Dana Eti bence Can'ım, kuzu ağır olabilir.Et suyu katiyodum çorbaya kendi yaptığım et suyunu kuzu etimi danami aldirayim
Can'ım benim kızım 8. Ayını bitirdi ben gün aşırı veriyorum. Ama günlük veren de var. Kilosu çok düşük değil Can'ım bence.3 kilo doğmuştu.yumurta sarısıni her gün verebilir miyim.gün aşırı veriyorum suan
5 gün ishal çok uzun sure ishal diyebilmen için günde 9 kere falan yapması lazım eğer okadar yapıyorsa su kaybedebilir ,benim ishal için tek ilacım Reflor şase, kimyasal yada ilaç yok için de sadece maya, bağırsakların ihtiyacı olan bakterileri barındırıyor. İçecegine karistiriyorsun.Bu ilacın bir yan etkisi yok ama yinede çok yapıyorsa hastaneye götür canım şu kaybetmesin bebeğin.Diğer doğal yöntem ler,haşlanmış patatez,pirinç unu muz karışımı..Allah şifa versin canım..
Çok heyecanlıyım ve çok korkuyorum. Nasipse oğlumu yarın sünnet yaptıracağız.
Slm hanımlarben kan ilacı vermiyorum bebişim 6 buçk aylık yarın pekmeze başlayım diyorum dut pekmezimi üzümmü keçiboynuzumu sizler hangisini kullanıyosunuz ?
Saol canım geçmiş olsun sizede inş düzelir kuzucukCanım çoğunluk keçiboynuzu pekmezi veriyo bende keçiboynuzu veriyodum ishal olunca biraktim
Iyi gecelerDaha yeni yatiyorum.6da kalkcam ise gitcem.arada da bir kere uyandirir minikim.
Uykusuz da yasaniyormus.
Sonra iki gun evdeyim.motivasyonum bu sadece.
Iyi geceler herkese.
6,5 aydır kaçıyordum nihayet spirali taktırıp kurtuldum. Artık çatal görmek istemiyorum
Ayy aynı durumdayım kaçmaktayım henüz. Arkdşm spiralle hamile kalmıştı ama bnm dr demişti ki yeni bi spiral gelmiş Türkiye ye rahime saplanıyomuş yani kayma yapmıyomuş da nasıl saplanıyo acaba araştırmaya bile korkuyorumgeçen perşembe gittim yarın başlar dedim takmadı. Adetin en yoğun günlerinde gitmen lazımmış canım
Neeama hani %99 du hani en güvenilirdi
2 ay önce bn de başlamıştm cnm sallamadan uyumuyodu ve kısa uyuyodu 2 günde alıştı ve çoğu zmn hemen uyudu. Ama sonra da yeni bağımlılıklar oluştu: eee eee demeliyim, uyuyana kadar biberonla su içmeli, yatağın kenarına pat pat yapmalıyım, emzik emmeli, elimle oynamalı derken hepsi alışkanlığa dönüşmüşKizlar selam
Bu aksam ani bir kararla uyku egitimine basladim. 6 bucuk aylik kizim ve memeden baska bisekilde uyumuyor ve artik memede bile zor uykuya geciyordu. Ilk 2 disini cikardiktan sonra geceleri 4 5 kere kalkiyordu ve gunduz uykulari en fazla 45 dakika suruyordu. Saat 19:50 de altini degistirdim pijamalarini giydirdim emzirdim biraz oynadik sonra odaya gectik isiklari kapattik biraz oynadi saga sola dondu odadan ciktim mizirdandi biraz 10 dk sonra aglamaya basladi kucagima aldim sakinlesti koydum tekrar yine agladi katilarak resmen sonra meme verdim deli gibi uykusu vardi yine koydum yatagina aglamaya devam etti sirtini oksadim ninni soylemeye basladim sakinlesti biraz mirildandi aglamalari yavasladi hareketleride emzik verdim sonra uyudu. Bu surec 35 dk falan surdu ve ilk defa kendi kendine uyudu nasil mutluyum anlatamambakalim kac gunde ogrenecek kuzum kendi kendine uyumayi. Icim gitmedi degil aglarken ama dayanmak zorundayim
İnşlllh sorunsuz çabucak geçsin, hayırlı olsun cnmÇok heyecanlıyım ve çok korkuyorum. Nasipse oğlumu yarın sünnet yaptıracağız.
Benimde esim kiyamiyor hicBenimki de kafam patladi bugun
Kıyamam kuzucuga eşim de diyor sen aglamasina dayanamiyorsun egitim falan veremessin öyle vallaha
Hayırlı olsun. Agrisiz acisiz olur inşallah. Allah yar ve yardimciniz olsun.
