Bugün bizde de çok mızırtı vardı. Sabah mızırdayarak uyandı. Keyifsizdi. Öğeln mama bile emmemiş.Sebebi ne acaba yauyuttum şükür. Basa cikilacak gibi degil. Yurutecle ayagimi ezdi ezdi durdu yemek yaparken. Kucagima gelmek istiyor aliyorum agliyor emmek istiyor emip birakiyor emip birakiyor süt bosa akiyor. Uyumak istiyor uyutuyorum diye agliyor
Bizimkine nolduysa dün oldu. Inan kafamin uzerinde 10 kilo yuk var sankiBugün bizde de çok mızırtı vardı. Sabah mızırdayarak uyandı. Keyifsizdi. Öğeln mama bile emmemiş.
Ay hadi kolayca atlatin insallah darisi basimiza.Çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum. Nasipse oğlumu yarın sünnet yaptıracağız.
Şimdiden geçmiş olsun canımÇok heyecanlıyım ve çok korkuyorum. Nasipse oğlumu yarın sünnet yaptıracağız.
Çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum. Nasipse oğlumu yarın sünnet yaptıracağız.
Amiiiin.Ay hadi kolayca atlatin insallah darisi basimiza.
SağolasınŞimdiden geçmiş olsun canım
TeşekkürleeerGeçmiş olsun şimdidenn
3 kilo doğmuştu.yumurta sarısıni her gün verebilir miyim.gün aşırı veriyorum suanMaaşallah Can'ım, kaç kilo doğmuştu? Yumurta, yoğurt, et verebilirsin canım
Oldu da bitti Maşallah. Adam gibi adam olur inşallah :)Çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum. Nasipse oğlumu yarın sünnet yaptıracağız.
Hayırlı olsuuun şimdiden de geçmiş olsunÇok heyecanlıyım ve çok korkuyorum. Nasipse oğlumu yarın sünnet yaptıracağız.
Amiiin.Oldu da bitti Maşallah. Adam gibi adam olur inşallah :)
SağolasınHayırlı olsuuun şimdiden de geçmiş olsun
Hayırlı olsuuun şimdiden de geçmiş olsun
Ben hergün yarim veriyorum.3 kilo doğmuştu.yumurta sarısıni her gün verebilir miyim.gün aşırı veriyorum suan
Yogun bi aksam olmus :-/ bizimki uyudu 9.30da uyandi bir saat sonra hemen aldim emzirdim birakmiyorum kucagimdan korkudan. Iyi geceler bu arada :)Y yesil zeytin hayırlısıyla sıkıntısız atlatın inşallah canım
bebeem bugun bunların hepsinin huysuzlugu tuttu herhalde dışarı çıktık öğleden sonra yürüteç salıncak falan aldık 6:30 gibi eve döndük bi başladı ağlamaya mızırdanmaya saat 10 a kadar sürdü hiç bi yerim tutmuyo en son belden aşağı kaka yaptı büyük oğlumla birlikte yıkadık sağolsun üstüne bide emdi uyudu şükür ama ben pert :/ hepinize iyi geceler kızlar deliksiz uykular olsun inşallah
Ne yapsan aglar mi bir cocuk ya. Beynimi yiyiyor ya inat ettiginde. Dis degil gaz degil birsey degil aglamaya niyeti mi var herşeye agliyor cirladim sonundabeynim agriyor ya beynim
Kizlar selam
Bu aksam ani bir kararla uyku egitimine basladim. 6 bucuk aylik kizim ve memeden baska bisekilde uyumuyor ve artik memede bile zor uykuya geciyordu. Ilk 2 disini cikardiktan sonra geceleri 4 5 kere kalkiyordu ve gunduz uykulari en fazla 45 dakika suruyordu. Saat 19:50 de altini degistirdim pijamalarini giydirdim emzirdim biraz oynadik sonra odaya gectik isiklari kapattik biraz oynadi saga sola dondu odadan ciktim mizirdandi biraz 10 dk sonra aglamaya basladi kucagima aldim sakinlesti koydum tekrar yine agladi katilarak resmen sonra meme verdim deli gibi uykusu vardi yine koydum yatagina aglamaya devam etti sirtini oksadim ninni soylemeye basladim sakinlesti biraz mirildandi aglamalari yavasladi hareketleride emzik verdim sonra uyudu. Bu surec 35 dk falan surdu ve ilk defa kendi kendine uyudu nasil mutluyum anlatamambakalim kac gunde ogrenecek kuzum kendi kendine uyumayi. Icim gitmedi degil aglarken ama dayanmak zorundayim
Çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum. Nasipse oğlumu yarın sünnet yaptıracağız.
Bizimkinin pazar sendromu da var zaar. Dün basladi. :-/İyi geceler herkeze
Mızmız olmalarinin bi nedeni var kızlar söyliyeyim mi?!!
Pazartesi sendromu yasiyoruz hepimiz ben de dahil herkez pazar gunu bi gezdi yoruldu ptesi de bebişlerle ilgilenmek zor geldi bebişlerde bizdeki bu sikintiyi anlayip mizmizlaniyor yanii kendim ve bebeğim biz böyle ydik bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?