2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Aha bi yoğurt yemeyen daha
Yemiyor canım ya yediği şeyleri de inan soytarılık la sokuyorum ağzına yoğurda katiyyen açmıyor. Bugün göstericem doktora nasip olursa bir boğazına baksın dişlerden olduğunu soylesin içim rahat etsin.Birde benim sütüm bol çocuk acıkmıyor sanırım. Birara o rahatsizken sütüm çok azalmıştı ozaman yiyordu çok güzel şimdi yemiyor.

Emmesini nasıl ayarliyorsun kaç saat emmedikten sonra 100ml yiyor..
Simdi kalktik biraz emdi. Birazdan mamasini hazirlarim yer 11gibi uyur 12 gibi kalkar 12.30gibi esim geliyor o ara yarim yumurta sarisi ve peyniri de yer. Bir de gevelesin diye tuzsuz cecil peyniri veriyorum eline emiyor onu anca :) 2 gibi uyurken yine emer uyur. 3gibi kalkar bazen biraz emiyor bazen tekrar uyumayi bekliyor o saatte. Bende durumuna göre meyve veriyorum o ara. 5.30 gibu tekrar uyur bi yarim saat o ara bir iki emer 8-8.30 gibi yogurt veya sebze puresi sonra yatarken yine emiyor ve uyuyor. Gece de 3 kere emiyor. En iyi günlerimizin tablosu bu :)

Evet canim acikmiyor olabilir aslinda anne sütü alıyo keçiboynuzunda zaten kalsiyum yüksek oranda var yoğurt yemeselerde olur peynir yediririz artık

Ohh maşallah :)

Gündüz 3 kere emiyor anladığım kadarıyla nerdeeee bizimki 2 saatte bir emiyor karnının açıkmasına izin vermiyor sıpa.Anne sütü mü ön planda bu ayda ek gıda mı sorucam doktora memeyi azalt derse azaltır ım.

Evet canim acikmiyor olabilir aslinda anne sütü alıyo keçiboynuzunda zaten kalsiyum yüksek oranda var yoğurt yemeselerde olur peynir yediririz artık
Zaten bir yumurtaya birde keçi boynuzu özü ne güveniyor um..Yoksa halim harap olurdu ama yeni vermeye başladın sanırım keçi boynuzu özünü bak gör nasıl etki edecek gelişimine, ben burda yazmayım ayıp olur şimdi.

Evet canım dun verdim ilk bide iki gündür hurma ve kayisili muhallebi yapiyorum ikisinde de demir var sipa bayıldı tatlı olunca

Tuzsuz çecil peynir eline vermek için çok iyi fikir ben pırasa, salatalık, ekmek veriyorum eline başka birşey gelmedi aklıma.

Müsait olduğun da muhallebilerin tarifini yazar mısın bizde yapalım..
Ben yulaf unuyla yapıyorum canim bir bucuk tatlı kaşığı kadar yulaf ununu bir cay bardağı suyla pisiriyorum iki hurma ve iki gun kurusu kayısiyi iki uc saat sıcak suda bekletip tel süzgeçten geçiriyorum pisirdigim muhallebiye ekliyorum

Aa bide tatlı patatesi çok sevdi fırında yaptım baya bi dondurucuya attim

Ona yumurta ezemezmisin?

Aslinda ortalama 3 saatte bir emiyor benimki 3 kere degil :) ortalama 2.5 saat uyanik kalip 1saat uyuyor orada saatleri 3 asagi 5 yukari yazdim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…