Çok korkuyorum yarın tek gidecem eşim şehir dışına gidecek yarın cumaya kadar yok allahım yardım etsin bana çok canı aciyacak gece nasıl olacak inş ateşi çıkmaz üzerini ortmeyimmiEvet canim iki bacagidan bir kolundan bayag agir bir asi.kuzucum aksamina hic durmadi.4saat arayla calpol verdim.
Bende kan ilacı kullandım şurup gibi olanındankizlar dogum sonrasi vitamin demir şurubu vs kullanan var mi ??
Canım benim oğlumda gaz yapıyor kaka yaptı herhalde diyorum bakıyorum bişe yok bikacgun yapmadıkları için öyle kokuyor sanırımKizlar yardim lutfen benim bebegimin bezini degistirdigimde agir idrar kokusu geliyo sert sizdedemi bole FIKIR VERIN LUTFEN KORKUYORUM IDRAR YOLU ENFEKSIYONUNDA((((((BUARADA PRIMA YESIL PAKET KULLANIYORUM
Kakasi degilde kucuk idrari canim kaka bikacgun yapamadiklari icin normal.bezdenmidir bilmiyorum kucuk idrar keskin kokuyo beziC
Canım benim oğlumda gaz yapıyor kaka yaptı herhalde diyorum bakıyorum bişe yok bikacgun yapmadıkları için öyle kokuyor sanırım
Canim yesil prima oyle cok kokuyo birde pisik yapmisti siviyi ne kadar surede cekiyo bilemiycemde ama teh ciste bile her yere dagitmasi bana cok mantikli gelmedi yuzey alani genisliyor bakteri uretmesi kolaylasiyor...Kakasi degilde kucuk idrari canim kaka bikacgun yapamadiklari icin normal.bezdenmidir bilmiyorum kucuk idrar keskin kokuyo bezi
teşekkür ederim canımToz kimyon canim kasiga sagiyorum kimyonu az bişey parmak uclarimla tutup serpiyorum veriyorum dün gece beş saatte bir uyandi ki oda emmek icin uc gündür bu sekilde rahat uyuyoruz bnde yeni vermeye basladm bıktım cnku kolik saatlerinden ama smdi kolik saatlerinde cok rahat ya uyuyor yada sakin geçiyor
Bu arada bugün ogluma Mevlüt yaptık hem kirk hem sünnet aradan cikti allah kabul etsin inşallah :)
allah kabul etsin :))teşekkür ederim canım
Çok korkuyorum yarın tek gidecem eşim şehir dışına gidecek yarın cumaya kadar yok allahım yardım etsin bana çok canı aciyacak gece nasıl olacak inş ateşi çıkmaz üzerini ortmeyimmi
kizlar dogum sonrasi vitamin demir şurubu vs kullanan var mi ??
Toz kimyon canim kasiga sagiyorum kimyonu az bişey parmak uclarimla tutup serpiyorum veriyorum dün gece beş saatte bir uyandi ki oda emmek icin uc gündür bu sekilde rahat uyuyoruz bnde yeni vermeye basladm bıktım cnku kolik saatlerinden ama smdi kolik saatlerinde cok rahat ya uyuyor yada sakin geçiyor
Bu arada bugün ogluma Mevlüt yaptık hem kirk hem sünnet aradan cikti allah kabul etsin inşallah :)
Kizlar gunaydin bisi sorucam benim oglan gece emmeye kalkiyo emip uyuyo 3 saatte bir sonra 8 gibi kalkiyoruz...internette diyoki 2-3ayylik bebekler gece 10 saat uyur gunduz kisa uykulari olur 2 saatten fazla uyutmayun diyo..bizimki15 dak en fazla mizildamdan duruyo dolastiriyorum emiyo falan 1 saat en fazla geciyo daha fazla oyalamiyorum ve aglamaya basliyo uyutmak icin dallamak zorunda kaliyorum ve yarim saat sallayip uyutuyorum gununuz boyle geciyo...sizinkiler nasil kendi kendilerine ne kadar sure duruyorlar aglamadan cok canimi sikiyo bu konu dewamli aglamasi..(
