Gitmiyoz gitmiyoz :)Faceye gitmeyin noluuuuur
Ayda bir gidiyoruz diye onemsemedim bide evde normal baskul de var bi ayaklansa :) bugün tarttirdim çünkü citcitlisi duduk gibi oldu :)Marketten digital bir baskül alsana eve oturttur hergun tartarsin.Bende var haftada bir tartiyorum.
Çıktık saat 6 buçuk gibi. Hava serindi. Az parkta gezdik. Baktık hava iyice soğudu kafeye oturduk. Birşeyler yiyip içtik. Bizimki fazla sorun çıkarmadı. Bakindı, 10 aylik bebek vardı onunla karşilikli oturttuk. Öteki bebek ellerini uzatıp bizimkine dokunmaya çalışînca bizimki çok korktu ağlamaya başladı. Dun de parka ve kafeye gitmistik iyi geldi. Eve dönünce hemrn üstünü değiştirip besledim. Uyuttum bakalım gece ne getirecek ? :)Sabah 7. Bucukta uyandi. Bu sabah uykusunu almadı inatçı keçi. 11.00 de uyudu 11.30 da uyandi. 0 saatten beri mızmız da mızmız. Hava güzel dışarıya çıkalım dedik, hazırlanırken uykusuzum kıyameti kopardı. 14.00 da ağlayarak kucağımda sızdı. Uyandiģinda hava soğumamışss gideriz dedik.
Gitmiyoz gitmiyoz :)
Ayrı veriyorum zaten de yumuşatmadan sulu birşeyle açmadan yutamıyor. Azîcık zeytinyağı az mama veya az muhallebi ile yutacak hale getiriyorum. Yoksa mamasını muhallebisi ayrı veriyorum.Az önce bi yazı okudum ayri ayrı verilmesi yaziyodu benimki zaten yemiyo yumurtayı sasirdimda teşekkürler canım afiyet bal şeker olsun bebisine
Markete devam ha.Market tartisina göre kıyafetli 8470
Maşallah canımMarket tartisina göre kıyafetli 8470
İçinde 6 kere kullanabilirsiniz yazıyor ben sadece gece 2 kere suruyorum bazen 3..ecdu canim sen calgel kullaniyodun kac defa kullaniliyo
Badisi küçülmüş merak ettim :)) vitaminimiz bitene kadar gitmeyi düşünmüyorum pis saglik ocagina.Markete devam ha.
Maaşallah kuzuya.
Sende sessiz sedasız ne güzel besliyon o bebişi maşallah
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2015-eylul-anneleri-zayifliyor.916179/merhabalar bayanlar..doğum çatlagı olan varmı peki aranızda kiloları verebildinizmi bende 22 eylülde dogum yaptım kilo veremedim halen bebegim zaten emmiyor ama yinede veremiyorum kilo.havalar ısınsada yürüyüş yapabilsem.
Bebem yumurta aldırıyor acayip kolesterol var içinde ama yararlı kolesterol.. Yumurta çok büyük nimet valla.Vitamin şurubu gibi.bisoru canim ben yumurtayi peyniri ayri ayri veriyorum tuzsuz zeytin de veriyorum ama verdigim gibi cikiyor bilmiyorum :) ama zeytinyagi ile ezip de verebilirsin bence yumurtayi. Kasik mama cavdarli bebelac kullandim ben o kilo aldirmis olabilir sevdi benimki. Baska bise gelmedi aklima unuttum :)
benim kızım yumurta yiyor muz ve elma püresi mama içinde veriyorum ama başka birşeyle aramız yok töbe yemiyor..yogurt seviyor birdeBebem yumurta aldırıyor acayip kolesterol var içinde ama yararlı kolesterol.. Yumurta çok büyük nimet valla.Vitamin şurubu gibi.
Sabah 7. Bucukta uyandi. Bu sabah uykusunu almadı inatçı keçi. 11.00 de uyudu 11.30 da uyandi. 0 saatten beri mızmız da mızmız. Hava güzel dışarıya çıkalım dedik, hazırlanırken uykusuzum kıyameti kopardı. 14.00 da ağlayarak kucağımda sızdı. Uyandiģinda hava soğumamışss gideriz dedik.
İÇindeki şeker oranı yüksek olmasına rağmen, şeker yükseltmeyen bir madde. 1 çay kaşığından birşey olmaz.
Zaten sen deyince yumurtasini aksatmamaya basladim :) mandiraciya köy yumurtasi geliyor oradan aliyorum veya annemden :)Bebem yumurta aldırıyor acayip kolesterol var içinde ama yararlı kolesterol.. Yumurta çok büyük nimet valla.Vitamin şurubu gibi.
Hemen bakiyorumTrend konular yine yıkılıyor hatunlar birbirine girdi
Konu sahibini kib lediler ya ne demek BilmiyorumHemen bakiyorum
Kib konusmayi ihbar etmisler :) hangisi acaba baktim birkac taneye. Ama sanirim eski esine es arayan bayanKonu sahibini kib lediler ya ne demek BilmiyorumKonu sahibi yazmiyor artık eğlence kısa sürdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?