Zordu ama gecti canim sukur simdi önümuzde sünnet var aşılardan sonra tabii :/
Evet canım lokalden tamamen vazgeçtim 2 yasını geçmeden genel ile yaptırmayı düşünüyoruzSunnet genel anestezi yaptircaksin di mi?
@ayka777 sen yaptirmadin di mi sunnet? Ne zaman disunuyorsun
Canım hayır daha yaptırmadım genel anestezıye sokmam Sünnet ıcın keskinlikle aslında ben esıne daha mınnakken dedım yaptıralım Karsı cıkdı Sımdı yaptırmam artık doktora bıle gıdınce anlıyo artık bırazdaha beklıycem barı desın acıyomu acımıyomu ıyı mı kotumu artık beklemeyı dusunuyorum Büyüyünce ınsallahSunnet genel anestezi yaptircaksin di mi?
@ayka777 sen yaptirmadin di mi sunnet? Ne zaman disunuyorsun
Canım sünnette tam genel anestezi olmuyo sedasyon dedikleri yarım saatlik bi uyutma buyuk oğlumda o sekilde sünnet oldu hemen kendine geldi sünnetten sonraCanım hayır daha yaptırmadım genel anestezıye sokmam Sünnet ıcın keskinlikle aslında ben esıne daha mınnakken dedım yaptıralım Karsı cıkdı Sımdı yaptırmam artık doktora bıle gıdınce anlıyo artık bırazdaha beklıycem barı desın acıyomu acımıyomu ıyı mı kotumu artık beklemeyı dusunuyorum Büyüyünce ınsallah
Canım hayır daha yaptırmadım genel anestezıye sokmam Sünnet ıcın keskinlikle aslında ben esıne daha mınnakken dedım yaptıralım Karsı cıkdı Sımdı yaptırmam artık doktora bıle gıdınce anlıyo artık bırazdaha beklıycem barı desın acıyomu acımıyomu ıyı mı kotumu artık beklemeyı dusunuyorum Büyüyünce ınsallah
Canım ben beklıycem artık Insallah büyüsün Ozmn Sımdı o stresı yasasın ıstemıyorum dılı yokkı derdını anlatsın büyüsün ole yaptırırız Insallah hem artık anlıyo mınnakken anlamıyorduTam da ayni durumdayiz.esimin minikkenkii itirazlari beeni de etkiledi.yaptirmadik.simdi de bilmiyorum oylece bekliyoruz
Can'ım nasılsın , nerelerdesin? Pek göremiyoruz seni?Ben hipp in bebek bisküvisinden aldım. Bir tane bebek bisküvisini sıcak su ile ezip içerisine bir tatlı kaşığı pekmez katıyorum. En sonda da üzerine bir yemek kaşığı avakadoyu eziyorum. Benim oğlum bayıla bayıla yedi ama vücudunda kırmızılıklar oldu sonradandoktorumuz alerjik görünmüyor bu kızarıklıklar isilik dedi ama tropik meyveler alerji konusunda riskli olabilir, verme bir daha dedi
Bu alerjik olmaları konusunda bir bilgisi olan var mı aranızda?
GünaydınlRbenm kızla bugn ilk avakado deneyimimz oldu ama sewmedi yemiyo nasıl yedirebilirimki
Can'ım serti niye attınız? O yumuşardı. Nasılsın Can'ım? Kızın Nasıl?Ben elma armut cam rendeden rendeleyip az irmikle pisirdim içine muz ve avakado ekledim çok severek yedi, sadece muzla karıştırarak yada diğerleriyle drneyebilirsin, sadede yedi kızım ama avakado olmuştu sert değil biraz yumusakti tabi çok yumusak olmamali daha önce sertini aldık yenecek gibi değildi attik
Evet cnm çünkü sabitlemeyinc dönmekten uyuyamıyıoBiz hic kullanmadim yastik. Kizim ilk dogdugunda hep yan yatiyordu asla sirt ustu ve yuz ustu yatiramadim. 3. Ayindan sonra yuz ustu yatirmaya basladim ve cok daha rahat uyudu. Simdilerde ise her turlu uyuyor cunku kipir kipir donup duruyor. Senin bebis donmuyor mu? Yastikla sabitmi yatiyor hala? Bizim ana kucaginin bel kisminda cepli bi bolme var icine kucuk bi yastik koymuslar cnm yani direk oyle uretilmis yikarken farkettim sende belinin boslulta kaldigini dusunuyorsan koyabilirsin bence
Allah korumuş cnm geçti gitti şükürOhoo benim basıma aklıma gelmeyenler bile geldi kordon dolandı kaka yaptı yedi mide yıkandı o sırada kan şekeri 30 a düştü Allah korusun kaybediyoduksolunum bozuk kan oranı 11 birim yüksek kan enfeksiyonu idrar yolu enfeksiyonu cok yüksek beslenemiyo mideye hortum salındı ağızdan butun hersey geldi kuzumun basına arkadasın dayanamamış sormus Dr a yasayacak dimi diye hayatımın en mutlu anları hatırlamak istemeyeceğim anılarım oldu 20-30 yıl yaslandım sanki 14 günde saçlarıma aklar düştü üzüntüden ama cok sukur çabuk toparladı
Bn de normal doğurdum :)) korkulu, stresli, ağlamalı, sinirli, ateş basmalı vs... Çok şükür geçtiBirtek ikimiz normal doğurmuşuz herhalde pardon bide bebem doğurmuştu.
Evet tropik meyveler alerji yapabiliyor. Kızımın inek sütüne,yumurtaya, tavuğa, patatese alerjisi var. Daha doğrusu bizim bildiklerimiz bunlar. Yani alerjik bünyeli bir çocuk. Avokadoyu bir aya yakındır veriyorum, dokunmadı ama muzu 6. verişimde acillik oldu. Değişik bir bünyesi var bizim kızım. 3 gün kuralı ona sökmedi.
Size de geçmiş olsun. Şu an felaket hastayım. Mor soğanın tadı bile ot gibi geliyor bana ama korkumdan zencefil falan tüketemiyorum. Önceki akşam ıhlamur içmiştim. Dün yine kusmayla mukuslu kaka başladı. Ihlamurdan şüpheleniyorum. Limonlu çorba ile soğana kaldım. İnşallah kızıma geçmez. 3 ay önce yinee böyle hastalanmıştım. Kızıma bulaştı. Çocuk perişan oldu. Benim yüzümden antibiyotik kullandı. Allah bize ve bebişlerimize sağlık versin. Önce bizim sağlıklıı olmamız lazım.
Neden doktora da bağlı cnm ben de sezaryen doğum yaptım bwbis uç günlükken sarılık olunca mecbur kalktım bi gece de hastanede kaldık gerçi oturmk kalkmak çok zordu ama yuruyebilmistim yaniDokora da bagli o sansliymissin sen :)
Dikiş mi lazer yapıştırma miydiBen 2.gunden itibaren ayaktaydim hic de yatmadim.doktorum da iyiydi tabi.iyi dikmis sagolsun
Neden lokalden vazgeçtin?Evet canım lokalden tamamen vazgeçtim 2 yasını geçmeden genel ile yaptırmayı düşünüyoruz
Amin, teşekkür ederim.bRabbim acil şifa versin inşallah
Dikiş mi lazer yapıştırma miydi
Dikiş mi lazer yapıştırma miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?