2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

gunaydin herkese. bebislere su anda kuruyemis neden yasak? alerjiyle ilgili mi? soluk borusuna kacar diye mi? toz halde ceviz katmistim elmasina sonradan dusundum dokktor kuruyemis yasak demişti.

gunaydin herkese. bebislere su anda kuruyemis neden yasak? alerjiyle ilgili mi? soluk borusuna kacar diye mi? toz halde ceviz katmistim elmasina sonradan dusundum dokktor kuruyemis yasak demişti.
Ceviz yasak değil canım eğer alerjisi yoksa,bende ne zamandır ekliycem kahvaltısına rondodan çekmek zor geliyor.Sanki elimde ezicem tembellik işte.

ay her sey evcilik oynar gibi. kucuk tencerelerde kucuk ogunler. kucuk kasiklar. tulbent peceteler:)) kucuklerin ayakkabisi niye daha pahali diye sorduğum bilge bir amca kucukle ugrasmasi daha zor demisti hehe hakliymis. bu yorgunluk da bebmnde ondn taze kucuk ogunler hem yorucu hem zaman kaybettiriyor. aman yeterki yesin diyorsun. e bi de yemiyor ustune bi de kasiga bi vuruyor... agzi yuzu hic soylemiyorum. her ogun kiyfet degisimi de isin piyangosu. sadece emzirmek ne rahatmmis

hay ağzın bal yesin :) kaşığa vuruyo ayrı dert bide isabet ettirip ağzına zorla dürttüğümü tükürmüyo mu saçlarım çim adam gibi dikiliyo ama yüzüm şebek gibi sırıtıyo aman çocuk etkilenmesin bugün ki yumurta maceramız yine hüsran oldu çoğunu kağıt havlu yedi

Komik yorucu keyifli hepsi burada :) kirpigine kadar bulastiriyor sipam. Bazen kaşık sonrası elini agzina götürüyor.
Hergun kiyafet giydir cikar giydir cikar. Emzirmek kolaydi da onun yerkenki mutlulugu da cok güzel yahu.

Günaydın kızlar
Bende yumurta labne verdim öğ öğ allahım halbuki labne seviyor koltuklar üstünüz başımız her yer yumurta oldu bakıcısı yediriyor çocuk az kilo aldı diye seviniyorum hafta sonu aldığını da verio sanki ;( dün az ceviz çay kaşığının ucu 60 cc yoğurt 3 yemek kaşığı muhallebi yedirebildim ağzımı kitliyor valla kendimi beceriksiz anne gibi hissediyorum tüm gün 400 cc süt içti bakalım bugün napıcaz kasık vıc vıc kayarken yedirmek büyük marifet KESK'le kendileri Kocaman açsalar agızlarını

kizlar gunaydin hepimizeeeee insallah saglikli mutlu huzurlu sehit haberleri duymayacagimiz hayirli ugurlu bebislerimiz icinde bol istahli saglikli bi gun olsunn aminnn,kizlar benim kuzumun alt damakda dis cikiyo beyazladi kizlar kac gune cikar bebegim tum gece agladii hic uyumuyorum kac gecedir

Can'ım damağın altında beyazlaştıysa bşr kaç güne ucu çıkar ama tamamı iki haftaya çıkıyor mühim olan damagınyırtması ondan sonra huysuzlanmaz bizimki alttan çıkardı bir ay önce şimdi ikinci yeni çıkacak belli oluyor haftasına ikinci gelir dediler ama bizde bir ay sürdü

Can'ım damağında sanki su toplamış gibi beyazlaşmış kabarmışsa, 1 haftaya çıkar. Bizim 2 dişimiz oldu:)

kizlar hepsini okuyamadim hic is bitmiyor.oglumu da krese gondermiyorum su cicegi salgini varmis.bir turlu vakit bulamiyorum girmeye
Freyza__ canim bizde demir vermkiyoruz.9.ayfa tahlil yapilacak.az az kuzu kiymasi koyuyorum.@nazmann canim ne eti verdin bebege,dana eti dokunuyor bizede.gecmis olsun.
herkes umarim iyidir.
basimiz sagolsun.hergun sehit haberleri geliyot.kimi gencecik yasinda hayata doyamadan kimi arkadijnda cocuguyla...Rabbim sabir versin.gercektwn zor.cok uzuluyorum.ne olacak boyle.hergun sehit veriyoruz

Ben her kahvaltisina ceviz koyuyorum iyice dövüyorum peynir yumurta pekmez arasinda yiyor ufaklık , bence verebilursin demir havanlar var orda iyice döversen sorun olmaz bence çok faydalı

Valla ya bu rehavet nasıl geçecek bilmem bahar yorgunluğu sanırım.

Bize daha gelemedu bahar disarda feci bir ayaz esiyor gww gide gide avm yolu gozukuyor bize

Allah kolaylık versin.

Adını nazya koyarsanız çok nazlı olur demişlerdi. Biz de bir şey olmaz, kız çocuğu bu, az nazlı olsun zaten demiştik. Bu kadarını beklemiyorduk. Yiyeceklere bile naz yapıyor.

Burası sıcacık nihayet mangala gitcez biraz sonra hiç keyfim yok sabaha kadar uyumadım sanki adam uyumamış gibi içerde uyuya kalmışOglani sallıyorum kalkicam makineyi boşalt doldur etleri terbiyele çanta hazırla safi yorgunluk yani sırf çocuklar mutlu olsun diye, beni 24 saat uyku anca mutlu eder..

Bir gün bile uyuyamiyoruz ki doyasiya. Aksam film izliyoruz o adamın koluna noldu dedim iste soyle oldu falan anlatti esim. Dedim o kisim bende yok uyumusum :))
2-3 gün uyudu ağzıma bal çaldı sıpa bende bitti bütün sıkıntılar diye sevindim,dün gece gene uyumadı yarım saatte bir alarm gibi öttü çocuk ya...Olay ne bi anlasam çözecem..Kendi derdim yetmiyormuş gibi birde telefonla dış mihraplar canımı sıktı oldum patlamaya hazır bomba şu hafta sonunu bir atlataydım iyiydi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…