2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

A
Ayniyiz ozaman canim kolay gelsin hepimize gercekten elim ayagima dolaniyo nasi oyalicagimi bilemiyorum bir suru oyuncak aldim onlardan da korktu bende uyutuyorum bisi yapamayinca ondan vijdan azabi cekmistim yaziyi okuyunca..

Canim yesil prima oyle cok kokuyo birde pisik yapmisti siviyi ne kadar surede cekiyo bilemiycemde ama teh ciste bile her yere dagitmasi bana cok mantikli gelmedi yuzey alani genisliyor bakteri uretmesi kolaylasiyor...
Canim ben izmir kasiyakada evka 6 oturuyorumda bugun evime donuyorum karsiyaka onerwbilecegin cocuk doktoru var mi ben yeni taşındım hicbiyer bipmiyorum

4aydan sonra evime donuyorum bebisim 57gunluk oldu 2ay kayinvaldemde 2ay annemde kaldım.bebisime annemle ve kardesmle baktik.ibs tek basima bakarim evimize alisiriz hersey yolunda gider

Ben bastan beri yalniz bakiyorum. Ilk 10 gun hastanede yattik teyzemler vs kaldılar. Eve cikinca hep yalnizdim kayinvalide yemek getiriyodu sadece bide bebek sevmeye cikiyordu. Hic korkma halledersin rahatca kendine guven

Merhaba kızlar hatırlarsanız Bi ara yazmıştım oğlum artık düzeldi kendisi yapabiliyor kakasını diye ama ne yazık ki bu sadece 2 gün sürdü, hayır neden o iki gün yaptı sonra eskiye döndü onu da anlamış değilim ama...Ve yine egzersiz ve masajla yaptırıyorum kakasını sabah ıknıp ıkınıp duruyor altına baktım yine çok çok az yapmış karnına doğru bastırdım bacaklarını Bi fışkırttı üstüm başım yatak yorgan hep battı yalnız ondan önce acayip gaz çıkardı... Benim anladığım bebeğim çok gazı olduğu ve çıkaramadığı için yapamıyor kakasını sabah kimyon verdim sütümü sağıp içine Bi çimdik kattım. Öğleden sonrada rezene verdim bu şekilde denicem artık hangisi iyi gelirse...Gazı olmayıp kakasını yapınca çok rahat uyuyor, aksi taktirde zırt bırt uyanıyor ne iş ne güç hiç bişey yapamıyorum. Sabah kahvaltı bile yapamadım doğru düzgün velhasıl gaz sorunu çözülmeden kaka sorunu çözülmeyecek gibi

Canim ben izmir kasiyakada evka 6 oturuyorumda bugun evime donuyorum karsiyaka onerwbilecegin cocuk doktoru var mi ben yeni taşındım hicbiyer bipmiyorum
Canım kusura bakma yardımcı olamıyorum. Her ne kadar ksklı olsamda 9 yıldır orda yaşamıyorum. Ama çok var izmirli ve ksklı onlar görüp yazarlar tavsiyelerini.

Bizim o kadar gazimiz yok ama bizde kendimiz yapamiyoruz kakamizi. Bende bacagini ittiriyorum elimle azcik aciyorum oyle yapabiliyor

Benimde morelim bozuldu okuyunca ama sizin cewaplarinizi gorunce rahatladim cidden tecrubesizlik kotu bisi gercekten ogrrtmen olmak y.lisans yapmak falan bana bisi katmamis:)))

Aynen canim maalesef hic bir ise yaramadi o bilgiler :)

Ben Karşıyaka'da oturuyorum. Kızım 2 aylık oldu. Bostanlı şifa da saliha hanımı tavsiye ettiler bize yeni. 3. Ayki kontrolümüz için ona randevu alıcaz. Hastanenin sayfasında cv si var bak istersen sen de bi

Emzirdikten sonra arkasına mama ver eğer ki içiyor ve uzun süre uyuyorsa bilki doymuyordur canım

Hic mama vermedim ki simdiye kadar. Huysuzluk da yapmiyor, ac olsa aglar diyorum, bilemedim yaa. Ac olsa aglamaz mi?

Ben Karşıyaka'da oturuyorum. Kızım 2 aylık oldu. Bostanlı şifa da saliha hanımı tavsiye ettiler bize yeni. 3. Ayki kontrolümüz için ona randevu alıcaz. Hastanenin sayfasında cv si var bak istersen sen de bi
Tamam canim bakayim bende cok tesekkureserim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…