2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Kimisi çok hissediyor kimisi hiç. Benimki zorla indiği için çok ağrım oldu. Ama genelde son anlar da çok ağrı oluyor

Ben bide Ogün kontrol olmasaydı pikniğe gitseydim demek acilmam fazlalasmis belki de normal doguracaktim bebegimde çok küçüktü, iyiki kontrol gunummus kabus gibi bir gündü, tek başına gurbette neyseki sorunsuz oldu

Dünya günden güne serefsızlesıyor.erkeklerde adamlık kalmadı önüne gelene nefıs atar durumdalar lanet olsun böle serefsızlere lanet.tecavuz suanda turkıyede Hergun onlarla olan bıseye dönüşdü dogru düzgün ceza kesselerde bu serefsızlere bu ulkenın bebegı çocuğu kadını kurtulsun bu köpeklerden pedofolı bas almış Gıdıyo rabbım yaksın su azgın ıtlerı ınsallah

Bana hiç kimse söylemedi bir daha sabaha kadar uyuduğum gecem olmayacağını asla dinkenemeyecegimi potansiyel yorgun olacağımı doğumdan önce hiç oturup dinlemedim öğlene kadar hiç uyumadan
Ahhh ahhh

Beninde 4 eylül dü doğumun özel hastane 100 metre ileride 28 inde nst ye gideyim dedim kızları aldım yanıma tutku yiye yiye gittim hastaneye yürüyerek. Ultrasyonla herşey normal dedi bide alttan bakalım dedi kadın altımdan kafayı bir çıkardı gözleri fal taşı gibi açıktı. Ne oldu dedim korktum bi baktım elinde kan var,siz doğuruyor sunuz 6 cm açık sınız dedi.Hönggg dedim neee..Kadın dedi siz nasıl dolaşıyorsunuz nerdeyse dogurcaksiniz.Apar topar eşimi çağırdım.Suni sancı verdiler 1:40 da 2:43 de doğurdum.Buraya gelip bukadar çabuk doğuran ilk hastam sizsiniz dedi..Bende çok tezcanliyimdir herseyi bir cabuk hallederim dedim

6cm mi :-/ benim suyum geldi de 2cm oldu be masallah.

6cm mi :-/ benim suyum geldi de 2cm oldu be masallah.
Valla doktor bile şaşırdı 5-6 cm açık sınız dedi. Benin diğer doğumlarımda suni sancı yla oldu ilk kızımda 40 haftayı geçti hiç sancilanmadim torpil ayarladık normal doğum yapabilmek için gittiğimde 4 cm açıktı 2 buçuk saatte doğurdum onuda.Sancım gelmiyor benim niye bilmiyorum.

Daha ne istiyon esim nstye bagliyim yanimda yavas yavas belirli araliklarla yukseliyor. Aha dedi sanci geliyor. Dedim mümkünse o sanci sana girsin aman ne sinirliydim o zaman ben

Ayyy kızlar şuan ayaklarimda salliyom ve uyudu bu 4 oldu çok şükür bende çay iciyom ne rahatlık böyle benimki hep kucagimda uykusu gelecek yattircam ya yanında yaticam ya gomlegime ya esofmanima asılacak hep böyle sese alissin diye TV açık uyutuyodum çok kısa suruyodu uykulari kapattin TV yi iki iki buçuk saat uyumaya basladi

Böyle bir soruna yol açtığını bilmiyordum. Yeni emziğine bir şekilde alıştırmalıyım.

Daha ne istiyon esim nstye bagliyim yanimda yavas yavas belirli araliklarla yukseliyor. Aha dedi sanci geliyor. Dedim mümkünse o sanci sana girsin aman ne sinirliydim o zaman ben
Benimde ortanca kızımda suyun azalmış dediler sabah 6 da bir taktılar koluma suni sancı yı akşam 6 da doğurdum bütün hastane sesimden inledi.Eşime dedimki birdaha çocuk istersen yan mahalleden yaptirabilirsiniz çocuk mocuk yok bundan sonra. Ve suyumda bitmemiş biliyonmu 12 saat acı çektiğim le kaldım. Sonuç 10 yıl sonra yine doğurdum. Annem derki ne kadınsın elin bi boktan çıkmadı

]ay kötü olmus guluyorum ama. O suni sanci cok fena ya hele sen boşuna yemissin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…