2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Canım benim yaa çok iyi anlıyorum seni beni muayene eden insan bozması yüzünden artık benimde çatal korkum var ve sezaryen olmamın sebebi o Rabbim yoluna taşlar koysun yukselemesin inşallah
O an ya da o süreç cidden saglikcilarla çok ilgili enerjileri tavır ve davranışları gerginlikleri insanı çok etkiliyor demk etkilenen yalnız ben değilmişim , sevindim

Maşallah subhanallah inşallah benimki de yediklerini yağadonusturur de lop llöp et olur

Burda takılırken bazen onun bu evrende var olduğunuunutuyom ne ggüzeloluyo hayat birden kolaylaşıyor

Amin canim amin... Basiniz basimiz sağolsun.

Kızlar bebislere verdiklerini zi olcuyo musunuz ne kadar gıda veriyorsnz hangi çeşitlerde veriyorsunuz

Mekanları cennet bahçeleri olsun Allahım keşke son bulsa bu terör olayları Rabbim hiç bi anayi gözü yaşlı koymasin çocuklar babasız kalmasınsu mmübarek 3 aylarda dualarımız kabul olsun inşallah

İnşallah yoktur alerjidi zaten herşeyi yemiyo bu bebekler bari sevdiği şeyleri rahatça yesinler
Malesef var. Keçi yoğurdu denemiştik,tepki vermemişti. Biri bize keçi diye koyun sütü satmış. Yoğurt yaptık, hemen kaka değişti. Tepki sadece ciltte olsaydı korkmazdım ama bağırsakta olduğu için iç organ hasarından korkuyorum.

bisoru çok geçmiş olsun canım daha sünnet acısı tantanası yeni gecmemişmiydi hay Allah'ım rabbim yardimcin olsun kuzucuk.

N nazyamm da ne nazli ne nazli ufaklık alerjiderdiyle bogusuyor Allah kolaylık versin çok geçmiş olsun
Memleketin hali zaten belli başımız sag olsun.

Aaaa bu ne ya güzel bi pazar sabahi na uyandim saniyordum hadi kizlar herseye ragmen yaşamak güzel gunaydin :)
İyi düşünün iyi olsun

Sağol canım Allah razı olsun hayırlı pazarlar

Evet alerji testi iki kere yapıldı. Bir kere çıktı, bir kere çıkmadı. Testler yanıltıcı olabiliyormuş. Diyet mama, armut, elma, kereviz,brololi. Şimdilik bunlarla idare ediyoruz.
Canım annesin evladını en iyi sen düşünürsün ben sadece dış kapının mandali olarak sana tavsiyede bulunabilirim.Bu bahsettiğin gıdalarla bu bebişin yeterli beslemesi mümkün değil cunku anne sutude almiyor anladigim kadariyla,birde diet mama kullaniyor,hem fiziksel hem zihinsel olarak akranlarından geri kalmaması için çok araştırma yapmalısın mesela et yiyemiyorsa mutlaka hergun mercimek vermelisin protein ihtiyacı için, karbonhidrat ihtiyacı için irmik,yada başka bir gıda yani akranlarının aldığı vitaminleri ona eksiksiz verebilecek gıdalardan bir menü oluşturmalısın.Yoksa ilerde akranlarından geri kalır Allah korusun.Allah biran evvel şifa versin inşallah ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…