2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Bugün bizde de çok mızırtı vardı. Sabah mızırdayarak uyandı. Keyifsizdi. Öğeln mama bile emmemiş.

Y yesil zeytin hayırlısıyla sıkıntısız atlatın inşallah canım

bebeem bugun bunların hepsinin huysuzlugu tuttu herhalde dışarı çıktık öğleden sonra yürüteç salıncak falan aldık 6:30 gibi eve döndük bi başladı ağlamaya mızırdanmaya saat 10 a kadar sürdü hiç bi yerim tutmuyo en son belden aşağı kaka yaptı büyük oğlumla birlikte yıkadık sağolsun üstüne bide emdi uyudu şükür ama ben pert :/ hepinize iyi geceler kızlar deliksiz uykular olsun inşallah

Yogun bi aksam olmus :-/ bizimki uyudu 9.30da uyandi bir saat sonra hemen aldim emzirdim birakmiyorum kucagimdan korkudan. Iyi geceler bu arada :)

İyi geceler herkeze

Mızmız olmalarinin bi nedeni var kızlar söyliyeyim mi?!!
Pazartesi sendromu yasiyoruz hepimiz ben de dahil herkez pazar gunu bi gezdi yoruldu ptesi de bebişlerle ilgilenmek zor geldi bebişlerde bizdeki bu sikintiyi anlayip mizmizlaniyor yanii kendim ve bebeğim biz böyle ydik bugun

Ne yapsan aglar mi bir cocuk ya. Beynimi yiyiyor ya inat ettiginde. Dis degil gaz degil birsey degil aglamaya niyeti mi var herşeye agliyor cirladim sonunda beynim agriyor ya beynim

Benimki de kafam patladi bugun

Kıyamam kuzucuga eşim de diyor sen aglamasina dayanamiyorsun egitim falan veremessin öyle vallaha

Çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum. Nasipse oğlumu yarın sünnet yaptıracağız.

Hayırlı olsun. Agrisiz acisiz olur inşallah. Allah yar ve yardimciniz olsun.

Bizimkinin pazar sendromu da var zaar. Dün basladi. :-/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…