- 20 Aralık 2014
- 1.891
- 3.928
- 358
Can'ım serti niye attınız? O yumuşardı. Nasılsın Can'ım? Kızın Nasıl?
Kimi sezeryan olan memnun degil doktordan yana. Sonradan tekrar acilip dikilen bile duydum düsün.Neden doktora da bağlı cnm ben de sezaryen doğum yaptım bwbis uç günlükken sarılık olunca mecbur kalktım bi gece de hastanede kaldık gerçi oturmk kalkmak çok zordu ama yuruyebilmistim yani
Bende ip bitti daha dikecek misiniz demistimLazer yapistirma sanirim, ip fln yok
Sezaryandan onceki gun sordum lazer mi diye, sen bosver kafana takma guzel olcak diye aciklama yapmisti
Bende oyle oldum iste esim bayram namazina gidecek ben oturdum ağlıyorum :) ben bi dizide bir türlü bebek gelmeyince kadinin baldir kismindan tutup kendine cekip ikindigini gormustim. Baktim catalda beceremiyorum bende oyle yapistim. Ebe tebrik ettiydi@tatlilavinyabebeem @kuzucuk87 Doğum da ikinmayi ogrendim pek kabiz bir bunyem olmadigi için bilmiyormusum onu ogrendim bende doğum da aglamadim sonra evde bir iki gun sonra koyverdim vaayy be neler neler yasadik gecmise baktim bi an sayenizde
Canım merak etdım Nıye açılıp dıkılmıs kııKimi sezeryan olan memnun degil doktordan yana. Sonradan tekrar acilip dikilen bile duydum düsün.
masallah yaaa bu kadar is yaparken bebeler ne yapiyo sizin ya benimki surekli oyun istiyo bisi yapamıyorumUykum geldi bu akşam ya gece gece 3 tane cam sildim bütün gün sildim süpürdüm çamaşır yıkadım yoğurt peynir yaptım bir de kızı dışarı çıkardım. bugün bende pil bitti :)
Canım bir profesör lokalde hic acı olmaz diye bisey yok mutlaka canı yanar dedi bide benim oglum zaten cok hareketli özellikle de ayakları. Cok sıkı tutmak gerekecek bu durumda travma yaratacak korkacak ne gerek var en iyisi kısa süreli sedasyonla uyutmakNeden lokalden vazgeçtin?
ben de varim canim. kuzum 40 haftanin doldugu gun caldi kapiyi ce epidural normalle dunyaya geldiBirtek ikimiz normal doğurmuşuz herhalde pardon bide bebem doğurmuştu.
Benim eşim de lokal olmuş 4,5 -5 yaşında ustunden 35 sene gecmis hala o iğne nin batirilisini hatırlıyor nefret ediyor lokalden bizde genel yaptircaz.Canım bir profesör lokalde hic acı olmaz diye bisey yok mutlaka canı yanar dedi bide benim oglum zaten cok hareketli özellikle de ayakları. Cok sıkı tutmak gerekecek bu durumda travma yaratacak korkacak ne gerek var en iyisi kısa süreli sedasyonla uyutmak
Hergun veriyorum bir çay kaşığı hiç öyle kaka yapmadı güzelim. Ama seninki ev yapımıymis bilemiyorum.Kızlar 2 gundur oğlan ishal gibi siyaha yakın kaka yapıyor ev yapımı keçiboynuzu pekmezi veriyom ondanmi acaba
40 gunluk falanmis sanirim agridan gitmis ic dikisi tutmamis.Canım merak etdım Nıye açılıp dıkılmıs kıı
Benim kız da İyi şükür teyzesi, bugün itibariyle 9. Ayında :) yürüten aldık ama parmak ucunda yürür diye korkumuza koyamadık:) kendimiz kolundan tutup yürütme çalışması yaptırıyoruz. Kilosu falan Nasıl seninkinin Can'ım? Bi de doğum tarihi neydi?Canım birazını bölüp kullandığımız için atmak zorunda kaldım. Kızım iyi sukur koca salonu yuvarlaniyoruz bazen kafa carpiyoruz tabi çok sukur bugune. Seninki nasil? Yurutec kullanıyormuş?? Bizde aldık ama hiç durmuyor üstünde kucak istiyor hemen
Benimkinde de kırmızı çizgi var canımSezeryan olanlarin dikisi nasil. Benimki hala kirmizi cizgi seklinde. Teyzemde sezeryan olmus belli bile degil diyo. Bu benimki mi anormal
Benimkinde de kırmızı çizgi var. Hatta ara ara kaşınıyor, yanıyor.Sezeryan olanlarin dikisi nasil. Benimki hala kirmizi cizgi seklinde. Teyzemde sezeryan olmus belli bile degil diyo. Bu benimki mi anormal
Bende ip bitti daha dikecek misiniz demistim
Bebek arabasında ya da mama sandalyesinde peşimden gezdiriyorum. Hem oyun oynuyoruz, hemde iş yapıyorum. Ne yapayım kimse yok çareyi böyle buldum. Bazen bütün işi öylece bırakıp onu dandinlediğimde oluyormasallah yaaa bu kadar is yaparken bebeler ne yapiyo sizin ya benimki surekli oyun istiyo bisi yapamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?