Ayy ins bagimlilik yapmaz. Allah sabir versin cumlemize. Birsey soracagim kizim gece uyandiginda yine ayni sekildemi yayiracagim meme vermeden? 00:08 de mizirdandi sanirim acikti uyuyordu saga sola donuyordu meme verdim koydum simdi 03:15 de yine ayni sekilde uyaadan saga sola donup duruyordu yine meme verdim koydum beyaz ses actim uyudu tekrar. Acaba meme vermemelimiyim? Uyku egitimi veren arkadaslar gece boyle bi durumda ne yapiyorsunuz? Yanlis bi yol mu izliyorum acepAyy aynı durumdayım kaçmaktayım henüz. Arkdşm spiralle hamile kalmıştı ama bnm dr demişti ki yeni bi spiral gelmiş Türkiye ye rahime saplanıyomuş yani kayma yapmıyomuş da nasıl saplanıyo acaba araştırmaya bile korkuyorum
2 ay önce bn de başlamıştm cnm sallamadan uyumuyodu ve kısa uyuyodu 2 günde alıştı ve çoğu zmn hemen uyudu. Ama sonra da yeni bağımlılıklar oluştu: eee eee demeliyim, uyuyana kadar biberonla su içmeli, yatağın kenarına pat pat yapmalıyım, emzik emmeli, elimle oynamalı derken hepsi alışkanlığa dönüşmüşve uykuya geçme süresi yine 30 dk yı geçiyo..o yüzden bn de bugün odadan çıkarak uyutmaya başladım 2 kez denedim olacak gibi ama bakalım tesadüf değildir inşllh. Allah sana da kolaylık versin:)
İnşlllh sorunsuz çabucak geçsin, hayırlı olsun cnm
Günaydın canım Inşallah tekrarlamazGünaydın kızlar 9 da uyuttum gece için 1 tatlı kaşığı pirinç ununa 250 ml suyla pisirdim iki bisküvi ezdim biberona koyup 11de icirdim 4 de emdi uyudu 7da kp kapıyı çaldı araba anahtarı için uyandı şimdi geri uyuttum ishal iggeçti gibiydi bu sabah
Ben hergun veriyorum ama köy yumurtası minnacık sarısı bir yumurta sarısı nın yarısı kadar.Ya haftada2 gün tam yada hergun yarım vermelisin canım.3 kilo doğmuştu.yumurta sarısıni her gün verebilir miyim.gün aşırı veriyorum suan
Ayy aynı durumdayım kaçmaktayım henüz. Arkdşm spiralle hamile kalmıştı ama bnm dr demişti ki yeni bi spiral gelmiş Türkiye ye rahime saplanıyomuş yani kayma yapmıyomuş da nasıl saplanıyo acaba araştırmaya bile korkuyorum
2 ay önce bn de başlamıştm cnm sallamadan uyumuyodu ve kısa uyuyodu 2 günde alıştı ve çoğu zmn hemen uyudu. Ama sonra da yeni bağımlılıklar oluştu: eee eee demeliyim, uyuyana kadar biberonla su içmeli, yatağın kenarına pat pat yapmalıyım, emzik emmeli, elimle oynamalı derken hepsi alışkanlığa dönüşmüşve uykuya geçme süresi yine 30 dk yı geçiyo..o yüzden bn de bugün odadan çıkarak uyutmaya başladım 2 kez denedim olacak gibi ama bakalım tesadüf değildir inşllh. Allah sana da kolaylık versin:)
İnşlllh sorunsuz çabucak geçsin, hayırlı olsun cnm
Bende sprialle hamile kaldım ,dediğin gibi düzenli kontrol gerektiriyor herhalde.Acaba kontrolünü mü aksattı? Çünkü 6 ayda bir kayma var mı diye ultrasonla bakılması lazımmış. Ay o kadar acıyı boş yere çekmiş olmamalıyım ya
Bende sprialle hamile kaldım ,dediğin gibi düzenli kontrol gerektiriyor herhalde.
Uzman doktor taktiysa birşey olmaz ya ben taktırdıgimda ilçedeydik uzman doktor yoktu 10 yıl önce şimdiki gibi özel hastanerde çok yoktu yada ben bilmiyordum ana sağlığı diye bir yerde ebe taktı benimkini küçüktüm öyle peşinede düşmedim 6 ay kanamam geldi dedilermi vücut yabancı maddeyi kabul etmeye çalışıyor normal bende önemsemedim.6 sonrada hamile kalmış ım. Boş kesecikti aldı doktor hemen.Deme öyle deme deme fatmagül üzülür mukaddes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?