Aaaa ne oldu. Geçmiş olsun.Selam kızlar hastane bahçesinde kaka tahlil sonucunu bekliyoz kv yaptı yapacağını yine 3 gundur karın ağrısı vardı oglanda ishalle birlikte bcok su kaybetmiş serum verdiler mahvoldu geçen ay 7300 du şimdi 6900 e dustu
Günlük ne kadar su iciriyonuz kızlar bide nasıl kilo aldiriyonuz
Faceye gitmeyin noluuuuur
Tarifini alabilir miyizBana eğer yumurta sarısını yediremezsen evde bebek bisküvisi yap, ona kat dediler. Denemek istersen :) ev yapımı bebek bisküvisi denmesinin nedeni de içerisine tatlı bir şey eklemeden yapmak. Tuzluları tuzlu, tatlıları tatlı bilsinler diyeymiş. Ben pekmez ve yoğurdu bisküvi ile alıştırdım mesela. Yoğurtta önce bir bisküviyi ezip yoğurda katmıştım, gün gün azalttım bisküvi miktarını şimdi sade yoğurt yedirebiliyorum mesela.
Nerede yazıyorsunuz.
Çok az olabilir hem de gazını alırKızlar kızıma yaptığım yemeklere biraz kimyon koysam olur mu hem biraz lezzet katar ne dersiniz?
Tamam istek gönderdim2015 eylul anneleri kapali grup. Bebek fotusu var gulen kapakta 60 kisi.
Bul bizi
Tamam istek gönderdim
Ben ne cirkeflikler yaparimda oğlanın kolunda serum eşime sordum çocuğa bisey vermeyin demek gelmiyomu içinden geliyoda annem uzulur dedi nasıl sinirliyim anlatamam
Marketten digital bir baskül alsana eve oturttur hergun tartarsin.Bende var haftada bir tartiyorum.Market tartisina göre kıyafetli 8470
Iciremiyorum da bardakla versen ocer belki. Bizimki bardaga acayip merakli. Icip hepsini disari cikariyor ama
Sen de geel
Bu bebekler aynı demek benimki de benim bardağa yapışıyor içmeyi bilmiyor tabi ustunu değiştirmek zorunda kaliyom 3 delikli bi bebek bardaklari varya bazen ondan 2 çeker biberonla veriyom çiğneyip asılıp duruyo uyuz kaşıkla iciriyom 75ml verdim daha versemmi dünkü serumdan sonra korku saldı bana
Facem yok
Kv bana kahvaltiya geldiginde yiyecek olarak ne yaptiysam birebir aynisini biz ona kahvaltiya gittigimzde yaptiysa bi mana aramali miyim, ne dusunmeliyim???
lavınya grupun adı ne Benım de face yok barı burası ıcın acayımSen de geel
7950 idi gecen ayni kiyafetle ama ayin kaciydi hatirlamiyorum cok :-/ ama buna şükür :)Maasallah iyi aliyor
19 canim :)Maşallah canım kaç eyluldu sizin
Sabah kasik mama oglen yarim yumurta sarisi peynir ikindi bazen meyve aksam da bazen corba bazen kasik mama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?