O an ya da o süreç cidden saglikcilarla çok ilgili enerjileri tavır ve davranışları gerginlikleri insanı çok etkiliyor demk etkilenen yalnız ben değilmişim , sevindimCanım benim yaa çok iyi anlıyorum seni beni muayene eden insan bozması yüzünden artık benimde çatal korkum var ve sezaryen olmamın sebebi o Rabbim yoluna taşlar koysun yukselemesin inşallah
Benimki de sabah yumurtasini peynirini yedi. Uykusu geldi uyutayim dedim uyumayinca bari biz kahvalti yapalım dedik tekrar mutfağa getirdik. Sıpa elimdeki peynirli yufka dürümüne atliyor. Tam isırıyorum elimi yakaladı dürümün alt ucuna ağzını yapıştirdı. Dedik sıpa daha doymadı aç bu çocuk aç. ilave yumurta verdik. :))
Yuhh artık ne diyeyim.
Şaka falan değil ciddi söylüyorum şu kv. nin yaptıklarını yazsana en çok satan kitap olur. Hatta yaptıklarını kitap icin hatırlamak amacıyla foruma yazdıgın mesajlardan faydalanabilirsin. Malum senin kv o kadar cok şeý yapıyor ki bazıları unutulup arada kaynamasın.
Amin canim amin... Basiniz basimiz sağolsun.Kızlar başınız başımız Sağolsun Turkıye halkı Azerbeycan halkı ve en başda Türk mılletı olarak bızde bugun sehıtler verdık kalbım agrıyo bızdede bugun savaş alevlendı Karabağ savası rabbım yardım et mılletıme halkıma
Sagol teyzesi :) aksama dogruda fırında tatlı patates yaptım tereyağı ve anne sutu ilaveli masallah onu da yedi ayy nasıl mutlu oldum anlatamam :)
Ben de ben deBe
Bende varım inatla vermiyorum..
Evet alerji testi iki kere yapıldı. Bir kere çıktı, bir kere çıkmadı. Testler yanıltıcı olabiliyormuş. Diyet mama, armut, elma, kereviz,brololi. Şimdilik bunlarla idare ediyoruz.
Başımız sağolsun.Kızlar başınız başımız Sağolsun Turkıye halkı Azerbeycan halkı ve en başda Türk mılletı olarak bızde bugun sehıtler verdık kalbım agrıyo bızdede bugun savaş alevlendı Karabağ savası rabbım yardım et mılletıme halkıma
Amiiin. İnşallah benimki de az kilo alır. Az biraz zayıf da kendileri :)Maşallah subhanallah inşallah benimki de yediklerini yağadonusturur de lop llöp et olur
Kıźım unutma sakın ciddi dedim. Yaz kitap yaz kaynanayı yaz. Takma adla bastırırsın. Şimdi olmadî ilerde yayınlanır :)Burda takılırken bazen onun bu evrende var olduğunuunutuyom ne ggüzeloluyo hayat birden kolaylaşıyor
Bazen düşünüyorum da, ateş düşmeden anlayamıyoruz ölümden daha önemli bişey olmadığını. Ölen gidiyor da kalanların acısına tarif yok. Onca zaman beraber çalıştığı, yeri gelip abi gb akıl verdiği, azarladığı, yeri gelip aynı ekmeği bölüştüğü, günlerce dağ tepelerinde evlerinden ayrı taşların üstünde börtü böcekle uyuduğu askerleri şehit düştü eşimin. Sustu. Hala susuyor. Aklından anılar geçip duruyor biliyorum. Yakıştıramıyor 22-23 yaşındaki gencecik çocuklara ölümü. Sadece bikaç kez gördüğüm halde sanki anneleriymişim gb benim de içim acıyor, oysa annelerinin acısının yakınından bile geçemez bendeki yürek sızısı. Sonra eşime dönüyorum, uzatma isteseydik bugün seni de onlarla kaybetmiş olucaktım ben de yetim kalacaktım kolum kanadım kopacaktı diye geçiriyorum aklımdan.. Söyleyemiyorum, teselli hissetmekten de utanıyorum. Daha gencecik çocuklar, daha hayata doyamadan daha anneleri onlara doyamadan, daha sevdiceklerine kavuşamadan yitip gittiler. O güzel yüzleri elleri kan içinde. Allahım dayanma gücü versin
Malesef var. Keçi yoğurdu denemiştik,tepki vermemişti. Biri bize keçi diye koyun sütü satmış. Yoğurt yaptık, hemen kaka değişti. Tepki sadece ciltte olsaydı korkmazdım ama bağırsakta olduğu için iç organ hasarından korkuyorum.İnşallah yoktur alerjidi zaten herşeyi yemiyo bu bebekler bari sevdiği şeyleri rahatça yesinler
bisoru çok geçmiş olsun canım daha sünnet acısı tantanası yeni gecmemişmiydi hay Allah'ım rabbim yardimcin olsun kuzucuk.
N nazyamm da ne nazli ne nazli ufaklık alerjiderdiyle bogusuyor Allah kolaylık versin çok geçmiş olsun
Memleketin hali zaten belli başımız sag olsun.
Aaaa bu ne ya güzel bi pazar sabahi na uyandim saniyordum hadi kizlar herseye ragmen yaşamak güzel gunaydin :)
İyi düşünün iyi olsun
Canım annesin evladını en iyi sen düşünürsün ben sadece dış kapının mandali olarak sana tavsiyede bulunabilirim.Bu bahsettiğin gıdalarla bu bebişin yeterli beslemesi mümkün değil cunku anne sutude almiyor anladigim kadariyla,birde diet mama kullaniyor,hem fiziksel hem zihinsel olarak akranlarından geri kalmaması için çok araştırma yapmalısın mesela et yiyemiyorsa mutlaka hergun mercimek vermelisin protein ihtiyacı için, karbonhidrat ihtiyacı için irmik,yada başka bir gıda yani akranlarının aldığı vitaminleri ona eksiksiz verebilecek gıdalardan bir menü oluşturmalısın.Yoksa ilerde akranlarından geri kalır Allah korusun.Allah biran evvel şifa versin inşallah ..Evet alerji testi iki kere yapıldı. Bir kere çıktı, bir kere çıkmadı. Testler yanıltıcı olabiliyormuş. Diyet mama, armut, elma, kereviz,brololi. Şimdilik bunlarla idare ediyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?