2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Kizlar sutumu sagdim benmari usulu isitdim bebegim istahsiz yemedi atayimmi ( bozulmusmudur sizce bebegim uyudu yemedi

Kizlar sutumu sagdim benmari usulu isitdim bebegim istahsiz yemedi atayimmi ( bozulmusmudur sizce bebegim uyudu yemedi

Yok canım bozulmamistir bende öyle biberon u sıcak suya koyuyorum
Senin bebeğin farklı bir sıkıntı si olabilir.
Ancak ısittigin sütü 3 saat içinde tuketmelisin diye biliyorum

Yok canım bozulmamistir bende öyle biberon u sıcak suya koyuyorum
Senin bebeğin farklı bir sıkıntı si olabilir.
Ancak ısittigin sütü 3 saat içinde tuketmelisin diye biliyorum
Nasil bi sikinti sence canim ben asiri gazdan yemedigini dusunuyorum ikinmakdan yiyemiyo diye dusunuyorum

Kizlar yardim lutfen benim bebegimin bezini degistirdigimde agir idrar kokusu geliyo sert sizdedemi bole FIKIR VERIN LUTFEN KORKUYORUM IDRAR YOLU ENFEKSIYONUNDA((((((BUARADA PRIMA YESIL PAKET KULLANIYORUM

tohum mu yoksa toz kimyonmu
Toz kimyon canim kasiga sagiyorum kimyonu az bişey parmak uclarimla tutup serpiyorum veriyorum dün gece beş saatte bir uyandi ki oda emmek icin uc gündür bu sekilde rahat uyuyoruz bnde yeni vermeye basladm bıktım cnku kolik saatlerinden ama smdi kolik saatlerinde cok rahat ya uyuyor yada sakin geçiyor

Bu arada bugün ogluma Mevlüt yaptık hem kirk hem sünnet aradan cikti allah kabul etsin inşallah :)

Nasil bi sikinti sence canim ben asiri gazdan yemedigini dusunuyorum ikinmakdan yiyemiyo diye dusunuyorum

Bilemiyorum ki canım mesela benim kızım 1 aylık ken isal oldu ilk gün içtiğini kustu neden olduğunu anlamamistik sonra ateş ve isal olunca anladık .
Bebekler büyüyor her gün bilmediğimız bir özellik öğreniyoruz.
İnşallah bi sıkıntı yoktur canım zaten dr kontrolunuz varsa bi sıkıntı olursa doktor un da söyler takma çok kafana .

Kizlar yardim lutfen benim bebegimin bezini degistirdigimde agir idrar kokusu geliyo sert sizdedemi bole FIKIR VERIN LUTFEN KORKUYORUM IDRAR YOLU ENFEKSIYONUNDA((((((BUARADA PRIMA YESIL PAKET KULLANIYORUM

Canım bez idrar ile birleşince değişik bir koku geliyor bizimki n den de
Enfeksiyon olup olmadığını idrar testi ile anlarlar.
O da kız bebekse biraz zor oluyor ben çok zorlandim ortası delik bir poşeti cinsel organ idrar çıkışı bölgesine yapistiriyorsun idrar yapinca poşetin içine girmeli

Canim erkek bebek benim kuzum agir bi koku var da sert korku geldi bana istahi da az erkeklerde nasil aliniyo test

İyi Akşamlar kızım bugün 40 günlük oldu yoğun gaz sancısı var kolik galiba fön makinası sesine susuyo sonra yaklaşık 2 saat emdi memeden ayırmak istedikçe ağladı. Emerken uyuyunca 1 saat kolumda yattı ama yatağına yatırırım an ağlayarak uyandı yine emiyo şimdi... Alttan gazı bol çıkarıyor ama üstten gazı çok zor çıkarıyor rezene ya da kimyon çayı faydalı olur mu?

Faydali olur canım kimyon tarifi vermiştim dene istersen bn az once verdm sonra emzirirken kakasini yapti

CanlarmOTE="ayhkdry, post: 43215860, member: 605078"]Faydali olur canım kimyon tarifi vermiştim dene istersen bn az once verdm sonra emzirirken kakasini yapti[/QUOTE]
Canim kimyon kakada yaptiriyor mu benim bebek 4gundur kaka yapmıyorda.faudasi olursa kimyon vereyim

Canim erkek bebek benim kuzum agir bi koku var da sert korku geldi bana istahi da az erkeklerde nasil aliniyo test

Canım erkek de daha kolay aynı küçük idrar torbası deliğe pipi sini koyunca direk poşete iseyebiliyor.
Ben kızımda zorlanmistim.
Sen bence çocuğun bu huysuzlugu vs idrar kokusunu da söyle idrar tahlili ister dr

Yardımcı olmak için paylaşmak istedim arkadaşlar mama veripte her seferinde cezvede ısıtanlara termos öneririm ben başından beri dereceli termos kullanıyorum tefalden aldım 40 derece verilmesi gerekiyor mamanın 40 derecenin altına düştükçe üzerini su kaynatıp dolduruyorum çok pratik oluyor özellikle geceleri bebişimi çok bekletmiyorum suyu mamayı koyup çalkalayıp veriyorum umarım faydası olmustur

Canim benim oglumda 4gundur yapamiyor gunduxleri iyi ama geceleri ikuniyor huzursuz bugunde yapmazsa doktora goturcem.ins bugun yapsr bende kulak copu soktum yapmadi yagladim vicks surdum masaj yapaiyorym ama yok kakamix
Canım 2gun bende kulak çöpü nu denedim yapmadı bu sabah yaptı çok şükür yine zorla yaptı kulak çöpü ile çok ağladı igkum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…