2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

2 hafta sonra bende mes'ud oliciim kuzum

Persembe yada cuma pek sevgili kaynanam geliyor oteki gelini sikayet edecek bu sefer eşim e dert yanmis azicik kızlar seneler sonra iyi cici gelin olucam galiba cadı deyip durmaktan vazgececek gibi hhheeeee heeeee ooohhhh olsun. Beni mumla arasın müstehak

Gece çok acikip çok emiyor ben sebzesini oglen yada ogleden sonra veriyorum senin gibi gece versem tok tutar mi ki ?!!

K kuzucuk87 güzel yazmis ana besin anne sütü gerisi tadimlik bencede senin sütü nü sevdigi için bile ek gida istemiyor olabilir ne güzel bişey bu

Ufaklığa geçmiş olsun çok zor bu bogulma tehlikesi olayi aman dikkat ben bi suredir elma armut ve portakal suyu karisik veriyorum bi sikinti olmadi iciyor çok şükür

Süper keramet pekmezde degil annesi sende

Saat 15 gibi ece geldim. Kız bugün hiçbirşey yememiş, mama da içmemiş. Devamlı mızırdadı durdu dedi eşim. 3 gibi uyutmuş 40dk sonra uyandı gitmedim yanına gene uyumuş. Bizim alttan 2 diş çıktı. Yarıya geldik nerdeyse. Acaba üstler mi geliyor diye şüpheye düştüm. Sabah kalktığında mızır mızırdı. Bütün gün mızırdamış.İyi gidiyorduk. Nazar değdirdim kuzuma ya

disi geliyodur mukutcum calgel sur bak gor sakinlesiyorsa heralde disidir

Peşpeşe çıkar canım ilk ikisi çıktımi devamı gelir distendir.Üzülme canım.

Yok tatlim ya benimki yine de uyaniyor gece 2 3 kere emmeye

Tabiki hesap etmelisin Can'ım, yiyor onu da sonuçta. Bence ayrıca ml hesabı yapma çok fazla.
teşekkür ederim cevabın için.ben de öyle düşündüm ama bir yandan da içine farklı şeyler kattığım için yumurta peynir gibi.acaba içeriği de mi değişir mama almış olur mu olmaz mi diye şüphe ettim.sütüm baya azaldığı için hesaplamaya başladım eskiden yapmazdim hiç.bide benim oğlum çok iştahsız.en azından 400 500 ml alsın istiyorum.gece emiyo bi kaç kez ama yeterli olmuyo.ek gıdalarda fena gitmiyoruz şükür.

ben de 1 çay bardağı kadar veriyorum ne olursa.zaten minicik oğlum.anca yiyo okadar.tam 7 ayı doldu 7300 gram.67 cm.hem vitaminli hem de kilo aldiracak ne verebilirim.

Bende bugn öyle yaptm hippin bisküvisni sucak suyla ısladım elma suyunu üzerine katıp cıvıttım sonrada avokado ekledim yedi

Allah rızası için bana bi fikir verin 5 gün oldu hala ishal ve yeşil kakasi activia yedirsemmi ek gıda günde 2 tatlı kaşığı zorla yer suyu zorla içer surekli emcek süt yoksa söylenip durur sonra ağlar oyyyy oyyyyyy

Activia ne alaka ki o daha beter eder bence.
emsin ya birak ne guzel iste.ben bisi vermiyorum daha mesela.yemiyorsa zorlama canim

Maşallah subhanallah Allahım bütün bebislerimiz sağlıklı corbalarini yesin bitirsin su içmeyi sevsin inşallah

Canim patates ver kakayi toparlasin. Hem yavrum serum yemis hemen düzelmez annesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…