2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

3 kilo doğmuştu.yumurta sarısıni her gün verebilir miyim.gün aşırı veriyorum suan
Can'ım benim kızım 8. Ayını bitirdi ben gün aşırı veriyorum. Ama günlük veren de var. Kilosu çok düşük değil Can'ım bence.

Slm hanımlar ben kan ilacı vermiyorum bebişim 6 buçk aylık yarın pekmeze başlayım diyorum dut pekmezimi üzümmü keçiboynuzumu sizler hangisini kullanıyosunuz ?

4-5kez yapıyor günde suyu bolca veriyom hastanede de mikrobik bisey olmayınca hiçbirşey yapmadılar mukut31 un soyledigi karisimi yapayim sabahta gecmezse onuda aliriz aptamil 5 meyveli karisimi biraktik ondanmi boyle oldu acaba normalde sabshlari 1 kez yapardi narmal insan gibi yapardi

Canım çabucak iyilessin inşallah normal dikişli sünnet mi olacak sadece pipiyimi uyusturcaklar korkma canım ilk 12 saat dolana kadar biraz yorulcan ama 12 saat geçsin sen bile inanamayacaksin bumu sünnet oldu diye
Çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum. Nasipse oğlumu yarın sünnet yaptıracağız.

Canım çoğunluk keçiboynuzu pekmezi veriyo bende keçiboynuzu veriyodum ishal olunca biraktim
Slm hanımlar ben kan ilacı vermiyorum bebişim 6 buçk aylık yarın pekmeze başlayım diyorum dut pekmezimi üzümmü keçiboynuzumu sizler hangisini kullanıyosunuz ?

6,5 aydır kaçıyordum nihayet spirali taktırıp kurtuldum. Artık çatal görmek istemiyorum

geçen perşembe gittim yarın başlar dedim takmadı. Adetin en yoğun günlerinde gitmen lazımmış canım

Nee ama hani %99 du hani en güvenilirdi
Ayy aynı durumdayım kaçmaktayım henüz. Arkdşm spiralle hamile kalmıştı ama bnm dr demişti ki yeni bi spiral gelmiş Türkiye ye rahime saplanıyomuş yani kayma yapmıyomuş da nasıl saplanıyo acaba araştırmaya bile korkuyorum

2 ay önce bn de başlamıştm cnm sallamadan uyumuyodu ve kısa uyuyodu 2 günde alıştı ve çoğu zmn hemen uyudu. Ama sonra da yeni bağımlılıklar oluştu: eee eee demeliyim, uyuyana kadar biberonla su içmeli, yatağın kenarına pat pat yapmalıyım, emzik emmeli, elimle oynamalı derken hepsi alışkanlığa dönüşmüş ve uykuya geçme süresi yine 30 dk yı geçiyo..o yüzden bn de bugün odadan çıkarak uyutmaya başladım 2 kez denedim olacak gibi ama bakalım tesadüf değildir inşllh. Allah sana da kolaylık versin:)

Çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum. Nasipse oğlumu yarın sünnet yaptıracağız.
İnşlllh sorunsuz çabucak geçsin, hayırlı olsun cnm

Benimki de kafam patladi bugun

Kıyamam kuzucuga eşim de diyor sen aglamasina dayanamiyorsun egitim falan veremessin öyle vallaha

Hayırlı olsun. Agrisiz acisiz olur inşallah. Allah yar ve yardimciniz olsun.
Benimde esim kiyamiyor hic

Ayy ins bagimlilik yapmaz. Allah sabir versin cumlemize. Birsey soracagim kizim gece uyandiginda yine ayni sekildemi yayiracagim meme vermeden? 00:08 de mizirdandi sanirim acikti uyuyordu saga sola donuyordu meme verdim koydum simdi 03:15 de yine ayni sekilde uyaadan saga sola donup duruyordu yine meme verdim koydum beyaz ses actim uyudu tekrar. Acaba meme vermemelimiyim? Uyku egitimi veren arkadaslar gece boyle bi durumda ne yapiyorsunuz? Yanlis bi yol mu izliyorum acep

Günaydın kızlar 9 da uyuttum gece için 1 tatlı kaşığı pirinç ununa 250 ml suyla pisirdim iki bisküvi ezdim biberona koyup 11de icirdim 4 de emdi uyudu 7da kp kapıyı çaldı araba anahtarı için uyandı şimdi geri uyuttum ishal iggeçti gibiydi bu sabah

Günaydın canım Inşallah tekrarlamaz

3 kilo doğmuştu.yumurta sarısıni her gün verebilir miyim.gün aşırı veriyorum suan
Ben hergun veriyorum ama köy yumurtası minnacık sarısı bir yumurta sarısı nın yarısı kadar.Ya haftada2 gün tam yada hergun yarım vermelisin canım.

Acaba kontrolünü mü aksattı? Çünkü 6 ayda bir kayma var mı diye ultrasonla bakılması lazımmış. Ay o kadar acıyı boş yere çekmiş olmamalıyım ya

Deme öyle deme deme fatmagül üzülür mukaddes
Uzman doktor taktiysa birşey olmaz ya ben taktırdıgimda ilçedeydik uzman doktor yoktu 10 yıl önce şimdiki gibi özel hastanerde çok yoktu yada ben bilmiyordum ana sağlığı diye bir yerde ebe taktı benimkini küçüktüm öyle peşinede düşmedim 6 ay kanamam geldi dedilermi vücut yabancı maddeyi kabul etmeye çalışıyor normal bende önemsemedim.6 sonrada hamile kalmış ım. Boş kesecikti aldı doktor hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…