bende sezaryenle doğurdum canım yanlış o bılgı hıc ole degıl elhamdulillahAblam sez. dogum yaptiginda yegenim cok fazla agliyormus, annem hemsireye sormus, o da "sez. bebekler cok aglar teyze" demis. Bilimsel mi bilmiyorum.
Ablam sez. dogum yaptiginda yegenim cok fazla agliyormus, annem hemsireye sormus, o da "sez. bebekler cok aglar teyze" demis. Bilimsel mi bilmiyorum.
Geçmiş olsun. Bebeler hep sağlıklı olsun inşallah.Selam kızlar hastane bahçesinde kaka tahlil sonucunu bekliyoz kv yaptı yapacağını yine 3 gundur karın ağrısı vardı oglanda ishalle birlikte bcok su kaybetmiş serum verdiler mahvoldu geçen ay 7300 du şimdi 6900 e dustu
canim ben de vermiyorum. kan tahlilini bekliyorumTek demir takviyesi yapmayan anne benim sanırım pazartesi gidip ölçtüreyim bari bende canı acısın istemiyorum ama fazladan vitamin almasını istemiyorum.
Gecmis olsun canımSelam kızlar hastane bahçesinde kaka tahlil sonucunu bekliyoz kv yaptı yapacağını yine 3 gundur karın ağrısı vardı oglanda ishalle birlikte bcok su kaybetmiş serum verdiler mahvoldu geçen ay 7300 du şimdi 6900 e dustu
Geçmiş olsun. Bebeler hep sağlıklı olsun inşallah.
Gecmis olsun canımçabuk toparlar insallah
Geçmiş olsun canımSelam kızlar hastane bahçesinde kaka tahlil sonucunu bekliyoz kv yaptı yapacağını yine 3 gundur karın ağrısı vardı oglanda ishalle birlikte bcok su kaybetmiş serum verdiler mahvoldu geçen ay 7300 du şimdi 6900 e dustu
Geçmiş olsun canim napti yine senin ordinaryusSelam kızlar hastane bahçesinde kaka tahlil sonucunu bekliyoz kv yaptı yapacağını yine 3 gundur karın ağrısı vardı oglanda ishalle birlikte bcok su kaybetmiş serum verdiler mahvoldu geçen ay 7300 du şimdi 6900 e dustu
Amin canlar Allah razı olsun
Geçmiş olsun canımSelam kızlar hastane bahçesinde kaka tahlil sonucunu bekliyoz kv yaptı yapacağını yine 3 gundur karın ağrısı vardı oglanda ishalle birlikte bcok su kaybetmiş serum verdiler mahvoldu geçen ay 7300 du şimdi 6900 e dustu
Can'ım nasılsın , nerelerdesin? Pek göremiyoruz seni?
Onu doktor ayarlıyor. Tamamen uyuşturmadı. İlaçtan önce öldüm sandım. Çok nefesimi tutmuşum bebeğin kalp atışları düşmeye başladı. Baktı ki iş zora giriyor. Epidural taktılar. İlaçla Bende sancı vardı ama makul sancıydı. Ben bütün ağrılarımı hissettim.
Selam kızlar hastane bahçesinde kaka tahlil sonucunu bekliyoz kv yaptı yapacağını yine 3 gundur karın ağrısı vardı oglanda ishalle birlikte bcok su kaybetmiş serum verdiler mahvoldu geçen ay 7300 du şimdi 6900 e dustu
Dogum sekli bebegin davranislarini ve anne ile iliskisini etkiliyor mu onu merak ediyorum ben de.mesela suni sancidan bebekler hoslanmiyor, huysuz oluyor diye bir soylenti var.
O zaman kendi istegiyle vaktinde gelen normal dogum bebeleri pamuk gibi olmali.
Ya da vaktinden once sezaryan olunca adaptasyon sorunu oluyor, yine bebekte bir travma oluyormus fln.
O kadar kisiyiz bir genellemeye variriz heralde
Canim keçiboynuzu özü ve tozu bende aldim ama özü icin 1 yas öncesi verilmez diye okudum bi yerde yumurta sarısı bende başladım ama çok zor yiyor hatta bugün hic yemedi zeytinyağı ile denedim tereyağı ile denedim yarım çay kaşığı labne ekledim yok açmadi ağzını
Bende bi benimki sanıyordum saat başı emen :) herkes 3 saatte bir emiyor diyince şaşırıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?