Cnm nasil bi cay kasigi anne sutune 1cimdik kimyonmuSütüne biraz kimyon döküp versen canm benim bebise cok iyi geldi bi cay kasigina bi cimdik atiyorum
Kizlar sutumu sagdim benmari usulu isitdim bebegim istahsiz yemedi atayimmi ( bozulmusmudur sizce bebegim uyudu yemedi
Nasil bi sikinti sence canim ben asiri gazdan yemedigini dusunuyorum ikinmakdan yiyemiyo diye dusunuyorumYok canım bozulmamistir bende öyle biberon u sıcak suya koyuyorum
Senin bebeğin farklı bir sıkıntı si olabilir.
Ancak ısittigin sütü 3 saat içinde tuketmelisin diye biliyorum
tohum mu yoksa toz kimyonmuSütüne biraz kimyon döküp versen canm benim bebise cok iyi geldi bi cay kasigina bi cimdik atiyorum
Toz kimyon canim kasiga sagiyorum kimyonu az bişey parmak uclarimla tutup serpiyorum veriyorum dün gece beş saatte bir uyandi ki oda emmek icin uc gündür bu sekilde rahat uyuyoruz bnde yeni vermeye basladm bıktım cnku kolik saatlerinden ama smdi kolik saatlerinde cok rahat ya uyuyor yada sakin geçiyortohum mu yoksa toz kimyonmu
Nasil bi sikinti sence canim ben asiri gazdan yemedigini dusunuyorum ikinmakdan yiyemiyo diye dusunuyorum
Kizlar yardim lutfen benim bebegimin bezini degistirdigimde agir idrar kokusu geliyo sert sizdedemi bole FIKIR VERIN LUTFEN KORKUYORUM IDRAR YOLU ENFEKSIYONUNDA((((((BUARADA PRIMA YESIL PAKET KULLANIYORUM
Canim erkek bebek benim kuzum agir bi koku var da sert korku geldi bana istahi da az erkeklerde nasil aliniyo testCanım bez idrar ile birleşince değişik bir koku geliyor bizimki n den de
Enfeksiyon olup olmadığını idrar testi ile anlarlar.
O da kız bebekse biraz zor oluyor ben çok zorlandim ortası delik bir poşeti cinsel organ idrar çıkışı bölgesine yapistiriyorsun idrar yapinca poşetin içine girmeli
Faydali olur canım kimyon tarifi vermiştim dene istersen bn az once verdm sonra emzirirken kakasini yaptiİyi Akşamlar kızım bugün 40 günlük oldu yoğun gaz sancısı var kolik galibafön makinası sesine susuyo sonra yaklaşık 2 saat emdi memeden ayırmak istedikçe ağladı. Emerken uyuyunca 1 saat kolumda yattı ama yatağına yatırırım an ağlayarak uyandı yine emiyo şimdi... Alttan gazı bol çıkarıyor ama üstten gazı çok zor çıkarıyor rezene ya da kimyon çayı faydalı olur mu?
Canim erkek bebek benim kuzum agir bi koku var da sert korku geldi bana istahi da az erkeklerde nasil aliniyo test
Faydali olur canım kimyon tarifi vermiştim dene istersen bn az once verdm sonra emzirirken kakasini yapti
Evet canım1 çay kaşıkı sağdığımız süte bi çimdik kimyon koyup öyle mi veriyoruz
Canım 2gun bende kulak çöpü nu denedim yapmadı bu sabah yaptı çok şükür yine zorla yaptı kulak çöpü ile çok ağladı igkumCanim benim oglumda 4gundur yapamiyor gunduxleri iyi ama geceleri ikuniyor huzursuz bugunde yapmazsa doktora goturcem.ins bugun yapsr bende kulak copu soktum yapmadi yagladim vicks surdum masaj yapaiyorym ama yok kakamix
kizlar dogum sonrasi vitamin demir şurubu vs kullanan var mi ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?