2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

20 kere mi emiyor Can'ım, baya fazlaymış:)

Geçmiş olsun Can'ım, ne yaptı ki kv?

Biz de iyiyiz Can'ım şükür, bu sene okula gitmedim ücretsiz izindeyim. Kızım da iyİ çok şükür Can'ım. Kattina ve Belmayla görüşüyorum, onlar da bebişleri de iyi çok şükür Can'ım.

2700 doğduccanım teşekkür ederim Allah razı

Hele bi eve gelsin hastanede milletin içinde bisey diyemedim
Çocuğun aklı ermeye bi başlasın illimunati uygulucam bilinçaltina yerlestircem babanne dede öcü

Anan mi uzulsun cocugum mu de. Ya bu bebek yapma ne sen uzul ne bebek uzulsun. Yediremeyince uzulecek mi hanfendi?

Aman geçmiş olsun. Allahım çabuk iyileştirsin.

2700 doğduccanım teşekkür ederim Allah razı
Karnı şiştiyse kesin kuru fasulye yedirdi senin oğlana canım yazık ya daha pipisinin derdi yeni bitti kıyamam..Bu kaynanalarda ne anlayış sız davranıyorlar. Sanki sokaktan bulmuşuz..Ben olaydım oğluna demedigimi koymazdim onun yanında ona soylemek istegim herseyi ogluna soylerdim duysun kulagida çıkmasın o delikten..

Afiyet olsun kuzuya :)

Yüzüggözünün önüne gelince hayattan soguyom annesine çocuğa hazmedemeyecegi şeyler yedirme derse kralicemiz uzulur koca totosu anında erir biter yazıkonun yerine biz ooğlanı hastanelere taşıyalım süzgece cevirsinler yeterlikkralicemiz üzülmesin yazıkona

Benimki de sabah yumurtasini peynirini yedi. Uykusu geldi uyutayim dedim uyumayinca bari biz kahvalti yapalım dedik tekrar mutfağa getirdik. Sıpa elimdeki peynirli yufka dürümüne atliyor. Tam isırıyorum elimi yakaladı dürümün alt ucuna ağzını yapıştirdı. Dedik sıpa daha doymadı aç bu çocuk aç. ilave yumurta verdik. :))

Valla iyi dayanmışsin umarım birdaha yedirmez.Tekrar geçmiş olsun canım.

Maşallah kuzuya. Hep iştahlı olsun inşallah.

Yuhh artık ne diyeyim.
Şaka falan değil ciddi söylüyorum şu kv. nin yaptıklarını yazsana en çok satan kitap olur. Hatta yaptıklarını kitap icin hatırlamak amacıyla foruma yazdıgın mesajlardan faydalanabilirsin. Malum senin kv o kadar cok şeý yapıyor ki bazıları unutulup arada kaynamasın.

Maşallah kuzuya. Hep iştahlı olsun inşallah.
Yok yahu bizimki öyle İştahlı bi çocuk değil. Bu ara oyun niyetine atliyor elimizdekilere sanırım:) bugün bi aç zamanına denk geldi de ondan az yumurta daha yedi sanki:) Bir görseydin halimizi,elimde dürüm bir ucu ağzımda diğer ucu bebeģin ağzında

Tahmin edebiliyorum. Çünkü bizimki de ona hazırladıklarımızı yemiyor, bizimkilere iştahla atlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…