20 kere mi emiyor Can'ım, baya fazlaymış:)Bende hergun bir yumurta sarısı illa yediriyorum ,bir çay kaşığı keçi boynuzu özü veriyorum, kıyma yediriyorum günde 20 kere beni emiyor anne sütündeki demir en iyi emilen demirmis.Ya kansız olsa belli olur bence göz kapaklarının içi köyü pempe,tırnakları pespembe,üşüdügunde yada terlediginde yanakları al al oluyor öyle uyuşukluk ta yok doktor daha iyi bilir tabi.
Geçmiş olsun Can'ım, ne yaptı ki kv?Selam kızlar hastane bahçesinde kaka tahlil sonucunu bekliyoz kv yaptı yapacağını yine 3 gundur karın ağrısı vardı oglanda ishalle birlikte bcok su kaybetmiş serum verdiler mahvoldu geçen ay 7300 du şimdi 6900 e dustu
Biz de iyiyiz Can'ım şükür, bu sene okula gitmedim ücretsiz izindeyim. Kızım da iyİ çok şükür Can'ım. Kattina ve Belmayla görüşüyorum, onlar da bebişleri de iyi çok şükür Can'ım.İyiyim çok şükür sen nasılsın miniğin nasıl? Kattina, miskamber, belmadan falan haberin var mı denk gelemiyorum hiç :) ya ben burda yazışan herkese hayranım valla :)) ben bu 24 saati yetiştiremiyorum hiçbirşeye yahuOğlum gün içerisinde çok uyumuyor. Onun uyuduğu zamanlarda da ben evi toparla, yemekle uğraş, varsa projeme falan bak derken bazen kahvaltı yapamıyorum.. Ara ara fırsat bulunca kendimi internet alemine atıyorum işte
Söz gelimi söyledim canım ya20 kere mi emiyor Can'ım, baya fazlaymış:)
2700 doğduccanım teşekkür ederim Allah razıCanım geçmiş olsun ishalde yıpranmıştır kuzu inşallah biranonce toparlar, sizde bizim gibi zayifmissiniz ben tek biziz diye düşünüyordum kaç kilo doğmuştu?? Biz 2200 doğduk ilk ay çok sorunlu oldu kilo alamadı 1950 ye düştü sarılık oldu sonra çok güzel aldı 4. Aya kadar hep 1 kilo gittik, 4. Ayda memeyi bırakmaya çalıştı sadece uykuda emzirebildim derken kilo alımı azaldi, mamada vermedim gerçi doğum kilosuna gore iyiymis ama ben çok taktim biara kiloya şimdi sağlıklı olsun da gerisi önemli değil diyorum
Allah Allah ya. Ne yedirdi dese bari de bilsen ne dokunuyor. Ne istiyor senin minnaktan anlamadim ben. Kendin ye mübarek. E biz yedirdk diyene de ayri kilim. Her bünye bir mi. Kuru fasulye yedirmis olabilir karni sistiyse bak bu arada ezip mi verdi ne.
Anan mi uzulsun cocugum mu de. Ya bu bebek yapma ne sen uzul ne bebek uzulsun. Yediremeyince uzulecek mi hanfendi?
Aman geçmiş olsun. Allahım çabuk iyileştirsin.Selam kızlar hastane bahçesinde kaka tahlil sonucunu bekliyoz kv yaptı yapacağını yine 3 gundur karın ağrısı vardı oglanda ishalle birlikte bcok su kaybetmiş serum verdiler mahvoldu geçen ay 7300 du şimdi 6900 e dustu
Karnı şiştiyse kesin kuru fasulye yedirdi senin oğlana canım yazık ya daha pipisinin derdi yeni bitti kıyamam..Bu kaynanalarda ne anlayış sız davranıyorlar. Sanki sokaktan bulmuşuz..Ben olaydım oğluna demedigimi koymazdim onun yanında ona soylemek istegim herseyi ogluna soylerdim duysun kulagida çıkmasın o delikten..2700 doğduccanım teşekkür ederim Allah razı
Afiyet olsun kuzuya :)Nihayet bişeyi bayıla bayıla yedi sukur.
Bir tepeleme tatlı kasığı yulaf ununu suyla pişirdim bir cay kasığı tereyağı koydum 3 saat onceden sıcak suda beklettigim iki hurma ve iki gun kurusu kayısıyı tel süzgeçten geçirdim muhallebiye ilave ettim cok azda anne sutu koydum kıvamını azaltmak icin ohhh hepsini yaladi yuttu :)
Karnı şiştiyse kesin kuru fasulye yedirdi senin oğlana canım yazık ya daha pipisinin derdi yeni bitti kıyamam..Bu kaynanalarda ne anlayış sız davranıyorlar. Sanki sokaktan bulmuşuz..Ben olaydım oğluna demedigimi koymazdim onun yanında ona soylemek istegim herseyi ogluna soylerdim duysun kulagida çıkmasın o delikten..
