2 den once en son kacta uyanıyor yada uyuyor canımOzmn uyku kelımesını duymuskenuykusuzluktan bası donen bırısı olarak sorayım,canım Benım oğlum gece 2den erken uyumuyor son 2aydır ne yapayım Bıde kucakta uyuyor
Birtek ikimiz normal doğurmuşuz herhalde pardon bide bebem doğurmuştu.Kimisi çok hissediyor kimisi hiç. Benimki zorla indiği için çok ağrım oldu. Ama genelde son anlar da çok ağrı oluyor
Kimisi çok hissediyor kimisi hiç. Benimki zorla indiği için çok ağrım oldu. Ama genelde son anlar da çok ağrı oluyor
Dünya günden güne serefsızlesıyor.erkeklerde adamlık kalmadı önüne gelene nefıs atar durumdalar lanet olsun böle serefsızlere lanet.tecavuz suanda turkıyede Hergun onlarla olan bıseye dönüşdü dogru düzgün ceza kesselerde bu serefsızlere bu ulkenın bebegı çocuğu kadını kurtulsun bu köpeklerden pedofolı bas almış Gıdıyo rabbım yaksın su azgın ıtlerı ınsallahGenelevler kapatılırsa ve buradaki insanlar kontrolsüz bir şekilde sokağa inerse, fuhuş 12-13 yaşına 20 tl lik kontör için düşerse, toplum din baskısıyla iyice bastırılırsa, adalet yerini bulmazsa daha neler göreceğiz düşünemiyorum bile...
10da uyuyup 11de fln uyanıyo carmencım2 den once en son kacta uyanıyor yada uyuyor canım
2016 eylül anneleri ne baktım demin bir heyecan bir heyacankimi cinsiyeti öğrenmiş, kimi işemekten şikayetçi, kimi tekme atmış diye heyecanlanıyor. Yazacaktim "bunlar iyi günleriniz kızlar, vaktiniz varken kocanızla bolbol gezin,enaz 12 saat uyuyun çok ararsınız bu günleri" kıyamadim yavrucaklari kaderlerine terk ettim
6cm mi :-/ benim suyum geldi de 2cm oldu be masallah.Beninde 4 eylül dü doğumun özel hastane 100 metre ileride 28 inde nst ye gideyim dedim kızları aldım yanıma tutku yiye yiye gittim hastaneye yürüyerek. Ultrasyonla herşey normal dedi bide alttan bakalım dedi kadın altımdan kafayı bir çıkardı gözleri fal taşı gibi açıktı. Ne oldu dedim korktum bi baktım elinde kan var,siz doğuruyor sunuz 6 cm açık sınız dedi.Hönggg dedim neee..Kadın dedi siz nasıl dolaşıyorsunuz nerdeyse dogurcaksiniz.Apar topar eşimi çağırdım.Suni sancı verdiler 1:40 da 2:43 de doğurdum.Buraya gelip bukadar çabuk doğuran ilk hastam sizsiniz dedi..Bende çok tezcanliyimdir herseyi bir cabuk hallederim dedim
Valla doktor bile şaşırdı 5-6 cm açık sınız dedi. Benin diğer doğumlarımda suni sancı yla oldu ilk kızımda 40 haftayı geçti hiç sancilanmadim torpil ayarladık normal doğum yapabilmek için gittiğimde 4 cm açıktı 2 buçuk saatte doğurdum onuda.Sancım gelmiyor benim niye bilmiyorum.6cm mi :-/ benim suyum geldi de 2cm oldu be masallah.
Daha ne istiyonValla doktor bile şaşırdı 5-6 cm açık sınız dedi. Benin diğer doğumlarımda suni sancı yla oldu ilk kızımda 40 haftayı geçti hiç sancilanmadim torpil ayarladık normal doğum yapabilmek için gittiğimde 4 cm açıktı 2 buçuk saatte doğurdum onuda.Sancım gelmiyor benim niye bilmiyorum.
Daha ne istiyonesim nstye bagliyim yanimda yavas yavas belirli araliklarla yukseliyor. Aha dedi sanci geliyor. Dedim mümkünse o sanci sana girsin aman ne sinirliydim o zaman ben
Kızlar sadece merak mesleklerınız ne ben mımarımmm ????
Doktorali kimyager-ev hanimi
Böyle bir soruna yol açtığını bilmiyordum. Yeni emziğine bir şekilde alıştırmalıyım.Esim bi doktordan duymus kucuk emzik vermeyin damak sekli duzgun olmaz demis. 6 aydan sonraki emzigi aldik biraz irice geldi ilk agzinda gevedi sonra alisti. Ufagi tutamiyo artik ilk gunlerde cok acayip emiyodu kucugu veriyodum oguruyodu. Simdi alisti. Zamaninda bende cok emzik emmisim malesef dis teli taktim ona ragmen yine bozuldu dislerim. Insallah guzel saglikli disleri olur yavrularmizin. Emzikle ilgili baska bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.
Doktorali kimyager-ev hanimi
Daha ne istiyonesim nstye bagliyim yanimda yavas yavas belirli araliklarla yukseliyor. Aha dedi sanci geliyor. Dedim mümkünse o sanci sana girsin aman ne sinirliydim o zaman ben
Benimde ortanca kızımda suyun azalmış dediler sabah 6 da bir taktılar koluma suni sancı yı akşam 6 da doğurdum bütün hastane sesimden inledi.Eşime dedimki birdaha çocuk istersen yan mahalleden yaptirabilirsiniz çocuk mocuk yok bundan sonra. Ve suyumda bitmemiş biliyonmu 12 saat acı çektiğim le kaldım. Sonuç 10 yıl sonra yine doğurdum. Annem derki ne kadınsın elin bi boktan çıkmadı
Hamileliklerimide hep izin dönüşü öğrendim annem derdiki anasının evinde azanida ilk sende gördüm.Sanki tek başıma yaptım
]Benimde ortanca kızımda suyun azalmış dediler sabah 6 da bir taktılar koluma suni sancı yı akşam 6 da doğurdum bütün hastane sesimden inledi.Eşime dedimki birdaha çocuk istersen yan mahalleden yaptirabilirsiniz çocuk mocuk yok bundan sonra. Ve suyumda bitmemiş biliyonmu 12 saat acı çektiğim le kaldım. Sonuç 10 yıl sonra yine doğurdum. Annem derki ne kadınsın elin bi boktan çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?