- 28 Aralık 2015
- 391
- 1.126
- 33
Ceviz yasak değil canım eğer alerjisi yoksa,bende ne zamandır ekliycem kahvaltısına rondodan çekmek zor geliyor.Sanki elimde ezicem tembellik işte.gunaydin herkese. bebislere su anda kuruyemis neden yasak? alerjiyle ilgili mi? soluk borusuna kacar diye mi? toz halde ceviz katmistim elmasina sonradan dusundum dokktor kuruyemis yasak demişti.
Bana ayiklamasi zor geliyor :-/ bir cuval var annemlerde. Kimi arar bulamaz ben buldum tembellik yapiyorum.Ceviz yasak değil canım eğer alerjisi yoksa,bende ne zamandır ekliycem kahvaltısına rondodan çekmek zor geliyor.Sanki elimde ezicem tembellik işte.
bende de ince sarimsak rendesi var onla iyi oldu. peki ne kadar katalim bir ogun meyveyeCeviz yasak değil canım eğer alerjisi yoksa,bende ne zamandır ekliycem kahvaltısına rondodan çekmek zor geliyor.Sanki elimde ezicem tembellik işte.
Valla ya bu rehavet nasıl geçecek bilmem bahar yorgunluğu sanırım.Bana ayiklamasi zor geliyor :-/ bir cuval var annemlerde. Kimi arar bulamaz ben buldum tembellik yapiyorum.
Çay kaşığının ucuyla başlarım ben yavaş yavaş bir çay kaşığı na tamamlarım herhalde.bende de ince sarimsak rendesi var onla iyi oldu. peki ne kadar katalim bir ogun meyveye
hay ağzın bal yesin :) kaşığa vuruyo ayrı dert bide isabet ettirip ağzına zorla dürttüğümü tükürmüyo mu saçlarım çim adam gibi dikiliyo ama yüzüm şebek gibi sırıtıyo aman çocuk etkilenmesinay her sey evcilik oynar gibi. kucuk tencerelerde kucuk ogunler. kucuk kasiklar. tulbent peceteler:)) kucuklerin ayakkabisi niye daha pahali diye sorduğum bilge bir amca kucukle ugrasmasi daha zor demisti hehe hakliymis. bu yorgunluk da bebmnde ondn taze kucuk ogunler hem yorucu hem zaman kaybettiriyor. aman yeterki yesin diyorsun. e bi de yemiyor ustune bi de kasiga bi vuruyor... agzi yuzu hic soylemiyorum. her ogun kiyfet degisimi de isin piyangosu. sadece emzirmek ne rahatmmis
Komik yorucu keyifli hepsi burada :) kirpigine kadar bulastiriyor sipam. Bazen kaşık sonrası elini agzina götürüyor.ay her sey evcilik oynar gibi. kucuk tencerelerde kucuk ogunler. kucuk kasiklar. tulbent peceteler:)) kucuklerin ayakkabisi niye daha pahali diye sorduğum bilge bir amca kucukle ugrasmasi daha zor demisti hehe hakliymis. bu yorgunluk da bebmnde ondn taze kucuk ogunler hem yorucu hem zaman kaybettiriyor. aman yeterki yesin diyorsun. e bi de yemiyor ustune bi de kasiga bi vuruyor... agzi yuzu hic soylemiyorum. her ogun kiyfet degisimi de isin piyangosu. sadece emzirmek ne rahatmmis
Bir gün bile uyuyamiyoruz ki doyasiya. Aksam film izliyoruz o adamın koluna noldu dedim iste soyle oldu falan anlatti esim. Dedim o kisim bende yok uyumusum :))Valla ya bu rehavet nasıl geçecek bilmem bahar yorgunluğu sanırım.