Benimki de sabah yumurtasini peynirini yedi. Uykusu geldi uyutayim dedim uyumayinca bari biz kahvalti yapalım dedik tekrar mutfağa getirdik. Sıpa elimdeki peynirli yufka dürümüne atliyor. Tam isırıyorum elimi yakaladı dürümün alt ucuna ağzını yapıştirdı. Dedik sıpa daha doymadı aç bu çocuk aç. ilave yumurta verdik. :))Meğer kızım et yemek istiyormuş. Emzirmeyi denedim, emmek istemedi. Tok herhalde dedim. Sonra yemek yemeye mutfağa gittik. Bebeği de mama sandalyesine oturttuk. Biz yerken bizi izliyordu. Ekmeği yemeğin suyuna batırdım. Baktım ikincisini istiyor. 3 lokma o şekilde verdim. Sonra niye ekmek veriyorum ki dedim. İçindeki etten verdim. Daha da çok sevdi. Bi kuşbaşı eti yedi. Cadı anne sütünü reddet et ye. Görürsün sen dedim. Yemeğim güveçti. İçindeki sebzeler mevsiminde toplanmıştı, buzluktan çıkardım. Yağım ise zeytinyağıydı. İşte azcık tuz vardı. Benim bebe alerjik olduğu için şu an çok tırsıyorum. Korku ve endişe içerisinde beklemekteyim. Umarım yanlış bir şey yapmamışımdır.
Valla iyi dayanmışsin umarım birdaha yedirmez.Tekrar geçmiş olsun canım.Yüzüggözünün önüne gelince hayattan soguyom annesine çocuğa hazmedemeyecegi şeyler yedirme derse kralicemiz uzulur koca totosu anında erir biter yazıkonun yerine biz ooğlanı hastanelere taşıyalım süzgece cevirsinler yeterlikkralicemiz üzülmesin yazıkona
Haklisin hemde cok haklisin. Biri akil verse de dursalar bariHele bi eve gelsin hastanede milletin içinde bisey diyemedim
Çocuğun aklı ermeye bi başlasın illimunati uygulucam bilinçaltina yerlestircem babanne dede öcü
Maşallah kuzuya. Hep iştahlı olsun inşallah.Benimki de sabah yumurtasini peynirini yedi. Uykusu geldi uyutayim dedim uyumayinca bari biz kahvalti yapalım dedik tekrar mutfağa getirdik. Sıpa elimdeki peynirli yufka dürümüne atliyor. Tam isırıyorum elimi yakaladı dürümün alt ucuna ağzını yapıştirdı. Dedik sıpa daha doymadı aç bu çocuk aç. ilave yumurta verdik. :))
Yuhh artık ne diyeyim.Misafir vardı çarşamba gece bincekti kvler yemekte bendeydi namaz kılmaya ayrıldım mutfaktan bi girdim çocuğun surat salcaliydi ne yedirdi ne kadar yedirdi bilmiyomki mercimek çorbası mi bulgur pilavı mi zeytinyağlı fasulye mi kuru fasulyemi baklava da vardı görmedim sordum yok yemedii dedi o gece karnı kocaman olduydu perşembe cuma kakasi siyah gibiydi surekli huzursuz du karnı agriyo gibiydi ishalde vardı bende pekmezden zannediyordum bugün biraz düzeldi sarı renge döndü kakasi
Yok yahu bizimki öyle İştahlı bi çocuk değil. Bu ara oyun niyetine atliyor elimizdekilere sanırım:) bugün bi aç zamanına denk geldi de ondan az yumurta daha yedi sanki:) Bir görseydin halimizi,elimde dürüm bir ucu ağzımda diğer ucu bebeģin ağzındaMaşallah kuzuya. Hep iştahlı olsun inşallah.
Tahmin edebiliyorum. Çünkü bizimki de ona hazırladıklarımızı yemiyor, bizimkilere iştahla atlıyor.Yok yahu bizimki öyle İştahlı bi çocuk değil. Bu ara oyun niyetine atliyor elimizdekilere sanırım:) bugün bi aç zamanına denk geldi de ondan az yumurta daha yedi sanki:) Bir görseydin halimizi,elimde dürüm bir ucu ağzımda diğer ucu bebeģin ağzında
Sagol teyzesi :) aksama dogruda fırında tatlı patates yaptım tereyağı ve anne sutu ilaveli masallah onu da yedi ayy nasıl mutlu oldum anlatamam :)Afiyet olsun kuzuya :)
Patatesin kıvamını et suyu ile açıyorum. Benimki de severek yedi.Sagol teyzesi :) aksama dogruda fırında tatlı patates yaptım tereyağı ve anne sutu ilaveli masallah onu da yedi ayy nasıl mutlu oldum anlatamam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?