2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Evde bisküvi yapmayı düşünüyordum bide oyle deneyelim canım sagol :)

Gecmis olsun canim napti kv?

Afiyet olsun nazyaya canım endişe etme bisey olmaz insallah

Misafir vardı çarşamba gece bincekti kvler yemekte bendeydi namaz kılmaya ayrıldım mutfaktan bi girdim çocuğun surat salcaliydi ne yedirdi ne kadar yedirdi bilmiyomki mercimek çorbası mi bulgur pilavı mi zeytinyağlı fasulye mi kuru fasulyemi baklava da vardı görmedim sordum yok yemedii dedi o gece karnı kocaman olduydu perşembe cuma kakasi siyah gibiydi surekli huzursuz du karnı agriyo gibiydi ishalde vardı bende pekmezden zannediyordum bugün biraz düzeldi sarı renge döndü kakasi
Geçmiş olsun canim napti yine senin ordinaryus

Benim de en büyük korkularımdan biri o çatala çıkmak... Hatta o çatal ve çatı muayenesi olmasa eski usul ebeler dogurtsa kesin normal doğum yapardım.

gecmis olsun canim. toparlar insallah hemencecik

Onun yuzunden hastaneye geldinizi soledin mi? Pisman olup uzulsun.

Canım geçmiş olsun ishalde yıpranmıştır kuzu inşallah biranonce toparlar, sizde bizim gibi zayifmissiniz ben tek biziz diye düşünüyordum kaç kilo doğmuştu?? Biz 2200 doğduk ilk ay çok sorunlu oldu kilo alamadı 1950 ye düştü sarılık oldu sonra çok güzel aldı 4. Aya kadar hep 1 kilo gittik, 4. Ayda memeyi bırakmaya çalıştı sadece uykuda emzirebildim derken kilo alımı azaldi, mamada vermedim gerçi doğum kilosuna gore iyiymis ama ben çok taktim biara kiloya şimdi sağlıklı olsun da gerisi önemli değil diyorum

Allah Allah ya. Ne yedirdi dese bari de bilsen ne dokunuyor. Ne istiyor senin minnaktan anlamadim ben. Kendin ye mübarek. E biz yedirdk diyene de ayri kilim. Her bünye bir mi. Kuru fasulye yedirmis olabilir karni sistiyse bak bu arada ezip mi verdi ne.

Maaşallah kızına evet Can'ım hastalık hemen yıpratıyor çocukları. 8,5 kg du en son Can'ım. Benim kız da mama almıyor hiç. Anne sütü ve ek gıda beraber gidiyor çok şükür şimdilik.

Can'ım kaçırmışım herhalde, neden gitmiştiniz ki doktora? Çok sevindim adınıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…