Evde bisküvi yapmayı düşünüyordum bide oyle deneyelim canım sagol :)Bana eğer yumurta sarısını yediremezsen evde bebek bisküvisi yap, ona kat dediler. Denemek istersen :) ev yapımı bebek bisküvisi denmesinin nedeni de içerisine tatlı bir şey eklemeden yapmak. Tuzluları tuzlu, tatlıları tatlı bilsinler diyeymiş. Ben pekmez ve yoğurdu bisküvi ile alıştırdım mesela. Yoğurtta önce bir bisküviyi ezip yoğurda katmıştım, gün gün azalttım bisküvi miktarını şimdi sade yoğurt yedirebiliyorum mesela.
Valla öğünluk de verdim ustune su niyetine yine emdi :)Biz varıız yalnız değilsinbenim oğlum da saat başı emiyor.. Ek gıdaya geçemedik. Öğünlük değil tadımlık veriyorum herşeyi, yemeğin üstüne illa emmek istiyor :)
Selam kızlar hastane bahçesinde kaka tahlil sonucunu bekliyoz kv yaptı yapacağını yine 3 gundur karın ağrısı vardı oglanda ishalle birlikte bcok su kaybetmiş serum verdiler mahvoldu geçen ay 7300 du şimdi 6900 e dustu
Afiyet olsun nazyaya canım endişe etme bisey olmaz insallahMeğer kızım et yemek istiyormuş. Emzirmeyi denedim, emmek istemedi. Tok herhalde dedim. Sonra yemek yemeye mutfağa gittik. Bebeği de mama sandalyesine oturttuk. Biz yerken bizi izliyordu. Ekmeği yemeğin suyuna batırdım. Baktım ikincisini istiyor. 3 lokma o şekilde verdim. Sonra niye ekmek veriyorum ki dedim. İçindeki etten verdim. Daha da çok sevdi. Bi kuşbaşı eti yedi. Cadı anne sütünü reddet et ye. Görürsün sen dedim. Yemeğim güveçti. İçindeki sebzeler mevsiminde toplanmıştı, buzluktan çıkardım. Yağım ise zeytinyağıydı. İşte azcık tuz vardı. Benim bebe alerjik olduğu için şu an çok tırsıyorum. Korku ve endişe içerisinde beklemekteyim. Umarım yanlış bir şey yapmamışımdır.
Teşekkür ederiz, inşallah.Afiyet olsun nazyaya canım endişe etme bisey olmaz insallah
Geçmiş olsun canim napti yine senin ordinaryus
O çatal korkusu kimde yokki illa vajinismus olmaya gerek yok sırf hasta olup o sandalyeye çıkmayım diye her gece yatmadan karbonatla taharet alır ım, iç çamaşırlarımızı deterjan+ karbonat la yıkarım şükür yıllardır hasta olmuyorum.
Bende bi benimki sanıyordum saat başı emen :) herkes 3 saatte bir emiyor diyince şaşırıyordum
Geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun canım
Gecmis olsun canim napti kv?
gecmis olsun canim. toparlar insallah hemencecikSelam kızlar hastane bahçesinde kaka tahlil sonucunu bekliyoz kv yaptı yapacağını yine 3 gundur karın ağrısı vardı oglanda ishalle birlikte bcok su kaybetmiş serum verdiler mahvoldu geçen ay 7300 du şimdi 6900 e dustu
Misafir vardı çarşamba gece bincekti kvler yemekte bendeydi namaz kılmaya ayrıldım mutfaktan bi girdim çocuğun surat salcaliydi ne yedirdi ne kadar yedirdi bilmiyomki mercimek çorbası mi bulgur pilavı mi zeytinyağlı fasulye mi kuru fasulyemi baklava da vardı görmedim sordum yok yemedii dedi o gece karnı kocaman olduydu perşembe cuma kakasi siyah gibiydi surekli huzursuz du karnı agriyo gibiydi ishalde vardı bende pekmezden zannediyordum bugün biraz düzeldi sarı renge döndü kakasi
Onun yuzunden hastaneye geldinizi soledin mi? Pisman olup uzulsun.
Selam kızlar hastane bahçesinde kaka tahlil sonucunu bekliyoz kv yaptı yapacağını yine 3 gundur karın ağrısı vardı oglanda ishalle birlikte bcok su kaybetmiş serum verdiler mahvoldu geçen ay 7300 du şimdi 6900 e dustu
Allah Allah ya. Ne yedirdi dese bari de bilsen ne dokunuyor. Ne istiyor senin minnaktan anlamadim ben. Kendin ye mübarek. E biz yedirdk diyene de ayri kilim. Her bünye bir mi. Kuru fasulye yedirmis olabilir karni sistiyse bak bu arada ezip mi verdi ne.Misafir vardı çarşamba gece bincekti kvler yemekte bendeydi namaz kılmaya ayrıldım mutfaktan bi girdim çocuğun surat salcaliydi ne yedirdi ne kadar yedirdi bilmiyomki mercimek çorbası mi bulgur pilavı mi zeytinyağlı fasulye mi kuru fasulyemi baklava da vardı görmedim sordum yok yemedii dedi o gece karnı kocaman olduydu perşembe cuma kakasi siyah gibiydi surekli huzursuz du karnı agriyo gibiydi ishalde vardı bende pekmezden zannediyordum bugün biraz düzeldi sarı renge döndü kakasi
Anan mi uzulsun cocugum mu de. Ya bu bebek yapma ne sen uzul ne bebek uzulsun. Yediremeyince uzulecek mi hanfendi?Ben ne cirkeflikler yaparimda oğlanın kolunda serum eşime sordum çocuğa bisey vermeyin demek gelmiyomu içinden geliyoda annem uzulur dedi nasıl sinirliyim anlatamam
Benim kizim tam tersi hic aglamadi. Hatta kontrole gelen hemsireler ohh uslu kiz diyip her geldikleeinde seviyorlardiAblam sez. dogum yaptiginda yegenim cok fazla agliyormus, annem hemsireye sormus, o da "sez. bebekler cok aglar teyze" demis. Bilimsel mi bilmiyorum.
Maaşallah kızına evet Can'ım hastalık hemen yıpratıyor çocukları. 8,5 kg du en son Can'ım. Benim kız da mama almıyor hiç. Anne sütü ve ek gıda beraber gidiyor çok şükür şimdilik.9 ağustos dogumluyuz cnm çok zayifiz maalesef en son 7 kiloydu 3 hafta önce suandada farklı değildir hastalık yıprattı ama hastalıktan sonra istahimiz arttı sukur.inanılmaz hareketli ne eli duruyo ne ayağı buda kilo alımını etkiliyor sanırım zaten minicik doğduk.. Seninde aynıydı maşallah seninki daha iyi toparlamisti sanirim, kaç kilo şuan??? Anne sütü alıyor demi?? Biz anne sütü aldık mama almadı, ek gıdaya da geç geçtik sukur hastalıktan sonra yiyor
Yurutece 2 hafta öyle kimildamadan durdu sonra arkadaş çok yüksek tuttuğumuz söyledi indirdiğimiz an yürümeye başladı, çok hızlı değil ama yürüyor tabi çok durmuyor
Can'ım kaçırmışım herhalde, neden gitmiştiniz ki doktora? Çok sevindim adınıza.Günaydın kızlar
Şimdi göz Dr dan çıktık. Çok şükür şaşılık kayma yok. Gözlük kullanmayacak gibi duruyor dedi. Ben kullanıyorum inş bana çekmez. Gözünün arkasına da baktı. 1 yaşında tekrar görücem dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?