Sirf cocuklar mutlu olsun diye... hi hi tabi evet....Burası sıcacık nihayet mangala gitcez biraz sonra hiç keyfim yok sabaha kadar uyumadım sanki adam uyumamış gibi içerde uyuya kalmışOglani sallıyorum kalkicam makineyi boşalt doldur etleri terbiyele çanta hazırla safi yorgunluk yani sırf çocuklar mutlu olsun diye, beni 24 saat uyku anca mutlu eder..
Sabah koydum artik orumcegine attim yatak odasina geldim odayi toparladim. Bagirdi cagirdi babasina uyandirdi geldiler :) emzirdim uyumadi yedirdim uyumadi yine emzirdim uyumadi hala uyumadi. Belki dedim bugun kahvaltimi istedigim gibi yaparim ama olmadi yine :-/2-3 gün uyudu ağzıma bal çaldı sıpa bende bitti bütün sıkıntılar diye sevindim,dün gece gene uyumadı yarım saatte bir alarm gibi öttü çocuk ya...Olay ne bi anlasam çözecem..Kendi derdim yetmiyormuş gibi birde telefonla dış mihraplar canımı sıktı oldum patlamaya hazır bomba şu hafta sonunu bir atlataydım iyiydi...
Sirf cocuklar mutlu olsun diye... hi hi tabi evet....
Mangal didin....
Düzce deydin bende size yakın ilk İstanbul ilcesindeyim burda hava harika ordada öyledir çıkın dolaşın açık hava iyi gelir .Sabah koydum artik orumcegine attim yatak odasina geldim odayi toparladim. Bagirdi cagirdi babasina uyandirdi geldiler :) emzirdim uyumadi yedirdim uyumadi yine emzirdim uyumadi hala uyumadi. Belki dedim bugun kahvaltimi istedigim gibi yaparim ama olmadi yine :-/
Ya o koku tadinda yok zaten. Dumana ekmek banasim geliyorinkar edemem her sıkıntı o kokuyu duyana kadar
Burada da güneş var evet :) 1 saate cikariz bizde insallah. Hava daha güzel olsa balik tutmaya giderdik emme daha o kadar degil :-/Düzce deydin bende size yakın ilk İstanbul ilcesindeyim burda hava harika ordada öyledir çıkın dolaşın açık hava iyi gelir .
Sende sessiz sedasız ne güzel besliyon o bebişi maşallahBen her kahvaltisina ceviz koyuyorum iyice dövüyorum peynir yumurta pekmez arasinda yiyor ufaklık , bence verebilursin demir havanlar var orda iyice döversen sorun olmaz bence çok faydalı
Bize daha gelemedu bahar disarda feci bir ayaz esiyor gww gide gide avm yolu gozukuyor bize
Allah kolaylık versin.
Estağfurullah. Annelik böyledir zaten. Tüm bebelere içimiz yanar. anne sütü alıyor. Bahsettiklerim ek gıda olarak verebildiklerim. Onların yanında avokado, kayısı gibi birkaç şey daha verebiliyorum. 7. ayını doldurmasını bekliyorum. Tepkisi daha çok bağırsakta olduğu için hazmı diğer bebelerden biraz daha zor gerçekleştiriyor. Muza 6. verişimde tepki göstererek hastanelik oldu. Korkuyorum açıkcası. Eti 7. ayını doldurunca verecektim. Dün bizimkinden azcık verdim. Vücudunda birkaç yerde kızarıklık oldu ama diğer tepkilerine göre bu hiçbir şey. Tekrar deneyeceğim. Demek istediğim bunların yeterli olmadığını biliyorum ama 7. ayını doldurmasını bekliyorum.Canım annesin evladını en iyi sen düşünürsün ben sadece dış kapının mandali olarak sana tavsiyede bulunabilirim.Bu bahsettiğin gıdalarla bu bebişin yeterli beslemesi mümkün değil cunku anne sutude almiyor anladigim kadariyla,birde diet mama kullaniyor,hem fiziksel hem zihinsel olarak akranlarından geri kalmaması için çok araştırma yapmalısın mesela et yiyemiyorsa mutlaka hergun mercimek vermelisin protein ihtiyacı için, karbonhidrat ihtiyacı için irmik,yada başka bir gıda yani akranlarının aldığı vitaminleri ona eksiksiz verebilecek gıdalardan bir menü oluşturmalısın.Yoksa ilerde akranlarından geri kalır Allah korusun.Allah biran evvel şifa versin inşallah ..
