2 hafta sonra bende mes'ud oliciim kuzum
Simdi kalktik biraz emdi. Birazdan mamasini hazirlarim yer 11gibi uyur 12 gibi kalkar 12.30gibi esim geliyor o ara yarim yumurta sarisi ve peyniri de yer. Bir de gevelesin diye tuzsuz cecil peyniri veriyorum eline emiyor onu anca :) 2 gibi uyurken yine emer uyur. 3gibi kalkar bazen biraz emiyor bazen tekrar uyumayi bekliyor o saatte. Bende durumuna göre meyve veriyorum o ara. 5.30 gibu tekrar uyur bi yarim saat o ara bir iki emer 8-8.30 gibi yogurt veya sebze puresi sonra yatarken yine emiyor ve uyuyor. Gece de 3 kere emiyor. En iyi günlerimizin tablosu bu :)
Gündüz 3 kere emiyor anladığım kadarıyla nerdeeee bizimki 2 saatte bir emiyor karnının açıkmasına izin vermiyor sıpa.Anne sütü mü ön planda bu ayda ek gıda mı sorucam doktora memeyi azalt derse azaltır ım.
Canım aman dıkkat et çocuğumuz yutmayı öğrensin cıgneme refleksı de oluşsun dıye bı bebek böle rısklere atılmaz ben Yaptım bebek boğuluyordu pısman oldum Bıdaha da yapmam aman kızlar dıkkat edelım.Buarada portakalı sıkıp suyunu deneyen varmı bebısı ıcırdınızmı hıc denemek ıstıyorum da alerjıden korkuyorum
Ve sonunda keçiboynuzu özü işe yaradı bir yumurta sarısına bir çay kaşığı ekledim birazda anne sütüyle yumuşattım ve hepsini yedi hatta bitti diye ağladıağlayınca eline Trabzon usulü çeçil peyniri verdim arkamı döndüğüm gibi koparmış birazını yutmuş yarısını öyle öyle yedi elinden aldık ağladı bi büyük parça daha verdik onunda yarısını yedi maşallah üstüne su niyetine emdi ve uyudu şükür :)
disi geliyodur mukutcum calgel sur bak gor sakinlesiyorsa heralde disidirSaat 15 gibi ece geldim. Kız bugün hiçbirşey yememiş, mama da içmemiş. Devamlı mızırdadı durdu dedi eşim. 3 gibi uyutmuş 40dk sonra uyandı gitmedim yanına gene uyumuş. Bizim alttan 2 diş çıktı. Yarıya geldik nerdeyse. Acaba üstler mi geliyor diye şüpheye düştüm. Sabah kalktığında mızır mızırdı. Bütün gün mızırdamış.İyi gidiyorduk. Nazar değdirdim kuzuma ya
Peşpeşe çıkar canım ilk ikisi çıktımi devamı gelir distendir.Üzülme canım.Saat 15 gibi ece geldim. Kız bugün hiçbirşey yememiş, mama da içmemiş. Devamlı mızırdadı durdu dedi eşim. 3 gibi uyutmuş 40dk sonra uyandı gitmedim yanına gene uyumuş. Bizim alttan 2 diş çıktı. Yarıya geldik nerdeyse. Acaba üstler mi geliyor diye şüpheye düştüm. Sabah kalktığında mızır mızırdı. Bütün gün mızırdamış.İyi gidiyorduk. Nazar değdirdim kuzuma ya
geçen perşembe gittim yarın başlar dedim takmadı. Adetin en yoğun günlerinde gitmen lazımmış canımAdetinin kaçıncı günü gittin. Prosedür ne.
Neesade kahve pek sevinme derim zira annem bana spiralliyken hamile kalmis 36 sene önce ki teknoloji şimdi kini bilemem ama dikkatli olmaya devam et derim
Doktor Banada guvenılır degıl en ıyı Yöntem prezervatıf demısdı canımgeçen perşembe gittim yarın başlar dedim takmadı. Adetin en yoğun günlerinde gitmen lazımmış canım
Neeama hani %99 du hani en güvenilirdi
Baska yerden buldum cok hoş olmuş :)
Yok tatlim ya benimki yine de uyaniyor gece 2 3 kere emmeyePersembe yada cuma pek sevgili kaynanam geliyor oteki gelini sikayet edecek bu sefer eşim e dert yanmis azicik kızlar seneler sonra iyi cici gelin olucam galiba cadı deyip durmaktan vazgececek gibi hhheeeee heeeee ooohhhh olsun. Beni mumla arasın müstehak
Gece çok acikip çok emiyor ben sebzesini oglen yada ogleden sonra veriyorum senin gibi gece versem tok tutar mi ki ?!!
