Maaşallah kızına evet Can'ım hastalık hemen yıpratıyor çocukları. 8,5 kg du en son Can'ım. Benim kız da mama almıyor hiç. Anne sütü ve ek gıda beraber gidiyor çok şükür şimdilik.
Kv bana kahvaltiya geldiginde yiyecek olarak ne yaptiysam birebir aynisini biz ona kahvaltiya gittigimzde yaptiysa bi mana aramali miyim, ne dusunmeliyim???
2016 olana eklettirebilirsin canim bizim minikler 2015li :)Merhaba kızlar
Listeye eklermisiniz benıde 27 eylülde dogacak bebegim
Zam gelmiş. Bende eczaneden 29.50 aldım30. Ya da kaziklandik
Vazo kırılınca eskisi gibi oluyor mu? Aynı hesapKesilince eski haline gelmz mi diyorsun rahim
İyi alıştınız market tartısına :)Market tartisina göre kıyafetli 8470
Farkettim kusura bakmayın lütfen2016 olana eklettirebilirsin canim bizim minikler 2015li :)
Merhaba kızlar
Listeye eklermisiniz benıde 27 eylülde dogacak bebegim
Kv bana kahvaltiya geldiginde yiyecek olarak ne yaptiysam birebir aynisini biz ona kahvaltiya gittigimzde yaptiysa bi mana aramali miyim, ne dusunmeliyim???
Özü soğuk sıkım yani ısıl işlem görmüyor. O yüzden daha kıymetli. İçindeki minerallerin hiçbiri ölmüyor.Canım hep dişlerden benimki dün zorla bir yumurta sarısı yedirdim koca gün sadece emdi açmıyor ağzını.Keçi boynuzu pekmezi yle özü arasında ne fark var acaba, pekmezi 6 ay dan itibaren veriliyor o yüzden araştırmamıştim özünü. Tozunu bir kere kurabiye yaptım un ufak etti yapmadım birdaha kızlara nesguik diye sütle veriyorum.
Ne demek :) Allah bagislasin tamamina erdirsin :)Farkettim kusura bakmayın lütfen
Saglik ocagindan iyidir :)İyi alıştınız market tartısına :)
Market tartisina göre kıyafetli 8470
İÇindeki şeker oranı yüksek olmasına rağmen, şeker yükseltmeyen bir madde. 1 çay kaşığından birşey olmaz.@EcDU icerigindeki seker orani cok yuksek keciboynuzunun, o yuzden seker hastalarina hic onerilmez ama bebeklere bi zarari olur mu bilmiyorum. 2 cocuk buyuttun gerci benden iyi biliyorsundur ne verip ne vermeyecegini canim :)
Vazo kırılınca eskisi gibi oluyor mu? Aynı hesap
Saglik ocagindan iyidir :)
Nerede yazıyorsunuz.Konuyu actim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?