Günaydın kızlarhay ağzın bal yesin :) kaşığa vuruyo ayrı dert bide isabet ettirip ağzına zorla dürttüğümü tükürmüyo mu saçlarım çim adam gibi dikiliyo ama yüzüm şebek gibi sırıtıyo aman çocuk etkilenmesinbugün ki yumurta maceramız yine hüsran oldu çoğunu kağıt havlu yedi
Can'ım damağın altında beyazlaştıysa bşr kaç güne ucu çıkar ama tamamı iki haftaya çıkıyor mühim olan damagınyırtması ondan sonra huysuzlanmaz bizimki alttan çıkardı bir ay önce şimdi ikinci yeni çıkacak belli oluyor haftasına ikinci gelir dediler ama bizde bir ay sürdükizlar gunaydin hepimizeeeee insallah saglikli mutlu huzurlu sehit haberleri duymayacagimiz hayirli ugurlu bebislerimiz icinde bol istahli saglikli bi gun olsunn aminnn,kizlar benim kuzumun alt damakda dis cikiyo beyazladi kizlar kac gune cikar bebegim tum gece agladii hic uyumuyorum kac gecedir
Can'ım damağında sanki su toplamış gibi beyazlaşmış kabarmışsa, 1 haftaya çıkar. Bizim 2 dişimiz oldu:)kizlar gunaydin hepimizeeeee insallah saglikli mutlu huzurlu sehit haberleri duymayacagimiz hayirli ugurlu bebislerimiz icinde bol istahli saglikli bi gun olsunn aminnn,kizlar benim kuzumun alt damakda dis cikiyo beyazladi kizlar kac gune cikar bebegim tum gece agladii hic uyumuyorum kac gecedir
canim fazla kabarmadi da parmagimla damagina dokundugumda kemik hissediyorum ama daha ucu cikmadiCan'ım damağında sanki su toplamış gibi beyazlaşmış kabarmışsa, 1 haftaya çıkar. Bizim 2 dişimiz oldu:)
gunaydin herkese. bebislere su anda kuruyemis neden yasak? alerjiyle ilgili mi? soluk borusuna kacar diye mi? toz halde ceviz katmistim elmasina sonradan dusundum dokktor kuruyemis yasak demişti.
Valla ya bu rehavet nasıl geçecek bilmem bahar yorgunluğu sanırım.
hay ağzın bal yesin :) kaşığa vuruyo ayrı dert bide isabet ettirip ağzına zorla dürttüğümü tükürmüyo mu saçlarım çim adam gibi dikiliyo ama yüzüm şebek gibi sırıtıyo aman çocuk etkilenmesinbugün ki yumurta maceramız yine hüsran oldu çoğunu kağıt havlu yedi
Adını nazya koyarsanız çok nazlı olur demişlerdi. Biz de bir şey olmaz, kız çocuğu bu, az nazlı olsun zaten demiştik. Bu kadarını beklemiyorduk. Yiyeceklere bile naz yapıyor.@bisoru çok geçmiş olsun canım daha sünnet acısı tantanası yeni gecmemişmiydi hay Allah'ım rabbnaz yardimcin olsun kuzucuk.
N nazyamm da ne nazli ne nazli ufaklık alerjiderdiyle bogusuyor Allah kolaylık versin çok geçmiş olsun
Memleketin hali zaten belli başımız sag olsun.
Aaaa bu ne ya güzel bi pazar sabahi na uyandim saniyordum hadi kizlar herseye ragmen yaşamak güzel gunaydin :)
İyi düşünün iyi olsun
Burası sıcacık nihayet mangala gitcez biraz sonra hiç keyfim yok sabaha kadar uyumadım sanki adam uyumamış gibi içerde uyuya kalmışBen her kahvaltisina ceviz koyuyorum iyice dövüyorum peynir yumurta pekmez arasinda yiyor ufaklık , bence verebilursin demir havanlar var orda iyice döversen sorun olmaz bence çok faydalı
Bize daha gelemedu bahar disarda feci bir ayaz esiyor gww gide gide avm yolu gozukuyor bize
Allah kolaylık versin.
2-3 gün uyudu ağzıma bal çaldı sıpa bende bitti bütün sıkıntılar diye sevindim,dün gece gene uyumadı yarım saatte bir alarm gibi öttü çocuk ya...Olay ne bi anlasam çözecem..Kendi derdim yetmiyormuş gibi birde telefonla dış mihraplar canımı sıktı oldum patlamaya hazır bomba şu hafta sonunu bir atlataydım iyiydi...Bir gün bile uyuyamiyoruz ki doyasiya. Aksam film izliyoruz o adamın koluna noldu dedim iste soyle oldu falan anlatti esim. Dedim o kisim bende yok uyumusum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?