Bende hergun bir yumurta sarısı illa yediriyorum ,bir çay kaşığı keçi boynuzu özü veriyorum, kıyma yediriyorum günde 20 kere beni emiyor anne sütündeki demir en iyi emilen demirmis.Ya kansız olsa belli olur bence göz kapaklarının içi köyü pempe,tırnakları pespembe,üşüdügunde yada terlediginde yanakları al al oluyor öyle uyuşukluk ta yok doktor daha iyi bilir tabi.Canim bende hurma ve kayısı vermeye baslicam bugun demir oranları cok yüksek
Sorunumuz aynı canım bendede aynı dert var utanıyorum söylemeye ,ne asırı BASKICI bı aıleye büyümedım annemde babamda unıverıstede ÖĞRETMEN kendım mımarım yanı cahıllık hastalığı degıl bu vajınısmus Allah bıze yardım etsın
clara sigortalar karsilamiyor canim, pazartesiyi beklemene gerek yok
O çatal korkusu kimde yokki illa vajinismus olmaya gerek yok sırf hasta olup o sandalyeye çıkmayım diye her gece yatmadan karbonatla taharet alır ım, iç çamaşırlarımızı deterjan+ karbonat la yıkarım şükür yıllardır hasta olmuyorum.Cok sukur tedavi oldum ve atlattim ama catal korkum devam ediyo. Elle dokunulmaktan asla hoslanmiyorum kendimi kasiyorum.
Canim keçiboynuzu özü ve tozu bende aldim ama özü icin 1 yas öncesi verilmez diye okudum bi yerde yumurta sarısı bende başladım ama çok zor yiyor hatta bugün hic yemedi zeytinyağı ile denedim tereyağı ile denedim yarım çay kaşığı labne ekledim yok açmadi ağzınıBende hergun bir yumurta sarısı illa yediriyorum ,bir çay kaşığı keçi boynuzu özü veriyorum, kıyma yediriyorum günde 20 kere beni emiyor anne sütündeki demir en iyi emilen demirmis.Ya kansız olsa belli olur bence göz kapaklarının içi köyü pempe,tırnakları pespembe,üşüdügunde yada terlediginde yanakları al al oluyor öyle uyuşukluk ta yok doktor daha iyi bilir tabi.
@tatlilavinyaclara sigortalar karsilamiyor canim, pazartesiyi beklemene gerek yok
Canım hep dişlerden benimki dün zorla bir yumurta sarısı yedirdim koca gün sadece emdi açmıyor ağzını.Keçi boynuzu pekmezi yle özü arasında ne fark var acaba, pekmezi 6 ay dan itibaren veriliyor o yüzden araştırmamıştim özünü. Tozunu bir kere kurabiye yaptım un ufak etti yapmadım birdaha kızlara nesguik diye sütle veriyorum.Canim keçiboynuzu özü ve tozu bende aldim ama özü icin 1 yas öncesi verilmez diye okudum bi yerde yumurta sarısı bende başladım ama çok zor yiyor hatta bugün hic yemedi zeytinyağı ile denedim tereyağı ile denedim yarım çay kaşığı labne ekledim yok açmadi ağzını
20 kere abarttım canım ya 2 saatte bir emiyor.Bende bi benimki sanıyordum saat başı emen :) herkes 3 saatte bir emiyor diyince şaşırıyordum
Ablam sez. dogum yaptiginda yegenim cok fazla agliyormus, annem hemsireye sormus, o da "sez. bebekler cok aglar teyze" demis. Bilimsel mi bilmiyorum.Dogum sekli bebegin davranislarini ve anne ile iliskisini etkiliyor mu onu merak ediyorum ben de.mesela suni sancidan bebekler hoslanmiyor, huysuz oluyor diye bir soylenti var.
O zaman kendi istegiyle vaktinde gelen normal dogum bebeleri pamuk gibi olmali.
Ya da vaktinden once sezaryan olunca adaptasyon sorunu oluyor, yine bebekte bir travma oluyormus fln.
O kadar kisiyiz bir genellemeye variriz heralde
Canım daha yoğun oldugu icin içindeki butun maddeler pekmeze oranla kat be kat daha fazla ondan sanırım ama yarim cay kaşığı verilebilir diyenlerde varCanım hep dişlerden benimki dün zorla bir yumurta sarısı yedirdim koca gün sadece emdi açmıyor ağzını.Keçi boynuzu pekmezi yle özü arasında ne fark var acaba, pekmezi 6 ay dan itibaren veriliyor o yüzden araştırmamıştim özünü. Tozunu bir kere kurabiye yaptım un ufak etti yapmadım birdaha kızlara nesguik diye sütle veriyorum.
Rica ederim canım
Canım daha yoğun oldugu icin içindeki butun maddeler pekmeze oranla kat be kat daha fazla ondan sanırım ama yarim cay kaşığı verilebilir diyenlerde var
Estağfurullah canım benim 10 yıl oldu bebek bakmayalı bende burda sizlerle beraber büyütüyorum oğlanı sizin tecrübelerinizden faydalanıyorum.Hiç öyle düşünme.Freyza__ icerigindeki seker orani cok yuksek keciboynuzunun, o yuzden seker hastalarina hic onerilmez ama bebeklere bi zarari olur mu bilmiyorum. 2 cocuk buyuttun gerci benden iyi biliyorsundur ne verip ne vermeyecegini canim :)
Ben bulamaç yapıyorum onu tatlandırmak için kullanıyorum zaten 2-3 kaşıktan fazla yemiyor sıpa. Hep çöpe gidiyor yarısı.Canım daha yoğun oldugu icin içindeki butun maddeler pekmeze oranla kat be kat daha fazla ondan sanırım ama yarim cay kaşığı verilebilir diyenlerde var
Bende Varım canımmTek demir takviyesi yapmayan anne benim sanırım pazartesi gidip ölçtüreyim bari bende canı acısın istemiyorum ama fazladan vitamin almasını istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?