Zorunlulukta elbette ama kişiye özel isteğe bağlıysa saçma geliyor. Ya vücutlarımız zaten doğuma ayarlı. Sırf ağrı çekmemek yada kısa sürede iş bitsin diye sezeryan hiç de doğru birşey değil. Rahmin içinde pinpon topu kadar bir boşluk var ve toplu bir rahim aşağı yukarı büyük bir greyfurt kadar. Nerden gördün derseniz yengem doktor. otopsi için rahim getirmişler onu birlikte kesmiştik. Ordan biliyorum.
Nutrigen ferromixin canım@mukut31 Bitkisel olan demir ilacinin adi neydi canim? Pazartesi saglik ocaginda yazdiracagim da.
Evet canım 36 yaşında ilk bebek normal doğum güzeldi be :) çok üstüme geldiler sezeryan olur suni sancı verirler diye ama çok şükür hicbiri olmadi sezeryanla doğum a karsi degilim kimse yanlis anlamasin ben dr lara karsiyim bıçaktan korkarım. :)
Kesinlikle katılıyorum sezeryan olmamak icin herkesle kavga ettim eşimle annemle arkadaşlarımla ama kordon dolanmisti inmedi bide kakayi yapinca miadi dolmuştu mecbur sezeryan oldum. Herseyin dogalini istiyoruz bebeklerimiz icin ama hazır olmadıkları bir anda vaktinden önce sicacik yatarlarken pat diye bir el çekip çıkarıyor dünyaya gelirken yaşadıkları travmaya bakın en cokda bunun için kendi istediği zaman gelmesini bekledim ama nasip isteZorunlulukta elbette ama kişiye özel isteğe bağlıysa saçma geliyor. Ya vücutlarımız zaten doğuma ayarlı. Sırf ağrı çekmemek yada kısa sürede iş bitsin diye sezeryan hiç de doğru birşey değil. Rahmin içinde pinpon topu kadar bir boşluk var ve toplu bir rahim aşağı yukarı büyük bir greyfurt kadar. Nerden gördün derseniz yengem doktor. otopsi için rahim getirmişler onu birlikte kesmiştik. Ordan biliyorum.
21 lira falandi sanırım@a-nur sigortalar karsilamiyor canim, pazartesiyi beklemene gerek yok
21 lira falandi sanırım
Kesinlikle katılıyorum sezeryan olmamak icin herkesle kavga ettim eşimle annemle arkadaşlarımla ama kordon dolanmisti inmedi bide kakayi yapinca miadi dolmuştu mecbur sezeryan oldum. Herseyin dogalini istiyoruz bebeklerimiz icin ama hazır olmadıkları bir anda vaktinden önce sicacik yatarlarken pat diye bir el çekip çıkarıyor dünyaya gelirken yaşadıkları travmaya bakın en cokda bunun için kendi istediği zaman gelmesini bekledim ama nasip iste
Valla benim bebisim huysuzdu ama hem zaten vaktini doldurmustu hemde bi yogun bakim süreci atlattik bilemiyorum ilk oğlum normal doğumdu ama o çok sakin bi bebeklik geçirdi hic uzmedi uykusu uyanikligi hep rutindiDogum sekli bebegin davranislarini ve anne ile iliskisini etkiliyor mu onu merak ediyorum ben de.mesela suni sancidan bebekler hoslanmiyor, huysuz oluyor diye bir soylenti var.
O zaman kendi istegiyle vaktinde gelen normal dogum bebeleri pamuk gibi olmali.
Ya da vaktinden once sezaryan olunca adaptasyon sorunu oluyor, yine bebekte bir travma oluyormus fln.
O kadar kisiyiz bir genellemeye variriz heralde
Bence bebeğin kendine ait bir karakteri var ve hiç bir şey onu değiştiremez.Dogum sekli bebegin davranislarini ve anne ile iliskisini etkiliyor mu onu merak ediyorum ben de.mesela suni sancidan bebekler hoslanmiyor, huysuz oluyor diye bir soylenti var.
O zaman kendi istegiyle vaktinde gelen normal dogum bebeleri pamuk gibi olmali.
Ya da vaktinden once sezaryan olunca adaptasyon sorunu oluyor, yine bebekte bir travma oluyormus fln.
O kadar kisiyiz bir genellemeye variriz heralde
Bence bebeğin kendine ait bir karakteri var ve hiç bir şey onu değiştiremez.
Valla benim bebisim huysuzdu ama hem zaten vaktini doldurmustu hemde bi yogun bakim süreci atlattik bilemiyorum ilk oğlum normal doğumdu ama o çok sakin bi bebeklik geçirdi hic uzmedi uykusu uyanikligi hep rutindi
Dogru olabilir canım arkadaşımdan aldim ben o cogu zaman daha düşük fiyata veriyo hic kullanmadım daha 15 inde kan testi yapılacak bakalim ona göre vericem30. Ya da kaziklandik
Küçüğü biraz daha cool sanki :)) buyuk oğlum cok düşkündur hala ama küçük simdi biraz büyüsün bakalım anlarız simdi süt çocuğu illaki bağlı olacakAranizdaki iliski bag nasil peki kiyaslarsan?
Tek demir takviyesi yapmayan anne benim sanırım pazartesi gidip ölçtüreyim bari bende canı acısın istemiyorum ama fazladan vitamin almasını istemiyorum.
Aradaki bağ nacizane fikrim emmeyle oluyor bence bebeğin kendine ait bir karakteri var ve sen ne yaparsan yap o hep bildiğini okur.Nacizane fikrim bebekten bahsediyorum yanlız.Oyle mi dersin, sen tecrubelisin tabi bilirsin :) Ben bazen dusunuyorum normal dogum olsa bebegim icin daha mi iyi diye. Cok sukur bir sikintisi da yok gerci.aramizdaki bag daha mi kuvvetli olurdu acaba fln diye kafaya takiyorum.
Canim bende hurma ve kayısı vermeye baslicam bugun demir oranları cok yüksekTek demir takviyesi yapmayan anne benim sanırım pazartesi gidip ölçtüreyim bari bende canı acısın istemiyorum ama fazladan vitamin almasını istemiyorum.
Tabiki bebeğin karakteri de önemli emme zaten en kuvvetli bagAradaki bağ nacizane fikrim emmeyle oluyor bence bebeğin kendine ait bir karakteri var ve sen ne yaparsan yap o hep bildiğini okur.Nacizane fikrim bebekten bahsediyorum yanlız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?