2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

kizlar ya biogia ya da sabah aksam yarim caykasigi verdigim zeytinyagi bir nebze de olsa ise yaradi.yine kakasini yaparken ikinuyor kipkirmizi oluyor ama gaz cikarmaya basladj yavastan aklim durdu koca insan gibi demekki o gazlar deli ediyir cocuklari.gerci tamamen bitmis degil ama 3 saat aglayacagina bir saat agliyor sukrediyorum. birde tavsiyem sakinke n masaj hareketlerini yapin gaz birikmesin.
bu arada kafasinda konak olmus bir suru zeytinyagi ike karbobati karisrrip dis fircasiyla yumusattm .dustan sonra emzirirkende dayanamadim elimle acitmadan siyirdim gecti onlem almayinca tum kafaya yayılıyor.. pamukcuk icinde bugun basladim yaa hic bitmiyor hergun bir sey cikiyor.burnuna serum dokup çektim sumuk çıktı valla bitmiyor

Canim biz
Canim biz 5gundur yapamiyoruz.dk arafdik fitil yapin dedi 7-10gun arasi normal dedi.ama bebisim yapmayinca ben cok rahatsiz oluyorum .biraz daha beklicem sonra fitili yaoucam.eger kimyon yada rezene iyi gelirse banada soylermisib bende yapayim

Z
Zeytin yagini ac karnami tok karnami veriyorsun canim.benim bebis 5gundur kaka yapmiyir gazinida azicik yapiyor.bende zeytin yagi veriyorun 1kasik ama bi faydasi yok.of ya moralim cok bozuldu bebidib kakasi bi duzelmedi gecendede 2gun yapmamisti fitil vermektende korkuyorum alisir mi acaba yine yapamazsa hep mi vercm deli sorular var aklimda bide evime donuyorum artik tek basima bakicam of of

canim sabah akşam veriyorum aklima geldikce dikkat etmedim hic .benmkide sancilaniyor yaaa kivraniyor resmen uykusunda su an off ( bir cikarsa rahatlayaack

Oğlum bugün aşı oldu çok huzursuz uyuyamıyor akşam dahada huysuzlandi calpol verdim kolunu kaldırmıyor yavrum ya bu gece uzun olacak sanırım allahım yardımcımız olsun

Canım ben emzirmeden veriyorum zeytinyağı olsun gaz ilaçları olsun

Canım ya bizdede konak var çok fazla hemde bidefa zeytinyağı sürdük hiç çıkmadı gerçi taramadik ikinci kez annem vicks sürdü sonra hafifçe siyirdi o hep öyle yapmış bizi..sen zeytinyağı nın içine karbonatmı koyuyorsun bende deneyim dr.söyledi

Tabii ki... İnternetten araştırdığım kadarıyla sadece anne sütü alan bebeklerde olabiliyormuş bu durum aynı şekilde olan o kadar çok kişi var ki...hatta anne sütünün yaradığını gösteriyor diyenler bile olmuş

Oğlum bugün aşı oldu çok huzursuz uyuyamıyor akşam dahada huysuzlandi calpol verdim kolunu kaldırmıyor yavrum ya bu gece uzun olacak sanırım allahım yardımcımız olsun
Bizim de bar bakalım ayın 6 snda şimdiden kastı vallahi...büyük oğlumda hiç Bi sıkıntı olmamıştı inşallah ikincide de olmaz

Sanirim kafayi yicem, sabah 8.30dAn beri hic uyumuyor, kucak istiyor sadece emerken uyuyor, birakinca agliyor, doymuyor mu noluyor anlamadim
Emdikten sonra mama ver eger mamadan sonra rahatlarsa actir. Ben bir ay direndim sadece anne sutu verdim. Benim bebis de surekli emmek istiyordu ayni senin gibi sonunds mama verdim megerse acmis cocugum simdi cok vicdan azabi cekiyorum. Bu arada diktora da gitmiştim. Emzir demisti

Uykusuzluktan gözlerim kapanıyor eşimin görev çıktı sabaha kadar yok Off ne yapacaksam artık tek başıma iki çocukla
Bizimkini yikadim uyuyor smdi ay iki cocuk ne zordur allah bilir allah kolaylik versin canım diğeri kaç yaşında eşin ne iş yapıyor bnm eşim de birgün evde birgün çalışıyor esim olmadimi annem geliyor cok şükür rahatım o yüzden tek olanlara allah kolaylik versin bütün gün kucakta belim kopuyor her görende kucağa alıştırma diyor sanki duruyorda bn keyfime gezdiriyorum cocugu evde bi oyana bi bu yana

benim kiz da kucakci kaac saattr yatmadi belim in kemigi kirilacsk artik arkaya dogru gidiyor hep ;( benmde esim yok ama annem var sağolsun oda migren hastasi onada kiyamiyorm.kayinvalidem cagirdi bir aya gidicem ama o annem gibi bakmaz .kimse anneler miz gibi sen uyi kizim ben bakarm demez bir gun der ikinci gun demez .ALlah yardımcmz olsun

Hic mama vermedim ki simdiye kadar. Huysuzluk da yapmiyor, ac olsa aglar diyorum, bilemedim yaa. Ac olsa aglamaz mi?
Benimki hic aglamiyordu memedeyken. Beni emzik olarak kullaniyor saniyordum. Hep emmek istiyordu. Simdi mama devam sütü veriyorum. Rahatladi kuzucugum

Aynisi benmde demekki bu donemleri boyle atlaticaz canim
Kızlar ayni sorunu yasadim bir ay anne sütü diye direndim megrse çocuğum açmış. Devam sutu mama verin. Mama verin diyenlere sinir oluyordum simdi vermedigim icin vicdan azabindan ölüyorum. Çocuğuma eziyet etmisim sadece anne sütü vererek. Doydugunu zannediyordum. Ama her iki göğsümü de emdirdikten donra Doyduğuna emin olduktan sonra mama verdim. Bir biberon süt icti yavrum ne doymasi ölmemek için uğraşıyormuş meğer yavrucugum

Benimde aynı canım, 15 - 20 dk uyuyor, ağlayarak uyanıyor, dolaşıyoruz omzumda tekrar uyuyor, bazen ağlaması durmuyor sakinleştiremiyorum, Kendi kendinede keyfi isterse 15 dk falan duruyor, o da günde 2 defa falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…