2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Ve sonunda keçiboynuzu özü işe yaradı bir yumurta sarısına bir çay kaşığı ekledim birazda anne sütüyle yumuşattım ve hepsini yedi hatta bitti diye ağladı ağlayınca eline Trabzon usulü çeçil peyniri verdim arkamı döndüğüm gibi koparmışbirazını yutmuş yarısını öyle öyle yedi elinden aldık ağladı bi büyük parça daha verdik onunda yarısını yedi maşallah üstüne su niyetine emdi ve uyudu şükür :)

Can'ım ben hiç görmedim yeşil akıntı, istersen Dr git bi idrar tahlili yaptır Can'ım.

Kızlar bebeklerinize sızle beraber ninni söylüyor mu. Bizimki söylediğini zannedip aslında böğürüyor çok komik ya dalmaya yakında Emziğiyle tempo tutuyor "hiim- hım-him .Çok tatlı ya.

Kızlar ben bugun koy tavuğunun suyunda Çorba denıycem Buarada daha ne muz ne yoğurt ne yumurta ne Ceviz Yemıyo Sırada beklıyolar kızlar evde peynırı nasıl yapıyorsunuz bebıslere 2lıtre süt var evde????
Can'ım peynir için 1 lt sütü kaynat, şişe sütten yapıyorum ben, kaynamaya başlayınca içine 250 gr yoğurttu koy. Biraz bekle süt kesilmeye başlayınca, yeşil suyu çıkıyor. Yeşil su çıkmaya başlayınca 15-20 sn bekle, süzgecin üstüne tülbent koy ve süz. Peynirin üstte hazır :)

Kızlar bebeklerinize sızle beraber ninni söylüyor mu. Bizimki söylediğini zannedip aslında böğürüyor çok komik ya dalmaya yakında Emziğiyle tempo tutuyor "hiim- hım-him .Çok tatlı ya.
maşallah canımbizimki sadece babası söyleyince eşlik ediyor o bağıra bağıra marş söylüyor çünkü ufaklıkda bağırma şeklinde eşlik ediyor

Arkadan değmedigine eminsen enfeksiyon dur , hemde yeşil se bayağı ilerlemiş bi bebeğin okadar yeşil akıntısı olacağını sanmam tahlil yaptır canım.

Oh afiyet bal şeker olsun

Benimki dil saklatmayi ogrenmis benden :) oynuyordum onunla dil saklatip guluyordu :) arabadayiz araba karanlik ses geldi gorumceme sordum sen mi yaptin yok dedi esime sordum yoo dedi meger benim ufaklik ogrenmis

Arkadan değmedigine eminsen enfeksiyon dur , hemde yeşil se bayağı ilerlemiş bi bebeğin okadar yeşil akıntısı olacağını sanmam tahlil yaptır canım.
Arkadan değil canım eminim.bir tahlil yaptirayim o zaman.kucukkende geçirmişti idrar yolu enfeksiyonu

Evet canım benımkı soluyo))))ayyyyy kurban olsunnnnn annesıııı kıyamam kuzuma uyutdugumda benle senkron oda okuyo

anlattığın doğum hikayen benimkinin aynısı aynı seyleri yaşadım kanamam basladı açılma yoktu suyun azalmaya başladı dediler yatış yapıldı ılk muyenemdeki dr yüzünden sezeryana karar verdim sezeryana girerken hocanın ekibinde ilk muayeneyi yapan asistanda vardı hatta onun yüzünden olduğunu ve doğumuma girmesini istemediğimi söyledim çok şükür sonrasında hiç sorun yaşamadım hemen kalktım

Merhaba arkadaşlar keçiboynuzu özünü veya tozunu süt veya yoğurda karistirdigimizda veya kalsiyum ile birlikte verdiğimizde demirin etkisi kalıyor mu.

aman canim ne guzel sutun yeterliymis. cignemeye yutmaya alissin damak tadi zenginlessin yeter bence. illa ek gidayla doymasi gerekmezki su anda. hala anne sutu temel besin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…