Öğlen kuzu eti verdim. Şimdi öğrendim ki eşim akşam aazcık dana eti vermiş. İnek sütü alerjisi var. Ondan olabilir. Kuzuyu bir daha deneyeceğim.kizlar hepsini okuyamadim hic is bitmiyor.oglumu da krese gondermiyorum su cicegi salgini varmis.bir turlu vakit bulamiyorum girmeye
Freyza__ canim bizde demir vermkiyoruz.9.ayfa tahlil yapilacak.az az kuzu kiymasi koyuyorum.@nazmann canim ne eti verdin bebege,dana eti dokunuyor bizede.gecmis olsun.
herkes umarim iyidir.
basimiz sagolsun.hergun sehit haberleri geliyot.kimi gencecik yasinda hayata doyamadan kimi arkadijnda cocuguyla...Rabbim sabir versin.gercektwn zor.cok uzuluyorum.ne olacak boyle.hergun sehit veriyoruz
cnm bnmki normal doğum ama oğlumun huysuzluğundan geçilmiyo :)Dogum sekli bebegin davranislarini ve anne ile iliskisini etkiliyor mu onu merak ediyorum ben de.mesela suni sancidan bebekler hoslanmiyor, huysuz oluyor diye bir soylenti var.
O zaman kendi istegiyle vaktinde gelen normal dogum bebeleri pamuk gibi olmali.
Ya da vaktinden once sezaryan olunca adaptasyon sorunu oluyor, yine bebekte bir travma oluyormus fln.
O kadar kisiyiz bir genellemeye variriz heralde
Geçmiş olsun cnm bnm devamlı yaptığım şey 1.alkol kötü 2. Sigara kötü 3. Babaanne kötüHele bi eve gelsin hastanede milletin içinde bisey diyemedim
Çocuğun aklı ermeye bi başlasın illimunati uygulucam bilinçaltina yerlestircem babanne dede öcü
Aynı durumdayız cnm 2 kasa ceviz var ve kıracak insan yok malesefBana ayiklamasi zor geliyor :-/ bir cuval var annemlerde. Kimi arar bulamaz ben buldum tembellik yapiyorum.
ecdu canim sen calgel kullaniyodun kac defa kullaniliyoSende sessiz sedasız ne güzel besliyon o bebişi maşallah
Aslinda zor da degil de iste. Yogurduna katip vereyim bende artik. Biz ciktik. Bir haftasonu klasigi boluya gidiyoruz :)cnm bnmki normal doğum ama oğlumun huysuzluğundan geçilmiyo :)
Geçmiş olsun cnm bnm devamlı yaptığım şey 1.alkol kötü 2. Sigara kötü 3. Babaanne kötü
Allah bunları bildiği gibi yapsın
Aynı durumdayız cnm 2 kasa ceviz var ve kıracak insan yok malesef
Hastalara geçmiş olsun inşllh
Hava güzel çok biz de birazdan dışarı çıkarız pazar gününü değerlendirmeli
Amın ya RABBIM Amın.Canım öncelikle duana amin diyeyim Azerbaycan daki şehit kardeslerimizinde mekanı cennet olsun Rabbim topraklarımızı bölmek isteyenleri helak etsin inşallah @ayka777
Mamayla muhallebi ile biraz yumusatıyorum, krema gibi oluyor. Severek yiyor.Kızlar yumurtayı öyledirekmi veriyonuz
Mamayla muhallebi ile biraz yumusatıyorum, krema gibi oluyor. Severek yiyor.
Ne gibi Can'ım? Nasıl bir hazırlık ki acaba?Kv bana kahvaltiya geldiginde yiyecek olarak ne yaptiysam birebir aynisini biz ona kahvaltiya gittigimzde yaptiysa bi mana aramali miyim, ne dusunmeliyim???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?