2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Maaşallah kızına evet Can'ım hastalık hemen yıpratıyor çocukları. 8,5 kg du en son Can'ım. Benim kız da mama almıyor hiç. Anne sütü ve ek gıda beraber gidiyor çok şükür şimdilik.

Maşallah canım doğum kilosuna gore çok güzel toparlamisti şutun yaramış demekki, istahsizda bebeğe ne yaparsan yap inan farketmiyor çok istahsizdi kızım zorla emzirip zorla yediriyordum resmen, bi hastalandı hastalıkta doğru düzgün beslenmesi iyilestiktikten sonra istahimiz arttı maşallah tabi şimdide alerji problemimiz var yavrucuk herşeyi yemeye hevesli ama ben korkuyorum

Neler vardı mesela patates kızartması. Sigara böreği gibimi
Kv bana kahvaltiya geldiginde yiyecek olarak ne yaptiysam birebir aynisini biz ona kahvaltiya gittigimzde yaptiysa bi mana aramali miyim, ne dusunmeliyim???

Özü soğuk sıkım yani ısıl işlem görmüyor. O yüzden daha kıymetli. İçindeki minerallerin hiçbiri ölmüyor.

@EcDU icerigindeki seker orani cok yuksek keciboynuzunun, o yuzden seker hastalarina hic onerilmez ama bebeklere bi zarari olur mu bilmiyorum. 2 cocuk buyuttun gerci benden iyi biliyorsundur ne verip ne vermeyecegini canim :)
İÇindeki şeker oranı yüksek olmasına rağmen, şeker yükseltmeyen bir madde. 1 çay kaşığından birşey olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…