2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Sirf cocuklar mutlu olsun diye... hi hi tabi evet....
Mangal didin....

Sabah koydum artik orumcegine attim yatak odasina geldim odayi toparladim. Bagirdi cagirdi babasina uyandirdi geldiler :) emzirdim uyumadi yedirdim uyumadi yine emzirdim uyumadi hala uyumadi. Belki dedim bugun kahvaltimi istedigim gibi yaparim ama olmadi yine :-/

Düzce deydin bende size yakın ilk İstanbul ilcesindeyim burda hava harika ordada öyledir çıkın dolaşın açık hava iyi gelir .

Sende sessiz sedasız ne güzel besliyon o bebişi maşallah

Estağfurullah. Annelik böyledir zaten. Tüm bebelere içimiz yanar. anne sütü alıyor. Bahsettiklerim ek gıda olarak verebildiklerim. Onların yanında avokado, kayısı gibi birkaç şey daha verebiliyorum. 7. ayını doldurmasını bekliyorum. Tepkisi daha çok bağırsakta olduğu için hazmı diğer bebelerden biraz daha zor gerçekleştiriyor. Muza 6. verişimde tepki göstererek hastanelik oldu. Korkuyorum açıkcası. Eti 7. ayını doldurunca verecektim. Dün bizimkinden azcık verdim. Vücudunda birkaç yerde kızarıklık oldu ama diğer tepkilerine göre bu hiçbir şey. Tekrar deneyeceğim. Demek istediğim bunların yeterli olmadığını biliyorum ama 7. ayını doldurmasını bekliyorum.

Öğlen kuzu eti verdim. Şimdi öğrendim ki eşim akşam aazcık dana eti vermiş. İnek sütü alerjisi var. Ondan olabilir. Kuzuyu bir daha deneyeceğim.

cnm bnmki normal doğum ama oğlumun huysuzluğundan geçilmiyo :)

Hele bi eve gelsin hastanede milletin içinde bisey diyemedim
Çocuğun aklı ermeye bi başlasın illimunati uygulucam bilinçaltina yerlestircem babanne dede öcü
Geçmiş olsun cnm bnm devamlı yaptığım şey 1.alkol kötü 2. Sigara kötü 3. Babaanne kötü
Allah bunları bildiği gibi yapsın

Bana ayiklamasi zor geliyor :-/ bir cuval var annemlerde. Kimi arar bulamaz ben buldum tembellik yapiyorum.
Aynı durumdayız cnm 2 kasa ceviz var ve kıracak insan yok malesef

Hastalara geçmiş olsun inşllh
Hava güzel çok biz de birazdan dışarı çıkarız pazar gününü değerlendirmeli

Aslinda zor da degil de iste. Yogurduna katip vereyim bende artik. Biz ciktik. Bir haftasonu klasigi boluya gidiyoruz :)

Son düzenleme:
Sabah 7. Bucukta uyandi. Bu sabah uykusunu almadı inatçı keçi. 11.00 de uyudu 11.30 da uyandi. 0 saatten beri mızmız da mızmız. Hava güzel dışarıya çıkalım dedik, hazırlanırken uykusuzum kıyameti kopardı. 14.00 da ağlayarak kucağımda sızdı. Uyandiģinda hava soğumamışss gideriz dedik.

Kv bana kahvaltiya geldiginde yiyecek olarak ne yaptiysam birebir aynisini biz ona kahvaltiya gittigimzde yaptiysa bi mana aramali miyim, ne dusunmeliyim???
Ne gibi Can'ım? Nasıl bir hazırlık ki acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…