2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Sunnet genel anestezi yaptircaksin di mi?

@ayka777 sen yaptirmadin di mi sunnet? Ne zaman disunuyorsun
Canım hayır daha yaptırmadım genel anestezıye sokmam Sünnet ıcın keskinlikle aslında ben esıne daha mınnakken dedım yaptıralım Karsı cıkdı Sımdı yaptırmam artık doktora bıle gıdınce anlıyo artık bırazdaha beklıycem barı desın acıyomu acımıyomu ıyı mı kotumu artık beklemeyı dusunuyorum Büyüyünce ınsallah

Canım sünnette tam genel anestezi olmuyo sedasyon dedikleri yarım saatlik bi uyutma buyuk oğlumda o sekilde sünnet oldu hemen kendine geldi sünnetten sonra

Tam da ayni durumdayiz.esimin minikkenkii itirazlari beeni de etkiledi.yaptirmadik.simdi de bilmiyorum oylece bekliyoruz

Tam da ayni durumdayiz.esimin minikkenkii itirazlari beeni de etkiledi.yaptirmadik.simdi de bilmiyorum oylece bekliyoruz
Canım ben beklıycem artık Insallah büyüsün Ozmn Sımdı o stresı yasasın ıstemıyorum dılı yokkı derdını anlatsın büyüsün ole yaptırırız Insallah hem artık anlıyo mınnakken anlamıyordu

Can'ım nasılsın , nerelerdesin? Pek göremiyoruz seni?

GünaydınlR benm kızla bugn ilk avakado deneyimimz oldu ama sewmedi yemiyo nasıl yedirebilirimki

Ben elma armut cam rendeden rendeleyip az irmikle pisirdim içine muz ve avakado ekledim çok severek yedi, sadece muzla karıştırarak yada diğerleriyle drneyebilirsin, sadede yedi kızım ama avakado olmuştu sert değil biraz yumusakti tabi çok yumusak olmamali daha önce sertini aldık yenecek gibi değildi attik

Can'ım serti niye attınız? O yumuşardı. Nasılsın Can'ım? Kızın Nasıl?

Evet cnm çünkü sabitlemeyinc dönmekten uyuyamıyıo ama uyurken gece döndürüyo kendini

Allah korumuş cnm geçti gitti şükür

Birtek ikimiz normal doğurmuşuz herhalde pardon bide bebem doğurmuştu.
Bn de normal doğurdum :)) korkulu, stresli, ağlamalı, sinirli, ateş basmalı vs... Çok şükür geçti

Muz banada mide krampları gecirtiyor korktugumdan vermiyom oğlana

Rabbim acil şifa versin inşallah

Kızlar 2 gundur oğlan ishal gibi siyaha yakın kaka yapıyor ev yapımı keçiboynuzu pekmezi veriyom ondanmi acaba

Dokora da bagli o sansliymissin sen :)
Neden doktora da bağlı cnm ben de sezaryen doğum yaptım bwbis uç günlükken sarılık olunca mecbur kalktım bi gece de hastanede kaldık gerçi oturmk kalkmak çok zordu ama yuruyebilmistim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…