K kuzucuk87 güzel yazmis ana besin anne sütü gerisi tadimlik bencede senin sütü nü sevdigi için bile ek gida istemiyor olabilir ne güzel bişey bu
Ufaklığa geçmiş olsun çok zor bu bogulma tehlikesi olayi aman dikkat ben bi suredir elma armut ve portakal suyu karisik veriyorum bi sikinti olmadi iciyor çok şükür
Süper keramet pekmezde degil annesi sende
Doktor Banada guvenılır degıl en ıyı Yöntem prezervatıf demısdı canım
Adetinin kaçıncı günü gittin. Prosedür ne.
teşekkür ederim cevabın için.ben de öyle düşündüm ama bir yandan da içine farklı şeyler kattığım için yumurta peynir gibi.acaba içeriği de mi değişir mama almış olur mu olmaz mi diye şüphe ettim.sütüm baya azaldığı için hesaplamaya başladım eskiden yapmazdim hiç.bide benim oğlum çok iştahsız.en azından 400 500 ml alsın istiyorum.gece emiyo bi kaç kez ama yeterli olmuyo.ek gıdalarda fena gitmiyoruz şükür.Tabiki hesap etmelisin Can'ım, yiyor onu da sonuçta. Bence ayrıca ml hesabı yapma çok fazla.
ben de 1 çay bardağı kadar veriyorum ne olursa.zaten minicik oğlum.anca yiyo okadar.tam 7 ayı doldu 7300 gram.67 cm.hem vitaminli hem de kilo aldiracak ne verebilirim.Miktar olarak siz ne kadar veriyorsunuz gıdaları... Mesela benimki yoğurda hiç hayır demiyor yoğurt makinasının kavanozunu bitiriyor. Tek seferde olmasasa da 2 seferde kavanoz bitiyor. Ama kaşık maması en fazla 60cc suyla yaptığımda yiyiyor. Bugün bir de tarhana verdim içine yoğurt karıştırarak itiraz etmedi içti. Miktarı günden güne artırın diyorlar da biz de öyle çok da büyük bir artış yok hani. Hele bir de geçmişteki kusmalardan dolayı vermeye cesaret edemiyorum.
Bende bugn öyle yaptm hippin bisküvisni sucak suyla ısladım elma suyunu üzerine katıp cıvıttım sonrada avokado ekledim yediBen hipp in bebek bisküvisinden aldım. Bir tane bebek bisküvisini sıcak su ile ezip içerisine bir tatlı kaşığı pekmez katıyorum. En sonda da üzerine bir yemek kaşığı avakadoyu eziyorum. Benim oğlum bayıla bayıla yedi ama vücudunda kırmızılıklar oldu sonradandoktorumuz alerjik görünmüyor bu kızarıklıklar isilik dedi ama tropik meyveler alerji konusunda riskli olabilir, verme bir daha dedi
Bu alerjik olmaları konusunda bir bilgisi olan var mı aranızda?
Canım abisinin karısı kocasına mi sulaniyomis ciciklerini mi gösteriyormus ne öyle biseydi
Allah rızası için bana bi fikir verin 5 gün oldu hala ishal ve yeşil kakasi activia yedirsemmi ek gıda günde 2 tatlı kaşığı zorla yer suyu zorla içer surekli emcek süt yoksa söylenip durur sonra ağlar oyyyy oyyyyyy
Hee okudum o konuyu heemde çocuklu kadın nerden buluyorlar bu ateşi anlamiyomki çocuk doğdu nefret ettim bu işlerden
Ve sonunda keçiboynuzu özü işe yaradı bir yumurta sarısına bir çay kaşığı ekledim birazda anne sütüyle yumuşattım ve hepsini yedi hatta bitti diye ağladıağlayınca eline Trabzon usulü çeçil peyniri verdim arkamı döndüğüm gibi koparmış birazını yutmuş yarısını öyle öyle yedi elinden aldık ağladı bi büyük parça daha verdik onunda yarısını yedi maşallah üstüne su niyetine emdi ve uyudu şükür :)
Canim patates ver kakayi toparlasin. Hem yavrum serum yemis hemen düzelmez annesi.Allah rızası için bana bi fikir verin 5 gün oldu hala ishal ve yeşil kakasi activia yedirsemmi ek gıda günde 2 tatlı kaşığı zorla yer suyu zorla içer surekli emcek süt yoksa söylenip durur sonra ağlar oyyyy oyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?