Kizlar gunaydin bisi sorucam benim oglan gece emmeye kalkiyo emip uyuyo 3 saatte bir sonra 8 gibi kalkiyoruz...internette diyoki 2-3ayylik bebekler gece 10 saat uyur gunduz kisa uykulari olur 2 saatten fazla uyutmayun diyo..bizimki15 dak en fazla mizildamdan duruyo dolastiriyorum emiyo falan 1 saat en fazla geciyo daha fazla oyalamiyorum ve aglamaya basliyo uyutmak icin dallamak zorunda kaliyorum ve yarim saat sallayip uyutuyorum gununuz boyle geciyo...sizinkiler nasil kendi kendilerine ne kadar sure duruyorlar aglamadan cok canimi sikiyo bu konu dewamli aglamasi..(
Benim en en fazls 2 saat uyuyo o saatlerde de her 10 dk da bir ıkınıyor. Gece uykumuz iyi cok sükür.11 gibi emiyor ben gece 2 de uyandırıp biberonla veriyorum sagdığım sütü sonra tekrar uyuyo sabah saat 6 -7 ye kadar.Kizlar gunaydin bisi sorucam benim oglan gece emmeye kalkiyo emip uyuyo 3 saatte bir sonra 8 gibi kalkiyoruz...internette diyoki 2-3ayylik bebekler gece 10 saat uyur gunduz kisa uykulari olur 2 saatten fazla uyutmayun diyo..bizimki15 dak en fazla mizildamdan duruyo dolastiriyorum emiyo falan 1 saat en fazla geciyo daha fazla oyalamiyorum ve aglamaya basliyo uyutmak icin dallamak zorunda kaliyorum ve yarim saat sallayip uyutuyorum gununuz boyle geciyo...sizinkiler nasil kendi kendilerine ne kadar sure duruyorlar aglamadan cok canimi sikiyo bu konu dewamli aglamasi..(
Benim de oyle oldu meger agzında pamukcuk varnış. Bi kontrol et istersenKizlar bebegim yemek yemiyo gazdandir diye dusunuyorum dogrumu sizce eskiden 120cc yiyen bebek simdi 50 60zorls yiyo
Canım benim kız 87 günlük oldu. Geceleri genelde 3-4 saatte bi kalkıyor. Gündüzleri de bazen 1er saat uyuyor kalkıyor, bazen 2 şer falan uyuyor. Karnını doyurduktan sonra altı da temizse 15-20 dk falan kendi kendini oyalayabiliyor. Bunları yaklaşık 20 gündür falan yapabiliyorKizlar gunaydin bisi sorucam benim oglan gece emmeye kalkiyo emip uyuyo 3 saatte bir sonra 8 gibi kalkiyoruz...internette diyoki 2-3ayylik bebekler gece 10 saat uyur gunduz kisa uykulari olur 2 saatten fazla uyutmayun diyo..bizimki15 dak en fazla mizildamdan duruyo dolastiriyorum emiyo falan 1 saat en fazla geciyo daha fazla oyalamiyorum ve aglamaya basliyo uyutmak icin dallamak zorunda kaliyorum ve yarim saat sallayip uyutuyorum gununuz boyle geciyo...sizinkiler nasil kendi kendilerine ne kadar sure duruyorlar aglamadan cok canimi sikiyo bu konu dewamli aglamasi..(
Teşekkür ederim canimAllah kabul etsin canim
Benimki gece 4-5 saat arayla uyanip emiyor gündüz de bir saat max heralde gerci bir saat bile uyudugunu gormedimKizlar gunaydin bisi sorucam benim oglan gece emmeye kalkiyo emip uyuyo 3 saatte bir sonra 8 gibi kalkiyoruz...internette diyoki 2-3ayylik bebekler gece 10 saat uyur gunduz kisa uykulari olur 2 saatten fazla uyutmayun diyo..bizimki15 dak en fazla mizildamdan duruyo dolastiriyorum emiyo falan 1 saat en fazla geciyo daha fazla oyalamiyorum ve aglamaya basliyo uyutmak icin dallamak zorunda kaliyorum ve yarim saat sallayip uyutuyorum gununuz boyle geciyo...sizinkiler nasil kendi kendilerine ne kadar sure duruyorlar aglamadan cok canimi sikiyo bu konu dewamli aglamasi..(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?