2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Can'ım serti niye attınız? O yumuşardı. Nasılsın Can'ım? Kızın Nasıl?

Canım birazını bölüp kullandığımız için atmak zorunda kaldım. Kızım iyi sukur koca salonu yuvarlaniyoruz bazen kafa carpiyoruz tabi çok sukur bugune. Seninki nasil? Yurutec kullanıyormuş?? Bizde aldık ama hiç durmuyor üstünde kucak istiyor hemen

Neden doktora da bağlı cnm ben de sezaryen doğum yaptım bwbis uç günlükken sarılık olunca mecbur kalktım bi gece de hastanede kaldık gerçi oturmk kalkmak çok zordu ama yuruyebilmistim yani
Kimi sezeryan olan memnun degil doktordan yana. Sonradan tekrar acilip dikilen bile duydum düsün.

Bende oyle oldum iste esim bayram namazina gidecek ben oturdum ağlıyorum :) ben bi dizide bir türlü bebek gelmeyince kadinin baldir kismindan tutup kendine cekip ikindigini gormustim. Baktim catalda beceremiyorum bende oyle yapistim. Ebe tebrik ettiydi bilmiyo ki fikir nereden geldi

Uykum geldi bu akşam ya gece gece 3 tane cam sildim bütün gün sildim süpürdüm çamaşır yıkadım yoğurt peynir yaptım bir de kızı dışarı çıkardım. bugün bende pil bitti :)
masallah yaaa bu kadar is yaparken bebeler ne yapiyo sizin ya benimki surekli oyun istiyo bisi yapamıyorum

Neden lokalden vazgeçtin?
Canım bir profesör lokalde hic acı olmaz diye bisey yok mutlaka canı yanar dedi bide benim oglum zaten cok hareketli özellikle de ayakları. Cok sıkı tutmak gerekecek bu durumda travma yaratacak korkacak ne gerek var en iyisi kısa süreli sedasyonla uyutmak

Benim eşim de lokal olmuş 4,5 -5 yaşında ustunden 35 sene gecmis hala o iğne nin batirilisini hatırlıyor nefret ediyor lokalden bizde genel yaptircaz.

Sezeryan olanlarin dikisi nasil. Benimki hala kirmizi cizgi seklinde. Teyzemde sezeryan olmus belli bile degil diyo. Bu benimki mi anormal

Benim kız da İyi şükür teyzesi, bugün itibariyle 9. Ayında :) yürüten aldık ama parmak ucunda yürür diye korkumuza koyamadık:) kendimiz kolundan tutup yürütme çalışması yaptırıyoruz. Kilosu falan Nasıl seninkinin Can'ım? Bi de doğum tarihi neydi?

masallah yaaa bu kadar is yaparken bebeler ne yapiyo sizin ya benimki surekli oyun istiyo bisi yapamıyorum
Bebek arabasında ya da mama sandalyesinde peşimden gezdiriyorum. Hem oyun oynuyoruz, hemde iş yapıyorum. Ne yapayım kimse yok çareyi böyle buldum. Bazen bütün işi öylece bırakıp onu dandinlediğimde oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…