2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Evet canim iki bacagidan bir kolundan bayag agir bir asi.kuzucum aksamina hic durmadi.4saat arayla calpol verdim.
Çok korkuyorum yarın tek gidecem eşim şehir dışına gidecek yarın cumaya kadar yok allahım yardım etsin bana çok canı aciyacak gece nasıl olacak inş ateşi çıkmaz üzerini ortmeyimmi

C
Kizlar yardim lutfen benim bebegimin bezini degistirdigimde agir idrar kokusu geliyo sert sizdedemi bole FIKIR VERIN LUTFEN KORKUYORUM IDRAR YOLU ENFEKSIYONUNDA((((((BUARADA PRIMA YESIL PAKET KULLANIYORUM
Canım benim oğlumda gaz yapıyor kaka yaptı herhalde diyorum bakıyorum bişe yok bikacgun yapmadıkları için öyle kokuyor sanırım

C

Canım benim oğlumda gaz yapıyor kaka yaptı herhalde diyorum bakıyorum bişe yok bikacgun yapmadıkları için öyle kokuyor sanırım
Kakasi degilde kucuk idrari canim kaka bikacgun yapamadiklari icin normal.bezdenmidir bilmiyorum kucuk idrar keskin kokuyo bezi

Kakasi degilde kucuk idrari canim kaka bikacgun yapamadiklari icin normal.bezdenmidir bilmiyorum kucuk idrar keskin kokuyo bezi
Canim yesil prima oyle cok kokuyo birde pisik yapmisti siviyi ne kadar surede cekiyo bilemiycemde ama teh ciste bile her yere dagitmasi bana cok mantikli gelmedi yuzey alani genisliyor bakteri uretmesi kolaylasiyor...

teşekkür ederim canım

Çok korkuyorum yarın tek gidecem eşim şehir dışına gidecek yarın cumaya kadar yok allahım yardım etsin bana çok canı aciyacak gece nasıl olacak inş ateşi çıkmaz üzerini ortmeyimmi

Canım korkma ya ben burda okumuştum oyuzden aşı ya giderken biraz calpol verdim
Sonra aşı dan sonra dr sordum eğer ateşi olursa 4 saatte bi bi çay kaşığı verebilir sin ddi.
Ateşi olmadı takip ettim ama huysuzlugu oldu belki kolu ağrıyor dur bende akşam bi daha calpol verdim ağrı kesici ateş düşürücü ya ağrısı varsa da keser rahat uyur diye.
Ama sen dr danış tabi

Kızım öksürmeye başladı hırıltılı sesi de var uykuya dalıp öksürünce uyanıyo

Allah kabul etsin canim

Kizlar gunaydin bisi sorucam benim oglan gece emmeye kalkiyo emip uyuyo 3 saatte bir sonra 8 gibi kalkiyoruz...internette diyoki 2-3ayylik bebekler gece 10 saat uyur gunduz kisa uykulari olur 2 saatten fazla uyutmayun diyo..bizimki15 dak en fazla mizildamdan duruyo dolastiriyorum emiyo falan 1 saat en fazla geciyo daha fazla oyalamiyorum ve aglamaya basliyo uyutmak icin dallamak zorunda kaliyorum ve yarim saat sallayip uyutuyorum gununuz boyle geciyo...sizinkiler nasil kendi kendilerine ne kadar sure duruyorlar aglamadan cok canimi sikiyo bu konu dewamli aglamasi..(

Benim kızım sürekli emmek istiyo. Emmeyi ği bıraktığı zaman ya uyuyo yada doyup etrafına bakıyo o da en fazla 15 dk sonra ağlıyo tekrar meme istiyo

Yok artik, oyuncak bebeklerden bahsediolar heralde okudugun yerde

Benim en en fazls 2 saat uyuyo o saatlerde de her 10 dk da bir ıkınıyor. Gece uykumuz iyi cok sükür.11 gibi emiyor ben gece 2 de uyandırıp biberonla veriyorum sagdığım sütü sonra tekrar uyuyo sabah saat 6 -7 ye kadar.

Canım benim kız 87 günlük oldu. Geceleri genelde 3-4 saatte bi kalkıyor. Gündüzleri de bazen 1er saat uyuyor kalkıyor, bazen 2 şer falan uyuyor. Karnını doyurduktan sonra altı da temizse 15-20 dk falan kendi kendini oyalayabiliyor. Bunları yaklaşık 20 gündür falan yapabiliyor

Benimki gece 4-5 saat arayla uyanip emiyor gündüz de bir saat max heralde gerci bir saat bile uyudugunu gormedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…