2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Onu doktor ayarlıyor. Tamamen uyuşturmadı. İlaçtan önce öldüm sandım. Çok nefesimi tutmuşum bebeğin kalp atışları düşmeye başladı. Baktı ki iş zora giriyor. Epidural taktılar. İlaçla Bende sancı vardı ama makul sancıydı. Ben bütün ağrılarımı hissettim.

Canım aslında Korkusuz bırı ıcın sezeryan kolay tabı Benım dusuncem
Ya sezeryan aslında bir ameliyat. Tam 7 kat açıyorlar, ayırıyorlar ve sonra tek tek dikiyorlar.Ha mide ameliyatı olmuşsun ha sezeryan. Sadece narkozu çok az verip hızlı müdahale ediyorlar. Siz rahmin kalınlığını bir görseniz, kesinlikle olmayayım sezeryan derdiniz. Toplanmış bir rahmin yan duvar kalınlığı neredeyse 10 cm ve dünyanın en güçlü kası. Bu kas erkeklerde bile yok. Açıkçası bu kadar güçlü bir kasın kesilmesine razı olmadığım için normal doğurdum.Allahtan doktorum da normalciydi. Son ana kadar normal dedi ve de normal oldu.

Ben de çok isterdim normal doğum, ama başka sıkıntılar varsa da sezeryan çok büyük nimet bence

Ben de çok isterdim normal doğum, ama başka sıkıntılar varsa da sezeryan çok büyük nimet bence
Zorunlulukta elbette ama kişiye özel isteğe bağlıysa saçma geliyor. Ya vücutlarımız zaten doğuma ayarlı. Sırf ağrı çekmemek yada kısa sürede iş bitsin diye sezeryan hiç de doğru birşey değil. Rahmin içinde pinpon topu kadar bir boşluk var ve toplu bir rahim aşağı yukarı büyük bir greyfurt kadar. Nerden gördün derseniz yengem doktor. otopsi için rahim getirmişler onu birlikte kesmiştik. Ordan biliyorum.

9 ağustos dogumluyuz cnm çok zayifiz maalesef en son 7 kiloydu 3 hafta önce suandada farklı değildir hastalık yıprattı ama hastalıktan sonra istahimiz arttı sukur.inanılmaz hareketli ne eli duruyo ne ayağı buda kilo alımını etkiliyor sanırım zaten minicik doğduk.. Seninde aynıydı maşallah seninki daha iyi toparlamisti sanirim, kaç kilo şuan??? Anne sütü alıyor demi?? Biz anne sütü aldık mama almadı, ek gıdaya da geç geçtik sukur hastalıktan sonra yiyor
Yurutece 2 hafta öyle kimildamadan durdu sonra arkadaş çok yüksek tuttuğumuz söyledi indirdiğimiz an yürümeye başladı, çok hızlı değil ama yürüyor tabi çok durmuyor

carnat sen de mi normal yapmistin?

Evet canım 36 yaşında ilk bebek normal doğum güzeldi be :) çok üstüme geldiler sezeryan olur suni sancı verirler diye ama çok şükür hicbiri olmadi sezeryanla doğum a karsi degilim kimse yanlis anlamasin ben dr lara karsiyim bıçaktan korkarım. :)

Tabi ki tüm canlılar gibi insan da normal doğuma müsait yapıda, keyfi sezeryana ben de karsiyim

Sezeryan olanlarin dikisi nasil. Benimki hala kirmizi cizgi seklinde. Teyzemde sezeryan olmus belli bile degil diyo. Bu benimki mi anormal
Benimki de kırmızı çizgi hala, çevresi de hala hissiz çamaşır degse yeniden kesiliyor gibi aciyo ne zaman mormallesecek diyorum bazen de yoksa hep böyle mi kalacak

Oğlum 4 gunlukken sarilik gecirdi bir gece hast.de kaldik orda dort gecedir kalan benim oğlum dan bi gun kucuk Ayaz bebek ve annesiyle arkadaş olduk çok şükür hala gorusuyoruz.
Bugun bana geldiler iki ufaklık ta çok farklilar biri yatmayi seviyor biri oturmayi biri oyuncaklari ellerinde daha hizli ceviriyor biri dönuyor biri donemiyor biri mamayla biri annesutuyle besleniyor ama bi yandan da aynilar uykulari gelince gozlerini ovusturuyorlar ufak ufak sesler cikariyorlar "aba aba dede dede "gibi emzikle uyuyorlar ve çok şekerler..
Aslinda istemeden karsilastiriyorsun benim oğlum bunu yapabiliyor onun oglu yapamiyor gibi ama tam tersi de oluyor sonra vazgeciyorsun her bebek kendine has anliyorsun..
Güzel bir gundu :)

Canım Bılıyorum ama normal dogum Benım ıcın büyük sorundu kalbımde arıtmı vardı vardı derken halen daha var

Mukut sana Nıye özel mesaj yazılamıyo

Mamamı anne sütümü yani?

Benimki de kırmızı çizgi hala, çevresi de hala hissiz çamaşır degse yeniden kesiliyor gibi aciyo ne zaman mormallesecek diyorum bazen de yoksa hep böyle mi kalacak

Benimkide kasiniyo ve orasi hissis bi bolge gibi hafif acima var. Kirmizi cizgi hep kalcak gibi insallah biran once gecer

Herkes normal dogum yapmak ister bence. Ama insanlarin bircok sebepleri olabiliyor. Ben vajinusmusla cok savastim. Mecburen sezeryan olabildim. Hala cataldan o koltuktan cok tirsarim kendimi cok kasarim. Cati muayenesine gitmeden bile normal neden yapamayim dedim icimden hatta doktorum sezeryana karar verince cok agladim. Doktoruma dayanabilirim bile dedim ama ben cok pimpirikliydim ve normal dogum sirasinda bircok kez acilmanin kontrol edilecegini soyledi. O catala cikmak bile beni geriyodu. Simir testi istedi doktorum hala gitmeye korkuyorum.

Canım benim yaa çok iyi anlıyorum seni beni muayene eden insan bozması yüzünden artık benimde çatal korkum var ve sezaryen olmamın sebebi o Rabbim yoluna taşlar koysun yukselemesin inşallah

Sorunumuz aynı canım bendede aynı dert var utanıyorum söylemeye ,ne asırı BASKICI bı aıleye büyümedım annemde babamda unıverıstede ÖĞRETMEN kendım mımarım yanı cahıllık hastalığı degıl bu vajınısmus Allah bıze yardım etsın

mukut31 Bitkisel olan demir ilacinin adi neydi canim? Pazartesi saglik ocaginda yazdiracagim da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…