2 hafta sonra bende mes'ud oliciim kuzumButun gunu kv, kp ve akrabalariyla gecirmek. Ne kadar mes'udum
Tabiki hesap etmelisin Can'ım, yiyor onu da sonuçta. Bence ayrıca ml hesabı yapma çok fazla.Selam kızlar saçma olacak ama bişey sorcam.benim sütüm son zamanlarda baya azaldı oğlum gündüz zor emdiği için.hani günlük en az 500 ml anne sütü ya da formül mama alması gerekiyoya.ben diyorum ki hiç anne sütü almıyo mus gibi vereyim 500 ml.anne sütü Ekstradan olsun.sorum şu ki sabah kahvaltısini mamaya katiyorum peynir vs.onu hesaba katmali miyim.3 ölcek mama hazırlayıp yapıyorum.
Yok yengesi kocasına.... Konusu konu sahibi gitti artık kadınlar kendi kendine konuşuyorlarKib konusmayi ihbar etmisler :) hangisi acaba baktim birkac taneye. Ama sanirim eski esine es arayan bayan
Du bidaha bakiciim :)Yok yengesi kocasına.... Konusu konu sahibi gitti artık kadınlar kendi kendine konuşuyorlar
lavınya grupun adı ne Benım de face yok barı burası ıcın acayım
Sabah kasik mama oglen yarim yumurta sarisi peynir ikindi bazen meyve aksam da bazen corba bazen kasik mama :)
Emiyor. Ozellikle uyumadan önce. Ama zaten oyle doyurucu yedirmiyorum. Saglik ocagina kalsa 2 ogun tamamen ek gida kalani anne sütü.Oooo cok iyi duzenli.Aralarda emiyor mu
Iyi geceler canim :)İyi geceler kızlar
1 ogun 100ml kadar oluyor. 1 cay bardagi kadar. Daha da arttiramam sanirim emiyor çünkü.Miktar olarak siz ne kadar veriyorsunuz gıdaları... Mesela benimki yoğurda hiç hayır demiyor yoğurt makinasının kavanozunu bitiriyor. Tek seferde olmasasa da 2 seferde kavanoz bitiyor. Ama kaşık maması en fazla 60cc suyla yaptığımda yiyiyor. Bugün bir de tarhana verdim içine yoğurt karıştırarak itiraz etmedi içti. Miktarı günden güne artırın diyorlar da biz de öyle çok da büyük bir artış yok hani. Hele bir de geçmişteki kusmalardan dolayı vermeye cesaret edemiyorum.
Maşallah canım ne güzel yoğurt yiyor benimki agzina surmuyor önceden Muzlu yiyordu artık onuda yemiyor karnı aç değil sanırım aç olsa dayanamaz yer ben çerez tabağının yarısı hazırlıyorum herşeyi 3 bilemedim 5 kaşık yiyor.Bebeğin tarhana seviyor ne güzel kaşık maması yemesede olur üzülme..Miktar olarak siz ne kadar veriyorsunuz gıdaları... Mesela benimki yoğurda hiç hayır demiyor yoğurt makinasının kavanozunu bitiriyor. Tek seferde olmasasa da 2 seferde kavanoz bitiyor. Ama kaşık maması en fazla 60cc suyla yaptığımda yiyiyor. Bugün bir de tarhana verdim içine yoğurt karıştırarak itiraz etmedi içti. Miktarı günden güne artırın diyorlar da biz de öyle çok da büyük bir artış yok hani. Hele bir de geçmişteki kusmalardan dolayı vermeye cesaret edemiyorum.
Emmesini nasıl ayarliyorsun kaç saat emmedikten sonra 100ml yiyor..1 ogun 100ml kadar oluyor. 1 cay bardagi kadar. Daha da arttiramam sanirim emiyor çünkü.
Aha bi yoğurt yemeyen dahaMaşallah canım ne güzel yoğurt yiyor benimki agzina surmuyor önceden Muzlu yiyordu artık onuda yemiyor karnı aç değil sanırım aç olsa dayanamaz yer ben çerez tabağının yarısı hazırlıyorum herşeyi 3 bilemedim 5 kaşık yiyor.Bebeğin tarhana seviyor ne güzel kaşık maması yemesede olur üzülme..
Teşekkür ederiz canim :) kiligi kiyafeti cikarsak 8.200 falan oldu sanirim tospa :) bende bazlama ekmeginin icini zeytinyagina banip vermistim ilk ara ara veriyorum yine. Yumurtayi eger yiyiyorsa yavas yavas arttir olmadibebeem maşallah canım Alpere ben dün uc öğün verdim ek gıda yumurta çok azdi tabi çeyreğini belki belki yemistir ama yine üstüne emiyo sipa emmede hic azalma olmadi gerçi kisa süreli emiyo bu arada mukut31 canım ekmeği ne zaman vermeye basladin peynir zeytin ekmek yemis maşallah benimki yoğurt bile yemiyo her türlü yoğurt yaptim yok ağzını açmıyo normal yedigi seylere yogurt ekledim yine yemedi bugun keçiboynuzu özüyle denemek istiyorum bakalim
Yese arttircam da yemiyor ki en son kaşığı dün yüzüme tükürdüTeşekkür ederiz canim :) kiligi kiyafeti cikarsak 8.200 falan oldu sanirim tospa :) bende bazlama ekmeginin icini zeytinyagina banip vermistim ilk ara ara veriyorum yine. Yumurtayi eger yiyiyorsa yavas yavas arttir olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?