2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Selam kızlar saçma olacak ama bişey sorcam.benim sütüm son zamanlarda baya azaldı oğlum gündüz zor emdiği için.hani günlük en az 500 ml anne sütü ya da formül mama alması gerekiyoya.ben diyorum ki hiç anne sütü almıyo mus gibi vereyim 500 ml.anne sütü Ekstradan olsun.sorum şu ki sabah kahvaltısini mamaya katiyorum peynir vs.onu hesaba katmali miyim.3 ölcek mama hazırlayıp yapıyorum.

Tabiki hesap etmelisin Can'ım, yiyor onu da sonuçta. Bence ayrıca ml hesabı yapma çok fazla.

Kib konusmayi ihbar etmisler :) hangisi acaba baktim birkac taneye. Ama sanirim eski esine es arayan bayan
Yok yengesi kocasına.... Konusu konu sahibi gitti artık kadınlar kendi kendine konuşuyorlar

Biz 10 eylül doğumluyuz ya bugün ilk defa çeyrek yumurta, 1 zeytinin içi ve azıcık peyniri elimde ezerek ayrı ayrı verdim. İtiraz etmeden yedi. Ben mümkün olduğunca bulamaç yapmamaya çalışıyorum. Daha önce biri söylemişti. Ne kadar çok bulamaç daha sonra o kadar çok yememe diye. Nacizane tavsiyem, mümkün olduğunca karıştırmadan verin. Ben yarım çay bardağı ıhlamur demliyorum o da sadece 5 dk. Kuş gözü kadar ekmek peynir, ekmek yumurta şeklinde ağzına koydum geveleye geveleye yedi. Ama toplasanız yediği yarım ceviz kadar ya vardı ya yoktu.

Miktar olarak siz ne kadar veriyorsunuz gıdaları... Mesela benimki yoğurda hiç hayır demiyor yoğurt makinasının kavanozunu bitiriyor. Tek seferde olmasasa da 2 seferde kavanoz bitiyor. Ama kaşık maması en fazla 60cc suyla yaptığımda yiyiyor. Bugün bir de tarhana verdim içine yoğurt karıştırarak itiraz etmedi içti. Miktarı günden güne artırın diyorlar da biz de öyle çok da büyük bir artış yok hani. Hele bir de geçmişteki kusmalardan dolayı vermeye cesaret edemiyorum.

1 ogun 100ml kadar oluyor. 1 cay bardagi kadar. Daha da arttiramam sanirim emiyor çünkü.

bebeem maşallah canım Alpere ben dün uc öğün verdim ek gıda yumurta çok azdi tabi çeyreğini belki belki yemistir ama yine üstüne emiyo sipa emmede hic azalma olmadi gerçi kisa süreli emiyo bu arada mukut31 canım ekmeği ne zaman vermeye basladin peynir zeytin ekmek yemis maşallah benimki yoğurt bile yemiyo her türlü yoğurt yaptim yok ağzını açmıyo normal yedigi seylere yogurt ekledim yine yemedi bugun keçiboynuzu özüyle denemek istiyorum bakalim

Maşallah canım ne güzel yoğurt yiyor benimki agzina surmuyor önceden Muzlu yiyordu artık onuda yemiyor karnı aç değil sanırım aç olsa dayanamaz yer ben çerez tabağının yarısı hazırlıyorum herşeyi 3 bilemedim 5 kaşık yiyor.Bebeğin tarhana seviyor ne güzel kaşık maması yemesede olur üzülme..

Aha bi yoğurt yemeyen daha

Teşekkür ederiz canim :) kiligi kiyafeti cikarsak 8.200 falan oldu sanirim tospa :) bende bazlama ekmeginin icini zeytinyagina banip vermistim ilk ara ara veriyorum yine. Yumurtayi eger yiyiyorsa yavas yavas arttir olmadi

Teşekkür ederiz canim :) kiligi kiyafeti cikarsak 8.200 falan oldu sanirim tospa :) bende bazlama ekmeginin icini zeytinyagina banip vermistim ilk ara ara veriyorum yine. Yumurtayi eger yiyiyorsa yavas yavas arttir olmadi
Yese arttircam da yemiyor ki en son kaşığı dün yüzüme tükürdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…