü Allah korusun kaybediyoduksolunum bozuk kan oranı 11 birim yüksek kan enfeksiyonu idrar yolu enfeksiyonu cok yüksek beslenemiyo mideye hortum salındı ağızdan butun hersey geldi kuzumun basına arkadasın dayanamamış sormus Dr a yasayacak dimi diye hayatımın en mutlu anları hatırlamak istemeyeceğim anılarım oldu 20-30 yıl yaslandım sanki 14 günde saçlarıma aklar düştü üzüntüden ama cok sukur çabuk toparladı
Evlat olunca korkular bitmiyo ki büyüğü 14 oldu eve 5-10 dk gec gelse basına bisey mi geldi diye ölüyorum meraktan gecen sene yarım saat gec kaldı okula gidip müdürün kapısına dayandım nerde benim cocuğum diye :) o da korodaymis sabah söylemeyi unutmuşOy yavruma yagercekten cok korkuyordum tam da bu yasadiklarindan. Daha önce de kaybim olduğundan ultrasona girdigimde bile baya ateş basar bazen ne yediysem cikartirdim. Şükür gecti gitti. Asilardan korkuyorduk cogu gitti azi kaldi. Zaman ne cabuk geçiyor hele dogundan sonra...
Ay ya :) ben diyorum annemlere bizim zamanimizda su dayakci ogretmenler vardi durduk yere sira dayagina çeken. Nasil durdunuz ya dedim. Ben olsam aksam haberlerine cikardim. Dudunemiyorum kendimi.Evlat olunca korkular bitmiyo ki büyüğü 14 oldu eve 5-10 dk gec gelse basına bisey mi geldi diye ölüyorum meraktan gecen sene yarım saat gec kaldı okula gidip müdürün kapısına dayandım nerde benim cocuğum diye :) o da korodaymis sabah söylemeyi unutmuş
Günaydın
Ay bizimki de hiç yerinde durmuyor ordan Oray'a kafa bir yerde ayak bir yerde bakıyorum ter dönmüş uyku sersemi ağzı yerine ayaklarına süt içermezsek bir gün iyi.üstünde battaniye de durmuyor doğal olarak sürekli kontrol ediyoruz bunlar yakında ayaklanırlar beşikte ben sana diyim
mukut31 ne güzel seyler paylaşmışsın :))
Ay kızlar Bebişler e yakınsadı akraba çocuklarına çok dikkat edin onlara yabancıların ve hatta akrabalarının kendilerine dokunmamaları gerektiğini öğretin öğretsinler kimse sizden izin almadan öpemesin 7 yaşına yeni girmiş kız çocuğuna cinsel saldırıda bulunuldu detaya girmeyeyim okulangötüren servis şöförü dudagından öpmüş bir kaç kez de ayrı Zaman'larda kilodunun içine elini sokmuş şerefisz okul yakınlarında oturan bir bayan fark etmiş takibe almış kameraya çekmiş biraz hemen polisi aramış çocukda söyledi amca beni öptü dokundu diye neyse ki tam olarak anlamadığı için yıpranmadı. Hala bakire ailesi perişan.Hiç olmaz ama bu kişi sakın yapmaz çok efendi Ada'm çok iyi insan yok artık böyle bi dünya çok üzücü
Biz annemize bile söyleyemiyoduk ki ama bu nesil dovturtmez kendini arada gidiyodum illallah ettiriyorlar öğretmenleriAy ya :) ben diyorum annemlere bizim zamanimizda su dayakci ogretmenler vardi durduk yere sira dayagina çeken. Nasil durdunuz ya dedim. Ben olsam aksam haberlerine cikardim. Dudunemiyorum kendimi.
Ne yazikki meslek var bölümü yok ozel eğitim aldım istanbul uni deAngiedare nasıl uyku teknisyeni olunuyor yaw öyle bi bölüm mü var
Bende de inmedi. Suni sancıyla indirdiler. saat 14:00ten 20:00 ye kadar 2 cmden 8cmye çıktı açıklık. Ama çok ağrım oldu. Nefesimi tutmaya başlamışım. bebeğe oksijen gitmemeye başlayınca Epidural diye resmen yalvardım doktora. Bir de az az mı ne verdiler. Doğurana kadar 3-4 kez ağrı kesici verdiler. Neden diye sordum doktora. Bebek büyük olduğu için inerken çok ağrı yaparmış.
Genelevler kapatılırsa ve buradaki insanlar kontrolsüz bir şekilde sokağa inerse, fuhuş 12-13 yaşına 20 tl lik kontör için düşerse, toplum din baskısıyla iyice bastırılırsa, adalet yerini bulmazsa daha neler göreceğiz düşünemiyorum bile...Yahu noluyor bu erkeklerecidden anlam veremiyorum artık olan biten şeylere. Yaptırım yok ki ceza yok ki olsa da biliyolar kimilerinin şikayet etmeyeceğini. Adımız çıkacak korkusuyla aileler de iki arada kalıyor. Çivisi çıktı ülkenin.
Ozmn uyku kelımesını duymuskenBu arada meslek soran arkadasım @ayka777 yasım 33 uyku laboratuvarı teknisyeniyim :)
Kimisi çok hissediyor kimisi hiç. Benimki zorla indiği için çok ağrım oldu. Ama genelde son anlar da çok ağrı oluyorBen normal dogurmadim sezaryan oldu, 35+0 da kontrole diye gittigimde Doğumum baslamis oysa ben o gün pikniğe gidecektim, nst de devamlı sancı çıktı serumla durduramadilar en son muayene ettiler 3 cm açılma var bebek asagi inmiş dediler merak ettiğim ben o sanciyi niye hissetmedim 3 cm açılma vardi biraz agrim vardı ama çok değildi yani nekadardan sonra ağrılar siddetleniyor??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?