Teşekkür ederi. Can'ım cvp verdiğin için köfte hazırlar gibi yaptım kıymayı soğan sarımsak çok az kimyon bide kızıma ekmek yaptım yulaf ekmeği peynir altı suyuyla yoğurdum yulaf unu bide yumurta sarısı pişirip kurutup rondodan çektim ekmek olarakta onu koydum pişirdim sonra.ayrı biyerde patates pişirip tel süzgeçten geçirdim ikisini karıştırıp yedirdim severek yedi hatta akşam gediği halde o gece bi gece içbuçukta ve sabah altıda uyandı sadece kimyon mu etki etti yoksa karnı iyice doydu ondan mı bilemedim ama böyle olunca sabaha muhteşem uyandım bendeÇok az olabilir hem de gazını alır
Activia ne alaka ki o daha beter eder bence.
emsin ya birak ne guzel iste.ben bisi vermiyorum daha mesela.yemiyorsa zorlama canim
Canim patates ver kakayi toparlasin. Hem yavrum serum yemis hemen düzelmez annesi.
Vermeye devam et bakalim da yesil kaka fazla beslenmeden de oluyor he.Verdim canım patates pirinç elma havuç muz kan ilacı bile bana mısın demiyo
Ne yapsan aglar mi bir cocuk ya. Beynimi yiyiyor ya inat ettiginde. Dis degil gaz degil birsey degil aglamaya niyeti mi var herşeye agliyor cirladim sonundabeynim agriyor ya beynim
Vermeye devam et bakalim da yesil kaka fazla beslenmeden de oluyor he.
Su an babayi yemekle mesgul. Allah kolaylik versin bize ne diyeyim. Kardesim bende ama 3 kisi zaptedemiyruz bugün. Dün de avmde mizmizdi. Hastalikli tavuklar gibi kafami tutamıyorum ayakta oyle yordu ki beni.Aynı benimki yaaa çok iyi anlıyorum seni inşallah düzelir ogluslarimiz
Et falan vermeyi denedin mi? Bizimki 2 minik kusbasini goturdu bu aksam. Bak o da kilo aldirir bebege.Yok kız o kadar süt ne arasın bende zaten genelde süt yok diye söylene söylene emiyo az önce bi küçük amasya elması rendeledim yoğurt kaynar su ekledim ayran gibi oldu kıvamı 60 milim yedi 50 ml de şu icirdim
Baska yerden buldum cok hoş olmuş :)
Kakada mikrop çıktı mı? Yeşil kaka enfeksiyon olabilir. Bol su vermeye çalış. Biraz tadı kötü oluyor ama tatlı tuzlu su hazırla. İshalden dolayı dehidrasyon olmasın. Bir de derisini kontrol et. Çektiğinde esnekliği nasıl? çekince geri gidiyor mu? yoksa pörsüyor mu? Bu çok önemli. Bir de mama işe yarıyor. Annemin ishalini biz bebek mamasıyla durdurduk. Tam 6 ay ishal oldu eklem romatizması için kullandığı ilaçlardan dolayı. Sonra kardeşimin aklına geldi. Aptamil'in ishal olan bebekler için maması var medikal mama. O kesiyor. Eczaneden bulabilrsin.Aptamil HN-25Allah rızası için bana bi fikir verin 5 gün oldu hala ishal ve yeşil kakasi activia yedirsemmi ek gıda günde 2 tatlı kaşığı zorla yer suyu zorla içer surekli emcek süt yoksa söylenip durur sonra ağlar oyyyy oyyyyyy
Maaşallah Can'ım, kaç kilo doğmuştu? Yumurta, yoğurt, et verebilirsin canımben de 1 çay bardağı kadar veriyorum ne olursa.zaten minicik oğlum.anca yiyo okadar.tam 7 ayı doldu 7300 gram.67 cm.hem vitaminli hem de kilo aldiracak ne verebilirim.
Ne yapsan aglar mi bir cocuk ya. Beynimi yiyiyor ya inat ettiginde. Dis degil gaz degil birsey degil aglamaya niyeti mi var herşeye agliyor cirladim sonundabeynim agriyor ya beynim
Et falan vermeyi denedin mi? Bizimki 2 minik kusbasini goturdu bu aksam. Bak o da kilo aldirir bebege.
Kakada mikrop çıktı mı? Yeşil kaka enfeksiyon olabilir. Bol su vermeye çalış. Biraz tadı kötü oluyor ama tatlı tuzlu su hazırla. İshalden dolayı dehidrasyon olmasın. Bir de derisini kontrol et. Çektiğinde esnekliği nasıl? çekince geri gidiyor mu? yoksa pörsüyor mu? Bu çok önemli. Bir de mama işe yarıyor. Annemin ishalini biz bebek mamasıyla durdurduk. Tam 6 ay ishal oldu eklem romatizması için kullandığı ilaçlardan dolayı. Sonra kardeşimin aklına geldi. Aptamil'in ishal olan bebekler için maması var medikal mama. O kesiyor. Eczaneden bulabilrsin.Aptamil HN-25
Kuzu yumusak olur hem genelde kuzu öneriyorlar aldir bi dene. Bizimki yedi bu aksam sevdi şükür :)Et suyu katiyodum çorbaya kendi yaptığım et suyunu kuzu etimi danami aldirayim
Sebebi ne acaba yaSon 5 günümüz beyfendinin havada karada yerde kucakta arabada kanguruda ağlamasıyla geçiyor. Sesi kısılmak üzere. Gündüz uykularına geçişi sakarya meydan muhaberesi mübarek. Sabır çeke çeke günü dolduruyorum
Yok canımcçoksşükür tahlilleri temiz o mamayi hemen aldirayim Allah razı olsun tatlıtuzlu su nnasıl bi şerbet bide tuzlumu deri kontrolüyapiyom iinşallah atlatiriz yaaa
5 gün ishal çok uzun sure ishal diyebilmen için günde 9 kere falan yapması lazım eğer okadar yapıyorsa su kaybedebilir ,benim ishal için tek ilacım Reflor şase, kimyasal yada ilaç yok için de sadece maya, bağırsakların ihtiyacı olan bakterileri barındırıyor. İçecegine karistiriyorsun.Bu ilacın bir yan etkisi yok ama yinede çok yapıyorsa hastaneye götür canım şu kaybetmesin bebeğin.Diğer doğal yöntem ler,haşlanmış patatez,pirinç unu muz karışımı..Allah şifa versin canım..Allah rızası için bana bi fikir verin 5 gün oldu hala ishal ve yeşil kakasi activia yedirsemmi ek gıda günde 2 tatlı kaşığı zorla yer suyu zorla içer surekli emcek süt yoksa söylenip durur sonra ağlar oyyyy oyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?