2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Evet tropik meyveler alerji yapabiliyor. Kızımın inek sütüne,yumurtaya, tavuğa, patatese alerjisi var. Daha doğrusu bizim bildiklerimiz bunlar. Yani alerjik bünyeli bir çocuk. Avokadoyu bir aya yakındır veriyorum, dokunmadı ama muzu 6. verişimde acillik oldu. Değişik bir bünyesi var bizim kızım. 3 gün kuralı ona sökmedi.

Daha ne istiyon esim nstye bagliyim yanimda yavas yavas belirli araliklarla yukseliyor. Aha dedi sanci geliyor. Dedim mümkünse o sanci sana girsin aman ne sinirliydim o zaman ben

Valla sancıyı hissetmemek de iyi birşey değil ya :) ıkınmak için sancıyı hissetmen lazımmış mesela. Ben de sancısını hissetmeyenlerdenim ama hiç iyi birşey değilmiş bence. Hastaneye gittiğimde 5cm açılmam vardı ama doğum için suni sancı verildi.. Sonrası çok uzun sürmüyor ama suni sancıyla da aralıksız kıvranıyosun..

Allah yardımcınız olsun, beterinden korusun.. Benim de alerjik bi bünyem var. Alerji çok pis birşey, korkuyorum o yüzden.. Mesela benim aspirin alerjim yok ama aspirin yüzünden astım krizine girmişliğim var.. Bir anda alerjinin olmadığı şeye vücudun tepki verebiliyor, enterrsan birşey..
Teşekkürler bilgi için.

Iste kimi de epiduraldan o yüzden sikayetci. Bebegin geldigini hissetmeyen var. Bu doğumun pek de kolayi yok ya.

Size de geçmiş olsun. Şu an felaket hastayım. Mor soğanın tadı bile ot gibi geliyor bana ama korkumdan zencefil falan tüketemiyorum. Önceki akşam ıhlamur içmiştim. Dün yine kusmayla mukuslu kaka başladı. Ihlamurdan şüpheleniyorum. Limonlu çorba ile soğana kaldım. İnşallah kızıma geçmez. 3 ay önce yinee böyle hastalanmıştım. Kızıma bulaştı. Çocuk perişan oldu. Benim yüzümden antibiyotik kullandı. Allah bize ve bebişlerimize sağlık versin. Önce bizim sağlıklıı olmamız lazım.

Ben o kadar sanciya ragmen bebegi kucagima verdiklerinde bile aglamadim. Ta ki doğumun 3.günü yani bayram sabahi ben galiba bebegime bakamiyirum deyip yatagin kenarina cokup aglamistim bi dünya.

Benim canimcok azdir.korkaklik da var.e bebegimle artik tek vucut olmicaktik duygusallik da var.esim de aglamisti, nstde kalp atislarini duyuyorduk, ben de agliyorum.biz ayriliyoruz diye cok uzulmus.

Evet ailecek kafayi yemistik.

Ben o kadar sanciya ragmen bebegi kucagima verdiklerinde bile aglamadim. Ta ki doğumun 3.günü yani bayram sabahi ben galiba bebegime bakamiyirum deyip yatagin kenarina cokup aglamistim bi dünya.

Bu arada neden bu bayram takintisi?

Benim canimcok azdir.korkaklik da var.e bebegimle artik tek vucut olmicaktik duygusallik da var.esim de aglamisti, nstde kalp atislarini duyuyorduk, ben de agliyorum.biz ayriliyoruz diye cok uzulmus.

Evet ailecek kafayi yemistik.
Ay deme öyle ya. Hayatinin en tuhaf zamanlariydi. Korkusu üzüntüsü sevinci acısı... ben bir sonraki adimi hiç dusunmemeye calisarak motive ettim kendimi çünkü cok korkuyordum dogarken bir terslik olacak diye.

Ben kendime baya cesaretliyimdir sadece karsimdakinin cani yanarsa kötü oluyorum. sezeryanin da sonradan agrisi sizisi kesigi kimilerindeki bel agrisi kötü birsey.
Canım toplam 10 gun suruyo ben amelyatdan bıgun sonra hastanede yuruyemıyodum bana 10cu gun avm de gezceksın demısdıler ınanmamısdım ole oldu

Son düzenleyen: Moderatör:
Ay deme öyle ya. Hayatinin en tuhaf zamanlariydi. Korkusu üzüntüsü sevinci acısı... ben bir sonraki adimi hiç dusunmemeye calisarak motive ettim kendimi çünkü cok korkuyordum dogarken bir terslik olacak diye.

Canim valla 9 ay merak ve supheyle gecti.ben zaten panik pimpirik.binlerce sukur ki saglikli evlatlarimiz var.gerisi teferruat aslinda.

Canım toplam 10 gun suruyo ben amelyatdan bıgun sonra hastanede yuruyemıyodum bana 10cu gun avm de gezceksın demısdıler ınanmamısdım ole oldu
Ben 3. Gun eve geldim baktım misafir gelmis :O yemek hazırladım annemle aksamda hastaneye geri gittim taze sut sağmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…