2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Çıktık saat 6 buçuk gibi. Hava serindi. Az parkta gezdik. Baktık hava iyice soğudu kafeye oturduk. Birşeyler yiyip içtik. Bizimki fazla sorun çıkarmadı. Bakindı, 10 aylik bebek vardı onunla karşilikli oturttuk. Öteki bebek ellerini uzatıp bizimkine dokunmaya çalışînca bizimki çok korktu ağlamaya başladı. Dun de parka ve kafeye gitmistik iyi geldi. Eve dönünce hemrn üstünü değiştirip besledim. Uyuttum bakalım gece ne getirecek ? :)

Gitmiyoz gitmiyoz :)
Az önce bi yazı okudum ayri ayrı verilmesi yaziyodu benimki zaten yemiyo yumurtayı sasirdimda teşekkürler canım afiyet bal şeker olsun bebisine
Ayrı veriyorum zaten de yumuşatmadan sulu birşeyle açmadan yutamıyor. Azîcık zeytinyağı az mama veya az muhallebi ile yutacak hale getiriyorum. Yoksa mamasını muhallebisi ayrı veriyorum.

Sende sessiz sedasız ne güzel besliyon o bebişi maşallah

Okuyorum hepinizden bişey ler kapmaya çalışıyorum bide dedemiz kadastrocu yanii arazi adamı onu bi dene bunu bi dene diye bi sürü şey getiriyor enson bu sabah kahvalti da biz ıspanak li yumurta yerken ona da ezip ezip yedirdim ıspanak lar takilmasin diye ardindan su verdim yedi kuzucuğum çok şükür

bisoru canim ben yumurtayi peyniri ayri ayri veriyorum tuzsuz zeytin de veriyorum ama verdigim gibi cikiyor bilmiyorum :) ama zeytinyagi ile ezip de verebilirsin bence yumurtayi. Kasik mama cavdarli bebelac kullandim ben o kilo aldirmis olabilir sevdi benimki. Baska bise gelmedi aklima unuttum :)

merhabalar bayanlar..doğum çatlagı olan varmı peki aranızda kiloları verebildinizmi bende 22 eylülde dogum yaptım kilo veremedim halen bebegim zaten emmiyor ama yinede veremiyorum kilo.havalar ısınsada yürüyüş yapabilsem.

Bebem yumurta aldırıyor acayip kolesterol var içinde ama yararlı kolesterol.. Yumurta çok büyük nimet valla.Vitamin şurubu gibi.

Bebem yumurta aldırıyor acayip kolesterol var içinde ama yararlı kolesterol.. Yumurta çok büyük nimet valla.Vitamin şurubu gibi.
benim kızım yumurta yiyor muz ve elma püresi mama içinde veriyorum ama başka birşeyle aramız yok töbe yemiyor..yogurt seviyor birde

Bizimki de 7,5 ta bizi uyandirdi belki daha önce uyanip ses etmemis olabilir bazen yakaliyorum öyle uyku ark, ile oynuyor sonra göz göze gelince basiyor yaygarayi öglene kadar uyumadi bi daha sonra babasiyla oynasirken yoruldu 1 saat uyudu uyanir uyanmaz giydirip attik arabaya turlarken çok verdim agzina emzik eeee eeee dedi ama uyumadi hadi az daha gidelim oraya buraya 2 saat gezdik arabadan inmeden bi yarim saat anca uyudu yetti ona herhaldeki avm de kizlari kesiyordu firlama :) eve varincaya kadar idare etmeyi basardik agladi biraz eee yoruldu sıpa çok güzel bi gün oldu çok şükür bence yinede disari atin kendinizi beklemeyin ufaklıgin keyfini gönlü çok zor oluyor bunlarin

İÇindeki şeker oranı yüksek olmasına rağmen, şeker yükseltmeyen bir madde. 1 çay kaşığından birşey olmaz.

Ben abarttim o zaman keciboynuzu pekmezi iki gün önce üç tatli kasigi koydum kahvaltisina dun bugun azalttim ama o gün çala kasik koymustum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…